ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Οι δυτικοί φελλοί για κάποιο λόγο νομίζουν ότι η Ρωσία θα θυσιάσει 100.000+ στρατό για να επιτεθεί στις Βαλτικές.

 A note on something I can see becoming a problem after the Ukrainian War is over: the "Ukrainian Vatnik" cope.

It will become an article of faith in the West that the AFU's failures can all be laid on incompetence, and Real NATO Troops would do better.

Is this true though?⬇️… pic.twitter.com/TqeE4tQB9z

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάστε άνωθεν. Οι δυτικοί φελλοί για κάποιο λόγο νομίζουν ότι η Ρωσία θα θυσιάσει 100.000+ στρατό για να επιτεθεί στις Βαλτικές. Γιατί να το κάνουν;; Οι Ρώσοι έχουν το περιθώριο να εξαφανίσουν με πυρηνικά χώρες όπως Ρουμανία, Φιλανδία, Πολωνία, γιατί δεν θα πρόκειται για Αμερικάνικο έδαφος. 

Αντιθέτως οι Αμερικάνοι ακόμα και αν η Αγγλία χτυπηθεί με πυρηνικά, θα πρέπει να αποφασίσουν, εάν θα αξίζει να έρθει το τέλος του κόσμου περισσότερο από έναν συμβιβασμό με την Ασία. Εξάλλου και οι Ιάπωνες έφαγαν πυρηνικά και το ξέχασαν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας κ.λύκαστρε.Όπως σιγά σιγά η Δύση περικύκλωσε τη Ρωσσία με ΝΑΤΟ'ι'κές χώρες πρώην Σοσσιαληστρικές Δημιοκρατίες,είτε πατώντας στο μίσος (Βαλτικές και Πολωνία) ή με τις "πορτοκαλί" επαναστάσεις (2 στην Ουκρανία,2 στη Γεωργία),τώρα τους κυκλώνουν και στη Βόρεια Θάλασσα με τις 2 σκανδιναυικές -νέα μέλη του ΝΑΤΟ.
ΑΝ θυμάμαι καλά εσείς είχατε γράψει για το Καλλίνινγκραντ,μια καλή περιοχή για προβοκάτσια αν θέλουν οι Ουζαίοι να τσιγκλίσουν τον Βολόντια......
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

καλημερα σας!
χαλαρα πιστευω πως η ουκρανια θα μεταβληθει σε μια γερμανια μεταπολεμικη χωρισμενη σε ζωνες!
γνωστο το παιχνιδι αυτο απο το προσφατο παρελθον!
ουτε πυρηνικα ουτε τιποτε αλλο...