ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

ΠΕΦΤΟΥΝ …..ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ..σε Αϊντχόβεν, Άμστερνταμ και Χάγη BINTEO ΦΩΤΟ

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Στην Ολλανδία όλα καλά;; Και  δεν είναι μόνο στην Ολλανδία αλλά και στην Δανία. Δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ , ΕΔΩ . εδώ η πηγή.
Το Σάββατο το βράδυ, οι διαδηλωτές διαδήλωσαν και πάλι ενάντια στα μέτρα και τους περιορισμούς για την πανδημία στην Κοπεγχάγη όπου και πέντε άτομα συνελήφθησαν σε σχέση με τη διαμαρτυρία.Άντε βρε και στα...δικά μας. Αν και δεν το πιστεύω, εδώ οι ραγιάδες στέλνουν απανωτά sms για να πάνε να ψωνίσουν σώβρακα.!!

Image

Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου στην Ολλανδία Χάος εξέγερση για να πέσει η υγειονομική χούντα..Μαζικές διαδηλώσεις αιματηρά επεισόδια σε Αϊντχόβεν, Άμστερνταμ και Χάγη κατά των περιοριστικών μέτρων με πρόσχημα το covid19…Το ποτήρι ξεχείλισε με τη νέα επιβολή στρατιωτικού νόμου απαγόρευσης κυκλοφορίας από 21 h ως 4h30 που τέθηκε σε ισχύ από Σάββατο και ως τις 9 Φεβρουαρίου τουλάχιστον.Ο πρωθυπουργός Mark Rutte επικαλέστηκε την βρετανική μετάλλαξη..

Συγκρούσεις με την αστυνομία και λεηλασίες ξέσπασαν την Κυριακή 24 Ιανουαρίου σε αρκετές ολλανδικές πόλεις στο περιθώριο διαδηλώσεων κατά της απαγόρευσης κυκλοφορίας, σύμφωνα με ολλανδικά μέσα ενημέρωσης και τοπικές αρχές.Στο Αϊντχόβεν, στο νότο της χώρας, η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα για να διαλύσει το πλήθος σύμφωνα με την περιφερειακή τηλεόραση Omroep Brabant.Συνελλήφθηκαν 55 διαδηλωτές στο Αϊντχόβεν…Στο Αϊντχόβεν η αστυνομία έβγαλε άλογα και στο Άμστερνταμ σκυλιά….

Επίθεση λιθοβολισμός και πλιάτσικο στον κεντρικό σταθμό του Αϊντχόβεν, φωτιά στα περιπολικά άγριες συγκρούσεις, μιας γυναίκας πολτοποιήθηκε το κεφάλι όταν αντλία νερού έριξε με δύναμη πάνω της και την πέταξε σε τοίχωμα όπου είχε συντριπτική πρόσκρουση….Τραυματίες συλλήψεις ως τη νύχτα φωτιές στους δρόμους,το ανθρώπινο τσουνάμι τα σκεπάζει όλα είναι ορμητικό τα καταστρέφει όλα, όλη η εξουσία πηγάζει από το λαό και όταν φράσσεται, φουσκώνει το ανθρώπινο ποτάμι και τα παρασύρει όλα .. Εξέγερση στην παγκόσμια φυλακή …..

Το βράδυ του Σαββάτου στο χωριό Ουρκ, στη βόρεια Ολλανδία, πυρπολήθηκε ένα κέντρο ιχνηλάτισης Covid-19

540 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΕ 15 ΠΟΛΕΙΣ

Πάνω από 540 διαδηλωτές συνελήφθησαν αυτός είναι ο τελικός απολογισμός. Και τα επεισόδια έγιναν σε περισσότερες από 15 πόλεις της Ολλανδίας…

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΝΓΧΑΓΗ

Image
Image
Chaos door zware rellen Eindhoven na anti lockdown demonstraties

«Aν συνεχίσουμε έτσι κατευθυνόμαστε προς τον εμφύλιο πόλεμο »,δήλωσε ο δήμαρχος John Jorritsma, του Eindhoven ” …..(RTL News)

Οι Ολλανδικές αρχές επέβαλαν απαγόρευση κυκλοφορίας για α΄ φορά μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο…και μάλιστα σε καιρό ειρήνης..

update για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα συνεχίζονται τα επεισόδια σε Ολλανδία σε Χάγη και Ρότερνταμ

ΠΗΓΗ  dimpenews.com


1 σχόλιο:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

και...
...δεν εχω χρονο για κορονοιο......ο..οο.οοο
πινω μπαφους και δερνω σαν Pro...οοο...οοο..

Αφιερωμενο στα χολλανδακια

καιρος ηταν...