ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Σε δίλημμα με ποια πιτζάμα να κάνουν Πρωτοχρονιά χιλιάδες Έλληνες

Σε δίλημμα με ποια πιτζάμα να κάνουν Πρωτοχρονιά χιλιάδες Έλληνες

Το δίλημμα με ποια πιτζάμα να υποδεχτούν την αλλαγή του χρόνου αντιμετωπίζουν φέτος εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, σύμφωνα με έρευνα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με έρευνα του αναγνωρισμένου Institut de Reveillon της Γαλλίας που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Η Πιτζάμα Μου και Εγώ», 9 στους 10 πολίτες της χώρας βρίσκονται αντιμέτωποι με το δίλημμα αν πρέπει να φορέσουν την καλή τους πιτζάμα για την έλευση του 2021 ή να μείνουν με μια πιο απλή, καθημερινή πιτζάμα.
Σύμφωνα με το περιοδικό, το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα οξύ για τον γυναικείο πληθυσμό της χώρας καθώς το παραδοσιακό δίλημμα του τι να φορέσουν για την πρωτοχρονιάτικη έξοδο έχει αντικατασταθεί με το τι θα φορέσουν για να πάνε από την κουζίνα στο σαλόνι.

Αντίθετα, πιο χαλαροί φαίνεται να είναι οι άνδρες της χώρας, οι οποίοι σύμφωνα με την έρευνα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τους βρει η αλλαγή του χρόνου να ροχαλίζουν στον καναπέ με τη φόρμα που φοράνε εδώ και ένα μήνα.

Προειδοποίηση για ακραία ενδυματολογικά φαινόμενα

Όπως τονίζεται στην έρευνα, είναι πολύ πιθανό φέτος να κάνουν την εμφάνιση τους ακραία ενδυματολογικά φαινόμενα όπως γυναίκες να φοράνε σκισμένη φόρμα και από πάνω σακάκι με στρας ή συνδυασμοί πιτζάμας και δωδεκάποντης γόβας.

Ωστόσο, όπως καταλήγει η έρευνα, υπάρχει και η θετική πλευρά για τους αντικοινωνικούς της χώρας, που βαριόντουσαν να βγούν ούτως ή άλλως και φέτος δεν χρειάζεται να βρουν δικαιολογία για να μείνουν σπίτι.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: