ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Το θέμα Ουκρανία θα τελειώσει πολύ σύντομα, ας τραβήξει λοιπόν τις τελευταίες του μυτιές ο Ζελένσκι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στην άνωθεν φώτο διαβάζουμε την δήλωση του Μεντβέντεφ μετά το μακελειό στην Μόσχα. Συμφωνούμε και επαυξάνουμε . Οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντα.!! Για όλους μας όμως όχι μόνο για μια χώρα, ούτε μόνο για εσάς τους Σκύθες.

"Including officials of the state that committed such atrocity".Δεν τον ενημέρωσε κανείς για τον γουρλή πρωθυπουργό μας, πρόσφατα έκανε ταξιδάκι στην Ουκρανία.. He is a dead man*. Τόσο αυτός όσο και ο Ζελένσκι...ζούνε τις τελευταίες μέρες τις Πομπηίας τους.

Το θέμα Ουκρανία θα τελειώσει πολύ σύντομα, ας τραβήξει λοιπόν τις τελευταίες του μυτιές ο Ζελένσκι. Άντε να παίρνουμε σειρά και εμείς διότι αρκετά τράβηξε το αστείο με τα λαμόγια. Η Ελλάς θα καθαρίσει με ΒΙΑΙΟ τρόπο το έχουμε πει πολλές φορές.

* Τι λέγαμε ΕΔΩ για τον Φοινικοβαβυλώνιο ΠΡΙΝ 1 χρόνο;; "....Μητσοτάκης.. Λοιπόν ο Ήλιος του στις 13°Ιχθυων και η Σελήνη στις 5° του Ταύρου... τα πιο δύσκολα για αυτόν θα έρθουν του χρόνου τέτοιο καιρό".

Αν νομίζουν ότι θα γλυτώσουν από τις Ερινύες, είναι πολύ γελασμένοι.!! 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κ.Λύκαστρε.Προς επίρροσιν των γραφομένων σας, έχει κυκλοφορήσει ααπό χτες η εκτίμηση του ΔΝΤ ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει στο τέλος του τρέχοντος έτους.
Οι Σκύθες δεν ΄'ηταν από την άλλη μεριά της Μαύρης Θάλασσας,δηλαδή σημερινές Γεωργ΄'ια και ανατολικότερα;Κοιτάω τώρα που γράφω την βιβλιοθήκη μου ένα βιβλίο του Βίκτωρος Σαρηγιαννίδη με τους θησαυρούς των Σκυθών, με τα υπέροχα χρυσά αγαλματίδια της Τέλια Τεπέ,και της Βακτριανής (κάπου ανάμεσα σε Αφγανιστάν-Ουζμπεκιστάν και Τουρκμενιστάν)).
την καλημέρα μου,και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Καλημέρα κ.Λύκαστρε.Προς επίρροσιν των γραφομένων σας, έχει κυκλοφορήσει ααπό χτες η εκτίμηση του ΔΝΤ ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει στο τέλος του τρέχοντος έτους."

Καλημέρα κ.Ξενοδοχε. Λογικό δεν είναι;; Δεν μπορούν να τρέχουν σε 3 μέτωπα πολέμου. Δεν γίνεται να έχουμε μέτωπο πολέμου στην Ουκρανία και ταυτόχρονα να ετοιμαζόμαστε για το 2οοαρι στο Κόσοβο (έτοιμο είναι να ξεσπάσει) και ταυτόχρονα να έχουμε και τον τελικό των 100 μέτρων στην Ταιβάν. Ούτε οι υπερήρωες της MARVEL δεν τα κάνουν αυτά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Οι Σκύθες δεν ΄'ηταν από την άλλη μεριά της Μαύρης Θάλασσας,δηλαδή σημερινές Γεωργ΄'ια και ανατολικότερα;"

Οι Σκύθες περιγράφονται από τον Ηρόδοτο,τον Ιπποκράτη,τον Γαληνό,τον Πλίνιο και άλλους ως κοκκινωποί με ανοικτού χρώματος μάτια,ενώ άλλοι συνήθως μεταγενέστεροι τους περιγράφουν με ξανθά μαλλιά.

Κατέβηκαν/εξέδραμαν μέσω της σημερινή Γεωργίας και εξαπλώθηκαν στην μικρά Ασία και την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής (όπως μιλάνε και οι σύγχρονες "προφητείες" ότι θα γίνει στο μέλλον.Αρχική κοιτίδα τους ίσως το σημερινό Καζακστάν και η περιοχή Άλμα Άτα ή Άλμα Τάου,το οποίο σημαίνει Πατέρας των Μήλων ή Βουνό των Μήλων/Κόκκινο Μήλο για αυτό και τόσο συνταύτιση και αγάπη με τους Τούρκους.Πρέπει όμως να σημαίνει και άλλα.

Σύμφωνα με την μουσουλμανική παράδοση ο Μ.Αλέξανδρος έχτισε τοίχος για να εμποδίσει την κάθοδο αυτών των βόρειων λαών,οι οποίοι ταυτίζονταν με τους Γωγ και Μαγωγ. Μέχρι πρόσφατα στην σημαία της κουμμουνιστικής Ρωσίας υπήρχε το ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο πατέρας του Κάδμου ήταν ο Σκύθης.Σκύθες και οι ακολουθούντες τον Αττίλα.

"Καρχηδων πολις Αρμενιας". [Στέφανος Βυζαντ.]

Σκυθικός Πόντος: η Μαύρη θάλασσα

Για να καταλάβεις πως και μέχρι που αναπτύχθηκαν οι Σκυθροί την όψιν.

Ο Κάδμος είναι η ρίζα των Ατλαντείων μέσα στον κόσμο την Μ.Ανατολής και Μεσογείου. Κρόνος και Κάδμος λοιπόν εν και το αυτό. Σύμβολο του Κρόνου η σκύθη ή το δρεπάνι.Σκέψου ποιοί είχαν το δρεπάνι για σύμβολο μέχρι πρόσφατα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ "ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΔΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟΥ-ΑΔΩΝΙ-ΣΠΥΡΙΔΩΝΩΣ
Ή Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΠΑΤΕΡΑ ΠΛΕΥΡΗ
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

Οι εκδοσεις ΚΑΔΜΟΣ ειχαν εδρα τη Σελανικ και ηταν του Βελοπουλου...

ΛΟΚΙ