ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Πεδίο Πολέμου είμαστε όλες οι μη μουσουλμανικές χώρες για αυτά τα όρκ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σας τα έλεγα..."ακόμα δεν άρχισαν τα ωραία". Αυτό δεν είναι τίποτε παρά μόνο η πρώτη ψιχάλα στην καταιγίδα που θα έρθει. Και να τα πληρωμένα ΜΜΕ θα τον βγάλουν ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗ. Είναι όμως έτσι;;

Για το Ισλάμ οι ΜΗ μουσουλμανικές χώρες ,όπως η Ελλάδα ονομάζονται ΝΤΑΡ-ΑΛ-ΧΑΡΜΠ δηλαδή ΠΕΔΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!! Γιατί ο Μωαμεθανισμός ευρίσκεται εις διαρκή πόλεμον με αυτές τις χώρες μέχρι να τις προσαρτήσει στο Νταρ-Αλ-Ισλάμ, στο Ισλάμ δηλαδή.

Για αυτούς αυτό δεν είναι παραφροσύνη η φρενοβλάβεια όπως θέλουν να μας πείσουν κάποιοι αλλά ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Από εδώ και μετά να ξέρετε ότι όταν περπατάτε σε οποιονδήποτε δρόμο, ένας μουσουλμάνος μπορεί να σας σφάξει διότι για αυτόν είναι θρησκευτική υποχρέωση να σκοτώνει έναν άπιστο. Και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με φρενοβλάβεια.

4 σχόλια:

Dojo Westend είπε...

Το συγκεκριμένο περιστατικό κάπου δεν κολλάει ακριβώς με τη συνήθη ισλαμική βία. Περισσότερο κάνει για επιλεγμένη ενέργεια με στόχο ; Ξέρω ‘γώ μήπως έχει μετρηθεί λίγο παραπάνω φιλοπαλαιστινιακο φρόνημα; Μήπως πρέπει σιγά σιγά να κοπούν τα επιδόματα στους λάθρο για να το κάνουμε κουγκι; Ο χρόνος θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Όσο γουστάρετε Παλαιστινίους, τέτοια θα 'χετε γκοΐμια... Αντε μη βάλουμε και κανέναν Μπιν Τζίγγερ σε κανένα "Ήλιος" και πέσει πάνω στα τσιμέντα της Ακρόπολης...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Όσο γουστάρετε Παλαιστινίους, τέτοια θα 'χετε γκοΐμια."

Τι είπες ρε παπάρι;; Και μάθε πως το όνομα Παλαιστίνιοι δεν είναι το σωστό για αυτούς τους επίλυδες σκουράντζες Γαζαίους στον χώρο της Παλαιστίνης. Μάθε πρώτα από που ήρθαν και επίκοισαν τον γεωγραφικό χώρο της Παλαιστίνης και μετά μίλα.

Όσο για τους άλλους τους Εβραίους τέτοιο γκόιμ είσαι και εσύ σαν και αυτούς. Ούτε που γνωρίζεις από που κρατάει η σκούφια και αυτών και από που ήρθαν και αυτοί στο γεωγραφικό χώρο της Παλαιστίνης.

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ΞΕΝΟ ΑΧΕΡΩΝΑ είναι παπάρα εε παπάρα. Αι σιχτίρ και εσύ και όλο ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΣΟΥ. ΜΑΛΑΚΑ μην ξανασχολιάσεις εδώ.

ΘΚ είπε...

Καλύτερα να τον συμπεριλήψουμε στον πολυπολιτισμικό συρφετό αυτού του χώρου, που είναι γέφυρα φιλίας των λαών, και έχει και δημογραφικό πρόβλημα ...
Και επειδή εγώ δεν αδειάζω, να τον δώσουμε είτε στην ΠτΔ είτε στον ΠΘ να τον συμπεριλήψουν και να μας τον παραδώσουν έτοιμο.