ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Θέλετε να γελάσετε;; Οι Βρετανοί «προειδοποιούν» τη Ρωσία .!!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτό θα πρέπει να σας κάνει να κρατάτε την κοιλιά σας από τα γέλια : Η Βρετανία "Προειδοποιεί" τη Ρωσία να μην χρησιμοποιήσει την επίθεση στη Μόσχα για να εντείνει τον πόλεμο στην Ουκρανία..

Όποτε ακούω οτιδήποτε για τον Βρετανικό Στρατό, θυμάμαι ένα σκετς από την τηλεοπτική εκπομπή "Monty Python's Flying Circus" που απεικόνιζε τον Βρετανικό Στρατό ως εξής:


 Ίσως είμαι άδικος. Άλλωστε και η Βρετανία έχει ναυτικό. Το νεότερο αεροπλανοφόρο του οποίου έσπασε έναν άξονα προπέλας και δεν μπορεί καν να αποπλεύσει από το λιμάνι. Αλλά εδώ είναι, «Προειδοποιούν» τη Ρωσία. Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τόσο αξιολύπητοι.

Έχουν πολύ γέλιο οι εξωλέμβιοι . Όταν  ο Βρετανός στρατηγός Ρούπερτ Τζόουνς δήλωσε δημόσια ότι έχουν πυρομαχικά μόνο για 22 ώρες ενός μεγάλου πολέμου. Και όταν ο "σκληρός" βρετανικός ΔΕΝ μπορεί να γεμίσει καν το στάδιο Γουέμπλει. ΕΔΩ.

Αν θέλετε ένα πραγματικό και πολύ επίκαιρο παράδειγμα του πόσο ηλίθιοι είναι οι πολιτικοί και κυριολεκτικά άδεια κουστούμια που προσποιούνται μόνο τους έξυπνους, αρκεί να δούμε τη χθεσινή συμπεριφορά του Βρετανού πρωθυπουργού Rishi Sunak. . . Ο Ρίσι Σουνάκ, υπό το βροντερό χειροκρότημα που μετατράπηκε σε standing ovation, ανακοίνωσε περήφανα ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα εξαρτάται πλέον από τη ρωσική ενέργεια και, με τα φλας της κάμερας, υπέγραψε συμβόλαιο με μια γαλλική εταιρεία ενέργειας. . . . . . που εισάγει Υγροποιημένο Εθνικό Αέριο (LNG) από που παρακαλώ;;;.  Μα από την.... Ρωσία.!!!!

Είναι ο σκουράντζας Rishi Sunak απλά ηλίθιος;; Ή απλώς πιστεύει ότι όλοι οι άλλοι είναι;; Βάζω στοίχημα ότι νομίζει ότι όλοι οι άλλοι είναι.



Δεν υπάρχουν σχόλια: