ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Η αποστρατικοποίηση δεν θα γίνει...ΗΔΗ ΕΓΙΝΕ τουλάχιστον μέρος της. Κάτι ψιλά μένουν για να τελειώσει αυτά που συμφωνήθηκαν στον Βόσπορο από τον Κούλη.

 Τρομακτική καταγγελία που θα πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα και τα κόμματα‼️
Σχετίζεται και πως ο Αδωνις με τη μεταφορά χιλιάδων τόνων στρατιωτικού υλικού από την Ελλάδα στη Σλοβακία;
Ο ιδιοκτήτης της «ΕΛΠΙΣ- Μεταφορική» Διομενης Δοτσας μιλάει στο @dstefanos και σοκαρει pic.twitter.com/XRIfQcTw5m

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

"Μιλάμε για χιλιάδες τόνους μόνο από τις Κεχριές...100 φορτία μόνο από τις Κεχριές με κάθε φορτίο 13-14 τόνους το καθένα υπολογίστε"...Δηλαδή 1400 τόνους στρατιωτικού οπλισμού ΕΦΥΓΕ ΜΟΝΟ από τις Κεχρίες.

" 500 δρομολόγια " φορτηγών γεμάτων από στρατιωτικό οπλισμό από την Ελλάδα προς την Σλοβακία.

Για το θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών από το 20 τα λέγαμε ΕΔΩ,  και ΕΔΩ.Εarly warning ΕΔΩ , ΕΔΩΕΔΩ

Η αποστρατικοποίηση δεν θα γίνει...ΗΔΗ ΕΓΙΝΕ τουλάχιστον μέρος της. Κάτι ψιλά μένουν για να τελειώσει αυτά που συμφωνήθηκαν στον Βόσπορο από τον Κούλη. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΟΠΛΟΙ.

Όταν εξοπλιζόμαστε πχ με το S-300 κάποιοι ελληνόφωνοι και όχι Έλληνες φιλοδυτικοί πολιτικοί μας αφόπλισαν. Και μια πληροφορία...Αν δείτε τον χάρτη της Κύπρου η βόρεια οροσειρά ο Πενταδάκτυλος ήταν γεμάτος πολυβολεία. Η Τουρκία δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει εισβολή στην Κύπρο αν στα πολυβολεία αυτά υπήρχαν τα σοβιετικά όπλα που η Ελλάδα της τότε εποχής δεν τα έστελναν στην Αίγυπτο αφήνοντας την Κύπρο γυμνή.

Ακριβώς το ίδιο πράγμα κάνει και η σημερινή κυβέρνηση της Ελλάδος αφήνοντας γυμνά τα νησιά του Αιγαίου για να στηρίξουν τους ναζί της Ουκρανίας.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα, δυστυχώς το τρομακτικό είναι πως πέρα από τον αφοπλισμό δεν μιλάει κανείς αρμόδιος και να αντισταθεί, ούτε εισαγγελέας υπάρχει ούτε στρατηγός να αντισταθεί. Βλέπουμε και το σόου με το Μίμη να σέρνεται τρία χρόνια. Η απάθεια είναι που τρομάζει και η αδυναμία αντίληψης του ζοφερού μέλλοντος που μας επιφυλάσσουν. Οι ποσότητες που αναφέρονται μαζί με τα αντιαεροπορικά που θα φύγουν δείχνουν πλήρη αφοπλισμό με μη δυνατότητα απάντησης ούτε στην ενδοχώρα με Τούρκους και ουτσεκαδες. Γονυπετείς θα είμαστε στα αμερικανά να μην μπουν οι Τούρκοι στο Κολωνάκι.
Υπάρχει αδηλωτος οπλισμός να γλιτώσει ή κεφάλαια να επιστρέψουν διάφορα από την μαύρη αγορά στην Ουκρανία. Να είσαι καλά για την ενημέρωση.

Kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Γονυπετείς θα είμαστε στα αμερικανά να μην μπουν οι Τούρκοι στο Κολωνάκι."

