ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αναφορές που έρχονται από την κεντρική Ουκρανία ισχυρίζονται ότι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αριθμός ξένων στρατευμάτων έχει φτάσει στην πόλη Cherkassy. Συγκεκριμένα Πολωνοί, Γερμανοί, και Γάλλοι..

Οι ντόπιοι σε εκείνη την περιοχή της Ουκρανίας λένε "Αυτοί οι ξένοι στρατιώτες) είναι εγκατεστημένοι στα ισόγεια σχολείων και νηπιαγωγείων. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η εκπαιδευτική διαδικασία στα εκπαιδευτικά ιδρύματα συνεχίζεται στον δεύτερο και τρίτο όροφο." .

Οι γονείς ανησυχούν πολύ για τη ζωή των παιδιών τους, καθώς τα σχολεία είναι πιθανοί στόχοι για επιθέσεις, παρόλο που αυτά τα ξένα στρατεύματα κρύβονται πίσω από τα παιδιά. Οι ντόπιοι λένε επίσης ότι «δεν υπάρχει εκπαιδευτική διαδικασία τη νύχτα…» κάτι που προφανώς συμβαίνει όταν αυτά τα στρατεύματα ξεκινούν δράση.

 Ο Ihor Taburets, που είναι επικεφαλής της Περιφερειακής Στρατιωτικής Διοίκησης του Τσερκάσι, που πολλοί τον θεωρούν πως ότι λέει είναι «ρωσική προπαγάνδα», ισχυρίζεται ότι Πολωνοί, Γερμανοί και Γάλλοι στρατιώτες σταθμεύουν σε σχολεία και νηπιαγωγεία στο Τσερκάσι.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ : Μόλις πριν από δύο με τρεις εβδομάδες, ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν διατύπωσε δημόσια την ιδέα ότι η Γαλλία -και ίσως και άλλα έθνη- στείλουν τους εν ενεργεία στρατιώτες τους στην Ουκρανία στο πλαίσιο "Διμερών Συμφωνιών* εκτός του πεδίου εφαρμογής του ΝΑΤΟ. Ο Μακρόν αποδοκιμάστηκε σκληρά, αλλά λίγες μέρες αργότερα, επανήλθε λέγοντας ότι μια τέτοια ιδέα πρέπει να είναι «στο τραπέζι».

Μια εβδομάδα περίπου μετά, άλλοι στο ΝΑΤΟ άρχισαν να μιλούν για την "δυνατότητα" αποστολής στρατευμάτων στο πλαίσιο Διμερών Συμφωνιών."** Και αυτοί επέπληξαν και τώρα, τουλάχιστον δημόσια, η Γερμανία και η Πολωνία λένε ότι δεν θα στείλουν τα στρατεύματά τους .

Οι περισσότεροι παρατηρητές της σύγκρουσης Ρωσίας-Ουκρανίας πίστευαν ότι ο Μακρόν και οι άλλοι είχαν απλώς την ιδέα να δουν ποια απάντηση θα μπορούσε να υπάρξει. ΤΩΡΑ, ωστόσο, φαίνεται ότι δημοσίευσαν αυτή την ιδέα δημόσια γιατί όχι μόνο έχουν ήδη αποφασίσει να το κάνουν, αλλά φαίνεται ότι έχουν ήδη ΑΡΧΙΣΕΙ να το κάνουν! 

* Διαβάζοντας ΕΔΩ , σχετικά με την εφαρμογή των Διμερών Συμφωνιών μεταξύ Ελλάδας και Ουκρανίας, άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια.!!  Νομίζω ότι ο Αρχιερέας του Τυφώνα δεν πρόκειται μόνο να στείλει ΟΛΑ τα αντιαεροπορικά που έχουμε στην Ουκρανία....αλλά και ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. Οι επόμενες ευρωεκλογές και οι εθνικές εκλογές έχουν να κάνουν καθαρά με την επιβίωση του ελληνισμού. Ούτε με οικονομία ούτε με ψηφιακές μεταβάσεις. Αυτός ο Φοινικοβαβυλώνιος έχει πάρει ξεκάθαρη εντολή να καταστρέψει την Ελλάδα.!

** Ο Warburg Scholz υπέγραψε επίσης διμερή συμφωνία ασφαλείας με τον Chabad Zelensky... 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μόσχα: Είμαστε σε «κατάσταση πολέμου» εξαιτίας της επέμβασης της Δύσης στο πλευρό της Ουκρανίας

https://www.youtube.com/watch?v=0-sw1_bIXVY

Απλός ανώνυμος σχολιαστής