ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Απ' ότι φαίνεται έχουμε μια απ' τις πιο σύγχρονες αεροπορίες, αλλά ταυτόχρονα είναι και άοπλη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ακόμα αγνοείται η σύμβαση για rampage και spice. Οι Τούρκοι μόλις κατασκεύασαν τους δικούς τους. Απ' ότι φαίνεται έχουμε μια απ' τις πιο σύγχρονες αεροπορίες, αλλά ταυτόχρονα είναι και άοπλη*. Τα F16 κάνουν μόνο για εικονικές αερομαχίες. 

Σε πραγματικά σενάρια δεν θα μπορούν ούτε κατά διάνοια να αντιμετωπίσουν τους τούρκικους  AIM 120D και δυστυχώς τα Rafale είναι λίγα για να μπορέσουν από μόνα τους να βγάλουν το φίδι απ' την τρύπα.

Ένας γενικευμένος πόλεμος ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία είναι το καλό σενάριο, διότι τα του πολέμου άδηλα. Η τσογλανοπαρέα των Αθηνών παραδίδει λίγο λίγο την κυριαρχία της χώρας δίχως να πέσει ούτε ντουφεκιά.

* Σας το έχω γράψει πολλές φορές ότι "φίλοι", "σύμμαχοι", και εχθροί μας θέλουν ΑΟΠΛΟΥΣ.!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα , δυστυχώς οι έξω αφήνουν τα αεροπλάνα να τα αγοράσουμε να υπάρχουν ,και οι μέσα εισπράττουν τις μίζες χωρίς να παίρνουν τα όπλα που πρέπει . Για εσωτερική παραγωγή δεν αφήνουν κανέναν ούτε στρατιωτικό αξιόλογο ούτε ιδιώτη να αναπτυχθεί . Δυστυχώς οι Τούρκοι αφήνονται να δημιουργήσουν τα αποθέματα για πλήρη πόλεμο ενώ εμείς τα χαρίζουμε και ας δουλεύουν . Το θέμα είναι να υποστηριχθεί τουλάχιστον ένα κλοπή-paste από όπου μπορούμε για να μην μείνουμε πίσω .
https://www.twz.com/news-features/pulsejet-drone-flies-could-have-big-impact-on-cost-of-future-weapons
https://www.twz.com/news-features/russian-shahed-136-with-camera-cellular-modem-could-be-a-big-problem-for-ukraine
για το 2ο δεν θέλω να σκεφτώ τι στόχευση θα προσφέρουν οι αφγανικές-πακιστανικές-τούρκικες-αλβανικές sim + τουρκόσποροι βελγίου-γαλλίας κτλ που κάνουν διακοπές ή έχουν μετακομίσει εδώ . Συν ότι με γερμανικό οτε και αγγλική βονταφον την κάτσαμε . Μόνο με το αλυσοπρίονο να ρίχνουμε τους στύλους και τις κεραίες .

Τι ωραία που ξεσπιτώνονται οι Έλληνες και επενδύουν και πλακώνουν άλλοι αφού γενοκτονηθούμε !
https://echedoros.blog/2024/03/15/%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b4%cf%8d%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ac/

Αλλά εδώ πως θα αντιδράσουμε , για την ώρα αναμονή .
Κατά τα άλλα ύπνος Φίλη της αδερφής μου με το 3ο παιδί 16 μηνών διαγνώστηκε με λευχαιμία , εμβολιασμένη αυτή , λες μπας και φταίει το μπόλι και σε αποπαίρνουν . Δεν υπάρχει σωτηρία για τους πολλούς .

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Κακέ. Συμφωνώ και επαυξάνω σε όλα όσα έγραψες. Η Τυφώνεια Τροία (Τουρκία) υποστηρίζεται από όλο το Τυφώνειο ιερατείο. Είτε αυτό βρίσκεται στις ΗΠΑ, είτε στην Κίνα η οπουδήποτε αλλού.

Δυστυχώς στην χώρα μας ΔΕΝ ζει ένας πολιτισμένος λαός που ακόμα να τηρεί κάποια ουσιαστικά ήθη, έθιμα, παραδόσεις που δεν έχουν σχέση με το φαίνεσθαι και το τι θα φάμε. Στην χώρα μας ΔΕΝ ζεί ένας πολιτισμένος λαός που να έχει ακόμα το αίσθημα της αυτοπειθαρχίας, του καθήκοντος και του σεβασμού, και που να έχει κώδικα συμπεριφοράς....και να μην ΦΟΒΑΤΑΙ. Φοβισμένοι, δειλοί και παρτάκηδες είναι οι περισσότεροι και για αυτό έτρεξαν να κάνουν τα μπόλια.

Για αυτό και θα πεθάνουν.