Πίστεψε με φίλε Κακέ πολύ θα το γουστάριζα να έκαναν έφοδο οι τούρκοι στο Κολωνάκι. Από εκεί και μετά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ότι δεν είμαστε κυρίαρχη χώρα. Προτεκτοράτο είμαστε και μας διοικούν οι ελληνόφωνοι και ΜΗ Έλληνες Βαβυλώνιοι. Και ενώ εμείς ΔΕΝ είμαστε κράτος ...η τουρκία είναι στρατός που διαθέτει κράτος.!Κάθε Τούρκος γεννιέται ως στρατιώτης. Ενώ εμείς γεμίσαμε από ντιντίδες και πούστηδες.


Καταλάβατε την διαφορά;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν είναι μόνο η Ευρώπη η η Τουρκία φίλε Κακέ... αλλά ΟΛΗ η συλλογική δύση που μας επιβουλεύεται, και που έχει πολλούς αδίστακτους υπάλληλους με πνευματική στρέβλωση στην Ελλάδα.....για όσους μελετάνε ιστορία και συνδέουν μυθιστορικά γεγονότα στο χωροχρονικό συνεχές,γνωρίζουν τι πρόκειται να έρθει.

Ανώνυμος είπε...

Αν θυμάστε όταν έδωσαν και την Αλεξανδρούπολη στους Τζόνιδες,σχεδόν μας το ξεφούρνισε ξεκάθαρα η σιχαμερή κυβέρνηση......ουσιαστικά παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας(χώρου-προτεκτοράτο)....

“In God We Trust”.........τώρα ποιον θεό τι να σας πω...ότι καταλαβαίνει ο καθένας......

Δυστυχώς οι σημερινές συγκυρίες αλλα και εσκεμμένες μεθοδεύσεις μας προίκισαν με έναν Κουλή αντί για έναν τιμημένο Μεταξά.......

ΛΥΚΑΣΤΡE σε παλαιότερο σχόλιο έγραψα για το σκάνδαλο της πυρκαλ με την πρέσα των δυο εκατομμυρίων που στερεί πολλά έσοδα στην χωρα μας και τα καρπώνονται οι "Τσέχοι"όπως μας ενημέρωσαν κάποιες ιστοσελίδες χωρίς να αναφέρουν περαιτέρω........θα τολμήσει να το ψάξει κανένας άραγε;;;?.......

Με τις υγειες μας...

Απλός ανώνυμος σχολιαστής


Ανώνυμος είπε...

