ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Αναμένεται στάση επάξια της στολής.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αναμένεται στάση επάξια της στολής.

Κατάπιαν την γλώσσα τους στο Π.Ν  μόλις άκουσαν τον πρωθυπουργό να μιλάει για LCS. Δεν πειράζει παιδιά. Κάντε το άθλημα. Θα σας χρειαστεί εξάλλου, όταν θα αντικρίσετε τις οικογένειες των ναυτών. Μόλις τσιμπήσατε ένα αρχίδι εκεί στο Π.Ν για ναυρχιλίκια και λοιπέ φανφάρες να πάτε στα γιώτ.

Δεν πειράζει. Όταν θα τους τις φέρουν (τις  γλώσσες τους ντε) , θα τους βάλουν να πουν ότι διασφάλισαν την ασφάλεια του Αιγαίου με αυτές και μετά από λίγο καιρό θα τους τα κάνουν πιο λιανά οι Τούρκοι. Είναι αποφασισμένοι να κάνουν το Π.Ν ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ του τούρκικου στόλου.

Δεν διαφέρει σε τίποτα απ' το σχόλιο του αμερικάνου μπουχέσα. "Beggars can't be choosers". Έτσι σας θεωρούν στο ΠΝ  την ίδια στιγμή που γίνεται πάρτυ απευθείας αναθέσεων σε f35, AA συστήματα από Ισραήλ, UH-60, C-130. Βάλτε τα κορμιά σας λοιπόν μέσα στις αλουμινοτράτες.

Θα διασφαλίσουν και αυτοί την ασφάλεια που έλεγε και ένα λαμόγιο που το ψήφισαν κάποια ΖΩΑ στις Σέρρες. Μας είπε ο γουρλομάτης ότι θα μας τις δώσουν δωρεάν...εδώ γελάμε και να του πούμε ότι :

"Αν κάτι προσφέρεται δωρεάν, τότε εσύ είσαι το προϊόν". Richard Serra, 1973

Σχετικό και αυτό ΕΔΩ. Το σχόλιο του πρωθυπουργού για την απόκτηση των LCS: «Μας χαρίζουν έναν γάιδαρο και τον κοιτάζουμε στα δόντια». Να προσέχει μόνο διότι έχει μεγάλη πούτσα ο γάιδαρος.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: