ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Οι Άγγλοι θα πρέπει να πουλήσουν το ένα από τα δύο αεροπλανοφόρα τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Έρχονται αναφορές από το Λονδίνο που αναφέρουν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να ΠΟΥΛΗΣΕΙ ένα από τα δύο (2) αεροπλανοφόρα του επειδή δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα στον προϋπολογισμό για να συντηρηθούν και τα δύο. . . . μάλιστα...και το ΗΒ πιέζει για πόλεμο με τη Ρωσία;;;;;

Το νεότερο είναι το HMS Prince of Wales (πρίγκηπας της Ουαλίας) και το παλαιότερο το HMS Queen Elizabeth. Αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχουν χρήματα στον προϋπολογισμό για τη συντήρησή τους - όπως δεν έχει νόημα να διατηρούνται αεροπλανοφόρα που δεν μπορούν καν να χρησιμοποιηθούν για τον προορισμό τους. Το νεότερο έσπασε έναν άξονα προπέλας στο λιμάνι και δεν μπορεί να πλεύσει.

Είναι απίθανο να είναι δυνατό να βγουν πολλά χρήματα από την πώληση προβληματικών αεροπλανοφόρων. Θα πρέπει να δοθούν σχεδόν σε μικρή τιμή , πιθανότατα στην Ινδία, η οποία εδώ και καιρό παρακολουθεί τα υπολείμματα του βρετανικού στόλου.

Δεδομένης αυτής της ψυχρής, σκληρής πραγματικότητας, φαίνεται πραγματικά αυτοκτονικό το γεγονός ότι οι εξωλέμβιοι είναι από τους μεγαλύτερους ταραχοποιούς στην Ευρώπη, που προσπαθούν απεγνωσμένα να ξεκινήσουν έναν πόλεμο με τη Ρωσία. έναν πόλεμο, αναμφίβολα περιμένουν από τους ΑΛΛΟΥΣ να πολεμήσουν και να πληρώσουν τα σπασμένα. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύετε ότι Θα τα δούμε στα μέρη μας με Γιουροφάητερ στην πίστα τους;;;
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