«Εχουν γνώσιν οι φύλακες»! Δεν βγαίνουν όλα φορα παρτίδα, για την πατρίδα. Καλοτυχία και στρατηγική υψηλού επιπέδου σε συνδυασμό με ανάλυση του παρελθόντος, ΕΥΧΟΜΑΙ.
Αρκεί να υπάρχει ΕΝΌΤΗΤΑ, διότι είμαστε έθνος ανάδελφον. Να εφαρμόζεται ισχυρή ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ, διότι οι κίτρινοι, οι φαρσί, κ.λπ είναι εξ ίσου αρχαίοι πολιτισμοί. Να εφαρμόζεται συνεχής εκπαίδευση, ώστε να μη μεταλλάχθούμε όλοι σε τιγκιταγκες.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την απάντηση! 4 Απριλίου 2023 στις 11:57 μ.μ. Kakos04. .........Οι Ρώσοι ακόμη χρησιμοποιούν ήπιες τακτικές κ παλιά συστήματα τετριμμένα, πολύ φοβάμαι όταν θα έρθει η ώρα θα ξαφνιάσουν το ΝΑΤΟ. Ήδη λένε τα τσογλάνια για νησιά κ πετρέλαια του ΝΑΤΟ. Φοβάμαι ότι είμαστε λίγοι που δεν συμφωνούμε.......
Η αγορά στενάζει από ακινησία, μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι κ οι συνταξιούχοι την κινούν.
Εύγε, συνταυτίζομαι ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ 5 Απριλίου 2023 .........Εκεί που έχω καταλήξει, είναι ότι όλα είναι θέμα παιδείας, και κυρίως αυτής που λαμβάνεις από το σπίτι. ..........έλεγε ότι οι ΗΠΑ πρότειναν να αντικατασταθούν τα αντιαεροπορικά συστήματα με τα ισραηλινά........
Εξαιρετικός ο ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε... 5 Απριλίου 2023 Χαιρετω την καλη παρεα.
..........Κρατηστε τα μυαλα σας και τους φιλους σας κοντα για να περασουμε αυτη την καταιγιδα.........
Συνταυτίζομαι, εξαιρετικός ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 9:17 μ.μ. Δεν είναι μόνο η Ευρώπη η η Τουρκία φίλε Κακέ... αλλά ΟΛΗ η συλλογική δύση που μας επιβουλεύεται, και που έχει πολλούς αδίστακτους υπάλληλους με πνευματική στρέβλωση στην Ελλάδα.....για όσους μελετάνε ιστορία και συνδέουν μυθιστορικά γεγονότα στο χωροχρονικό συνεχές,γνωρίζουν τι πρόκειται να έρθει.........6 Απριλίου 2023 ΥΓ Σας το είχαμε πει...αυτός που θα κυβερνά το 2022-2023 θα γραφτεί στις σελίδες της ιστορίας με μαύρα γράμματα.!! " (Ιούλιο του 2022 γράφτηκε)...
Έτσι, επειδή η μουστάρδα (κατά προτίμηση Ντιζόν) είναι απαραίτητο συστατικό στα πιάτα μας! Αρκεί να συνεχίσει να υπάρχει η Ελλάδα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" «Εχουν γνώσιν οι φύλακες»! Δεν βγαίνουν όλα φορα παρτίδα, για την πατρίδα. "

Μάλλον κοιμούνται οι φύλακες. Και συνεχίζουν να τραβάνε μαλακία επί του Λαού, του Έθνους και της Πατρίδας!.. κάνοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτα, και όλα είναι καλά!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Να πεις στους φύλακες από εμένα αγαπητέ σχολιαστή ότι.....Η Ελλάδα έχει σαπίσει από κάτω προς τα πάνω, και από πάνω προς τα κάτω... όταν οι εθνικιστές Χαζάροι δεν θα την χρειάζονται για προγεφύρωμα εξόδου από το Ισραήλ (έρχεται), και οι διεθνιστές Χαζάροι πόρτα εισόδου για την Ε.Ε. (έρχεται)... τότε ο ρόλος της νεότερης Ελλάδας αυτού του πλαστού κρατιδίου, θα έχει λάβει και τέλος, μαζί με αυτή και η σαπίλα. Κάτι άλλο θα δημιουργηθεί...

Η ιστορία του ένδοξου Ελληνικού μας Έθνους...μας δείχνει τον δρόμο για το ΤΙ έρχεται.

Ανώνυμος είπε...

Να πο αυτό που με προβλημάτιζε εδώ και 3χρόνια διαβάζοντας για τον εξοπλιστικό πυρετό των Αιγυπτίων, το λένε κι' άλλοι, πιό ειδικοί από μένα......

