ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Τρένο με τανκς εισέρχεται στην Ουκρανία από την Σλοβακία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Προέκυψε βίντεο από το εσωτερικό της Σλοβακίας που δείχνει ένα τρένο, που εκτιμάται ότι έχει μήκος ένα μίλι, να μεταφέρει δεκάδες άρματα μάχης M1A1 Abrams και άλλα βαριά τεθωρακισμένα στην Ουκρανία από τη Σλοβακία.  Το βίντεο  παρακάτω.  

Το βίντεο, που τραβήχτηκε προχθες, μπορεί να είναι μόνο από μία από τις δύο σιδηροδρομικές γραμμές που διέρχονται μεταξύ Σλοβακίας και Ουκρανίας, και οι δύο φαίνονται στον παρακάτω χάρτη:

 

Εδώ είναι το βίντεο που δείχνει τα τανκς στο τεράστιο τρένο:


Η πολύ σημαντική ποσότητα βαρέων τεθωρακισμένων είναι ένδειξη ότι η Ουκρανία και οι προστάτες της του ΝΑΤΟ δεν έχουν καμία πρόθεση να αποκλιμακώσουν τη σύγκρουση ή ακόμα και να συζητήσουν για την ειρήνη.

Μέχρι σήμερα, αποστολές όπλων εισέρχονται στην Ουκρανία από την Πολωνία και από τη Ρουμανία. Τώρα, αρχίζουν να έρχονται από τη Σλοβακία. Όλα χειροτερεύουν. . . . και από εδώ και μετά τα πράγματα θα χειροτερεύουν καθημερινά.

Επιπλέον οι γερμανικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ αναπτύσσονται στη Λιθουανία, και οι δυνάμεις της Λευκορωσίας συγκεντρώνουν συνοριακή περιοχή στη Λιθουανία και την Πολωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια: