ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Η νεότερη Ελλάδα βρίθει από πολλές φυλές εξωγήινων αλλά και εσωγήινων ειδών.


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αν θυμάμαι καλά ο Rudolf Steiner δήλωσε στις 17 Σεπτεμβρίου 1924: Υπάρχουν μη ανθρώπινες ενσαρκώσεις στη γη.Σατανικά όντα ζουν ανάμεσά μας, συνδέονται με τον Ahriman (κακό πνεύμα).


Στην εποχή μας, αμέτρητοι άνθρωποι ενσαρκώνονται χωρίς εγωισμό (λατινικά: εγώ), που δεν είναι πραγματικά άνθρωποι. Τα βλέπουμε παντού γύρω μας, αλλά δεν είναι ενσαρκώσεις εγωισμού, είναι χαραγμένα στη φυσική κληρονομιά, έχουν αιθερικό σώμα και αστρικό σώμα, είναι σε κάποιο βαθμό προικισμένα εσωτερικά με Αχριμανική συνείδηση.

Αν δεν τους κοιτάξεις προσεκτικά, από έξω μοιάζουν με ανθρώπινα όντα, αλλά δεν είναι με την πραγματική έννοια της λέξης.Βεβαίως και υπάρχουν και άλλα εξωγήινα είδη όπως στην άνωθεν φώτο... ειδικά η νεότερη Ελλάδα βρίθει από πολλές φυλές εξωγήινων αλλά και εσωγήινων ειδών. Ορίστε μερικές από τις εξωγήινες φυλές... που φυσικά επικαλύπτουν την εξωτερική τους εμφάνιση με ιστούς κατά ανθρώπινο φαινότυπο!
 


Φτάνουν αυτοί;... Η θέλετε και άλλους;; Μην τους βλέπετε έτσι... το "αγαθό" φαινότυπο εξαπατά για τις δόλιες προθέσεις τους... είναι απίστευτα σαρκοφάγα και επικίνδυνα είδη! Σε άλλους γαλαξίες θα τους είχαν επικηρύξει, ως διαγαλαξιακούς εγκληματίες!... Στον δικό μας γαλαξία βρήκαν αυθαίρετα άσυλο... και ως όντα, ζουν παρασιτικά εις βάρος των άλλων.
 
Είναι μια τρομερή αλήθεια, αλλά είναι κάτι που υπάρχει, είναι πραγματικότητα. Λέγεται ότι η μισή λεγόμενη ανθρωπότητα δεν έχει ψυχή, αλλά επειδή πολλές ψυχές ενσαρκώθηκαν στους έσχατους καιρούς για να βιώσουν την ανάληψη, ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προικιστεί με ψυχή είναι γύρω στο 60% σήμερα!

1 σχόλιο:

Μμ2 . είπε...



Κακέκτυπα ανθρωποϋβρίδια, προϊόντα ενός κακέκτυπου αποτυχημένου θεού που βρίσκει προσωρινό άσυλο σ' ένα, από καιρού, καραντινιασμένο ανίερο πλανήτη.
(Καλά εκείνη η συνταγματοσκατολόγος μοσχαροκεφαλή μιλάμε δεν παίζεται, για Μπαφομέτης Β΄προαλείφεται.)

Τουλάχιστον Ο Κιμιλγιούγκης ο καημένος δεν μεταμφιέζεται σε ελληνάνθρωπο. είναι ένας ανυπόκριτος τίμιος αυθεντικός ερπετογενής.