https://i-epikaira.blogspot.com/2024/02/blog-post_53.html

Ηθελα να σας στείκω και ένα σύνδεσμο με μια ανάλυση του Στράτφορντ για την Τουρκία, αλλά στην 2η παράγραφο αναφέρει "¨τα 5 χρόνια για ένα έθνος-κράτος όπως η Τουρκία δεν είναι πολλά για τα πλάνα της".
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε: Ηιστορία του ένδοξου Ελληνικού μας Έθνους...μας δείχνει τον δρόμο για το ΤΙ έρχεται. 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 8:52 π.μ.
Επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ρίξε μία ματιά και βάλε ένα χεράκι να διαδοθεί ο Ελληνικός πολιτισμός και ιστορία:
https://staellinika.com/en/home
https://youtu.be/13C32L0PSIo?si=wb66VLrc5AyTjrPX
https://www.trt.net.tr/greek/balkania-kupros/2024/02/08/ta-problemata-ton-tourkon-tes-dutikes-thrakes-suzetethekan-se-sunedria-tou-oee-2099776
https://www.naftemporiki.gr/culture/ekdiloseis/1584994/pagkosmia-imera-ellinikis-glossas-2/
http://antonispapagiannis.blogspot.com/2024/01/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΚΟ αλλά αποφεύκτέο. Το εξελικτικό ένστικτο της εξοικονόμησης ενέργειας παραμένει μέσα μας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Lieberman, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλός μας να προτιμάει συνήθως να ανέβει τις κυλιόμενες σκάλες από ό,τι τις κανονικές, ή να πάρει το αμάξι, αντί να περπατήσει. Αυτή η απροθυμία μας να δαπανήσουμε ενέργεια, είναι τελικά απόλυτα βιολογική. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό όμως, είναι οι αμέτρητες διευκολύνσεις που προσφέρει η τεχνολογία στις σύγχρονες κοινωνίες που ζούμε και οι οποίες μας οδηγούν συχνά σε τέτοιο αδρανές σημείο, που δεν ωφελούν πια την υγεία μας. Οι πρόγονοί μας, οι κυνηγοί-συλλέκτες, δεν έτρεχαν στην φύση απλά για να κάψουν επιπλέον θερμίδες, καθώς έτσι θα σπαταλούσαν ενέργεια που δεν θα τους έδινε απολύτως κανένα όφελος. Το έκαναν μόνο όταν ήταν απαραίτητο για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.
Όμηρος: «αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν» (Ιλιάδα,Ζ,208). Για να μη τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με "τα 5 χρόνια για ένα έθνος-κράτος όπως η Τουρκία δεν είναι πολλά για τα πλάνα της". ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ 11 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:51 π.μ.

Κρατάω το τελευταίο κομμάτι του άρθρου........"Παρά τους κινδύνους αυτούς, ...... σκέφτονται πέρα από τον αντίκτυπο των κυρώσεων και του διπλωματικού αποκλεισμού. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι θα εγκαταλείψει τον παρεμβατισμό στη νέα θητεία του. Αλλά το πόσο μακριά θα φτάσει θα εξαρτηθεί από το πόσες ευκαιρίες για επέκταση θα εμφανιστούν τα επόμενα πέντε χρόνια.
1) Στην ενότητα των Ελλήνων επαφίεται η ανυπαρξία ευκαιριών
2) Στην άψογη και ισχυρή διπλωματία η διάδοση του Ελληνικού πολιτισμού και γλώσσας
3) Στο λόγο του Ερντι περί "φιλίας", διότι οφείλουμε να θυμόμαστε ότι στην Ανατολία οι αναλφαβητοι ταταρομογγολοι είναι επί των επάλξεων και προσπαθεί να τους εξευμενισει
4) Η πολυετής παραμονή στην εξουσία διαφθείρει. Όταν γίνει αλλαγή κυβερνήσεων και αποκαλυφθούν το πόσο βαθιά μπήκε το δάχτυλο στο άπατο βάζο με το μέλι, τότε κανείς δε θέλει να συναντήσει τοντσαουσεσκου.
5) ο πρώτος κυβερνήτης της νεώτερης Ελλάδας είπε πολλά που προσπάθησε να εφαρμόσει, αλλά τα μπουρδουκλωσαμε. Π.χ μακριά από σεκτες κ.λπ. Πολυταξιδεμενος, άριστος διπλωμάτης, ολιγαρκής, αυτάρκης και πατριώτης μέχρι έρωτος με την πατρίδα. Ο Ελβετός που είχε υποθηκεύσει την προσωπική του περιουσία για συσσιτια των Ελλήνων, αναφώνησε όταν σκοτώθηκε ο κυβερνήτης "πέθανε η Ελλάδα " Εύχομαι τώρα να τα καταφέρουμε καλύτερα και να μην τα μπερδεway.