ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Γενικά ένα τέτοιο μείγμα ούτε με εθνική καταστροφή δεν διαλύεται. Πυρηνικά θέλει. 400 κεφαλές στην Αθήνα, όπως αυτές που σχεδίαζαν να ρίξουν οι Αμερικάνοι στην Μόσχα

 Η "πουτινική" Ρωσία, η "ερντογανική" Τουρκία, το "χαμεϊνικό" Ιράν, η "κιμ-γιονγκ-ουνική" Βόρεια Κορέα.

Κάποτε είχαμε την αφελή αμερικανική διατύπωση περί "άξονος του Κακού" (από τον Τζωρτζ Μπους νεότερο, έναν από τους πιο λιπόσαρκους αμερικανούς προέδρους), σήμερα η ίδια φράση…

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εμείς μάλλον έχουμε περισσότερα κοινά με τους Ασιάτες. Προεδρευόμενη κοινοβουλευτική ολιγαρχία με ισόβιους βουλευτές, νομοθετικές ρυθμίσεις περί μη ευθύνης υπουργών, ασυλίες βουλευτών, δικαιοσύνη αλά καρτ, τζάκια, οικογενειοκρατίες. 

Γενικά ένα τέτοιο μείγμα ούτε με εθνική καταστροφή δεν διαλύεται. Πυρηνικά θέλει. 400 κεφαλές στην Αθήνα, όπως αυτές που σχεδίαζαν να ρίξουν οι Αμερικάνοι στην Μόσχα. Απ' την άλλη να αναφέρουμε πως η δημοκρατία δεν είναι ντε και καλά το καλύτερο πολίτευμα. Σε κάποιους λαούς λειτουργεί, σε κάποιους όχι. 

Σήμερα ΔΕΝ υπάρχει Δημοκρατία.  Αυτό που υπάρχει είναι μια  αγγλοσαξονικού τύπου δημοκρατία, που βασίζεται στις οικονομικές μίζες των εβραιοχαζάρων. Υπήρχε βρώμα και δυσωδία και πριν το 1970…. αλλά μετά την «μεταπολίτευση» τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει… μιλάμε για τρελό γλέντι.

 Τα πολιτεύματα εναλλάσσονται επηρεαζόμενα από άλλες συνθήκες, απλά οι δυτικοί νομίζουν ότι ζούνε σε μια δημοκρατία, μόνο που αυτή η δημοκρατία είναι πλήρως ελεγχόμενη απ' την blackrock, vanguard κλπ.

Μέσα από αυτές τις νέες ισορροπίες και συμμαχίες που θα αναδυθούν στο μέλλον ελάχιστα μπορούμε να επωφεληθούμε… η γεωγραφική θέση της χώρας των Ελλήνων, αποτελεί κλειδί master ανοίγει πολλές πόρτες, και αυτό το κλειδί αυτοί που το κραδαίνουν εδώ και 40 χρόνια, δεν πρόκειται εύκολα να το αφήσουν.  

1 σχόλιο:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Φιλε μου Λυκαστρε μονο ο πολεμος θα μας σωσει αρκει να μην παρουμε μερος.
Οι εδω αληταραδες αδερφες και διαφορων ειδων πουστρακια ταιζονται και στηριζονται απο εξω οπως πολυ σωστα λες.
Οταν ο ολεθρος χτυπησει την πορτα ολων των δηθεν πολιτισμενων κρατων και λαων τοτε θα ερθει η ωρα μας