ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

ΜΗ εφικτή η συνάντηση Μητσοτάκη-Μπάιντεν στην Ουάσιγκτον…

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αυτά είναι πολύ καλά για το Πολεμικό Ναυτικό μας. Να βρεθεί τρόπος να αυξηθούν οι FDI. Οι Γάλλοι όπως φαίνεται είναι διατεθειμένοι να δώσουν slots απ' την γραμμή παραγωγής. 8 FDI μέχρι το 2030 είναι ένας εφικτός στόχος μέσω ευρωπαϊκών ομολόγων.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μεταβεί τελικά στην Ουάσιγκτον επ’ ευκαιρία της εκδήλωσης στο Λευκό Οίκο για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, καθώς οι ημερομηνίες των προγραμμάτων του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν, δεν συνδυάζονται.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ

Αναλυτικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Μαρινάκης ερωτηθείς σχετικώς, γνωστοποίησε πως επειδή οι ημερομηνίες των προγραμμάτων του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν, δεν συνδυάζονται δεν θα καταστεί εφικτή τελικώς η μετάβαση του πρωθυπουργού, στην Ουάσιγκτον επ’ ευκαιρία της εκδήλωσης στο Λευκό Οίκο για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Αμερικανοί ετοιμάζονται να δώσουν στην Ελλάδα πυραύλους JASSM-ER των 1.000 χλμ για τα F-16V;-Συνάντηση μελών της «Lockheed Martin» στο ΓΕΑ


Για να δούμε αν το συστημικό κανάλι εχει αξιόπιστες πηγες,εκτος αν μας παραμυθιάζουν.............

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν το πιστεύω αυτό απλέ ανώνυμε σχολιαστή. Αν είναι να μας βάλουν να επιτεθούμε στην Ρωσία ...τότε ναι ίσως μας δώσουν. Αλλά τώρα για να τα χρησιμοποιήσουμε για τους Τούρκους ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μας δώσουν. Αυτό το σάιτ που έστειλες και λινκ ....είναι του συστήματος και υπέρ της κυβέρνησης του Κούλη.

Μην ξαναστείλεις άλλα λίνκ ΕΛΕΟΣ....μπορείς να γράφεις τον τίτλο από την είδηση που θέλεις να πεις....αλλά ΟΧΙ ΛΙΝΚ. Τις γνωρίζω ΟΛΕΣ τις ειδήσεις που "τρέχουν" ΟΛΑ τα σάιτ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΛΟΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Φήμες ότι υπάρχει σήμα από την Πρεσβεία επί της Β.Σοφίας "Περιμένετε λίγο να δούμε κάτι σε Όαση Σίβα-καναδά, και αν είναι τον καλάτε σε 2 μήνες"χαρακτηρίζονται από κύκλους ως ανακριβείς, και στα πλαίσια της προπαγάνδας από Ρωσσία.
ξενοδοχωφ