ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΗ Δήμου Αθηναίων.!!! Τον μεγάλο περίδρομο...τα άσπρα λαμπάκια...και τα μεταξωτά βρακιά του Μόμολου.... κάποιος θα τα πληρώσει.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΔΕΗ Δήμου Αθηναίων......
Τον μεγάλο περίδρομο...τα άσπρα λαμπάκια...και τα μεταξωτά βρακιά του Μόμολου.... κάποιος θα τα πληρώσει.
Πόσο καιρό ακόμα θα ανεχθείτε να σας κυβερνά η Κλεφτοοικογένεια των αρπακτικών;;;;;

Tα ανέμελα Χριστούγεννα του Μπακογιάννη, έδωσε 520.000 ευρώ για φωτάκια και 300.000 ευρώ σε εργολάβο  για να τα στήσει και να τα ξεστήσει, ενώ ο Δήμος Αθηναίων διαθέτει συνεργεία για αυτήν την δουλειά. Σύνολο 820.000 ευρώ.!! Λεφτά όμως για την Άμυνα δεν έχουμε, η εάν διαθέσουμε θα πρέπει να πέσουν οι ανάλογες μιζάρες.!! Διότι εκτός από τις μίζες τους, έρχεται και ζεστό χρήμα απο την γκιόσα του Βερολίνου για τις ΜΚΟ των εδώ πολιτικών κοπρόσκυλων για να κάνουν την Ελλάδα απόπατο της Ε.Ε από τα λαθρόσκατα που μαζεύουν.

Διότι "ανοιχτομάτηδες" και "ανοιχτοματησές " μου οι ΜΚΟ ανήκουν σε ποσοστό 70% σε πολιτικούς του ελληνικού κοινοβουλίου. Οι ΜΚΟ φέρουν την αναγραφή ΜΗ κυβερνητική οργάνωση, για να μην υπόκεινται σε καμμία θεσμική υποχρέωση και κατακύρωση παράβασης τα κράτη ως διακινητές λαθραίων από τα διεθνή δικαστήρια. Οι ΜΚΟ είναι η μορφή αστικής ευθύνης αυτή, η οποία δεν είναι νομικά υπεύθυνη, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, άρα παραβιάσεις της συνθήκης της Γενεύης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι Αθηναίοι ξέχασαν τα φέσια στον Δήμο και της μάνας του ομορφαντρα αυτού. (Βλέπε ραδιοσταθμό, κλπ.)