ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Καιρός να πάνε πάτο οι νεκροφόρες LCS μαζί με την πρόταση για εγχώρια ναυπήγηση FFGX, που λειτούργησε σαν αντιπερισπασμός στην προμήθεια των επικίνδυνων LCS.

 From @ReaderRabott: Navy FY ‘25 Budget Confirms First Frigate Delayed Over A Year To Late 2027 https://t.co/HaoPaX7ll4

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό  πρέπει να συνεχίσει την επένδυση στις FDI. Το έδαφος έχει ωριμάσει, αφού πλέον η Γαλλία αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο εναντίον της Ρωσίας, την στιγμή που η Αμερική στρέφεται στην Ασία λίγο πριν την εκλογή Trump.

Καιρός να πάνε πάτο οι νεκροφόρες LCS μαζί με την πρόταση για εγχώρια ναυπήγηση FFGX, που λειτούργησε σαν αντιπερισπασμός στην προμήθεια των επικίνδυνων LCS. Εξάλλου, στην τιμή μίας FFGX αγοράζουμε δύο FDI πλήρως εξοπλισμένες.

Η αγορά επιπλέον FDI αποτελεί επένδυση στην κλάση. Αρμόζουσα κίνηση όταν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας μας εξαίρεσαν τις αμυντικές δαπάνες απ' το έλλειμμα. Η ευρωπαϊκή βιομηχανία στηρίζεται  με FDI, όχι με FFGX. Την Αμερικάνικη βιομηχανία έτσι κι αλλιώς αποφάσισαν να την στηρίξουν με τα F-35. Ας μην κατακερματίσουμε λοιπόν το Πολεμικό Ναυτικό.

Εξάλλου το ξέρουν πολύ καλά στην κυβέρνηση ότι οι Γάλλοι θα τους ταράξουν τώρα που έρχεται ο Τραμπ και το ξέρουν πολύ καλά πως η εμπλοκή της Γαλλίας στην Ουκρανία δεν θα γίνει χωρίς να έχει εξασφαλίσει απ' την Αμερική ανταλλάγματα. 

Σοβαρευτείτε λοιπόν εκεί στην κυβέρνηση και αφήστε το ΠΝ να κάνει την δουλειά του και να συνεχίσει την επένδυση στις FDI και σταματήστε τις παπάτζες για ffgx, γιατί μάλλον ξεχάσατε πως η τιμή μονάδας αυτών είναι 2 δις και της FDI 1 δις. Προχωρήστε λοιπόν σε υπογραφές μπας και πιάσετε κάνα ποσοστό στις εκλογές γιατί έρχεται πτώση καλή.

Την καλημέρα μου σε όλα τα Λυκόπουλα 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λημέρα κ.Λύκαστρε.
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι σε πρόσφατη ΝΑΤΟ'ι'κή άσκηση,οι Μπελχαρά "ξεθαλάμωσαν"επιτυχώς γερμανικά υποβρύχια σαν αυτά που θα πάρουν οι Τούρκοι,κάτι που μας δίνει μιά κάποια ελπίδα, που αφού χάνει το πλεονέκτημα του υποβρύχιου πολέμου, τουλάχιστον θα έχει ανθυποβρυχιακό ατού.
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ
ΑΠΝΤΈΗ ΣΧΟΛΙΟΥ:
Τί ήθελα και έγραφα για Καλλίνινγκραντ; Από εκεί -λέει- τύφλωσαν το αεροπλάνο του Αγγλου ΥπΕξ που πήγε στην Πολωνία...Θα δώ πότε έχει καλό τζακπότ το Λόττο, και θα σχολιάσω με νούμερα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα κ.Ξενοδόχε...ναι η FDI "ξεθαλάμωσαν"επιτυχώς τα υποβρύχια των καρτοφλάδων. Δηλαδή των πατατάδων ως γνωστόν Kartoffeln στα γερμανικά είναι οι πατάτες. Ναι να παίξεις Λόττο αλλά να δώσεις και σε εμάς τα νούμερα. Μετά αν κερδίσουμε εσύ θα πάς στην νοτιοανατολική Ασία που θες , και εγώ θα κάνω ένα σύντομο ταξιδάκι μέχρι την Ν.Κορέα. Έχω κάτι δουλίτσες που πρέπει να γίνουν εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να παν όλα καλά και να αποκτήσει επιτέλους το ΠΝ μας και τα ναυτάκια μας τα πλοία και τα οπλικά και τεχνικά μέσα που τους αξίζουν,ώστε να σταματήσουν και οι παραιτήσεις......

Εδώ μια σειρά για λυκόπουλα....χαχα

Wolf Like Me | Official Trailer | Peacock Original

https://www.youtube.com/watch?v=jROlroymMgE

Κι εδώ μια ταινία για N Κορέα....

OLDBOY - Official Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=tAaBkFChaRg

Καλο ΣΚ.

Απλός ανώνυμος σχολιαστής