ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ..Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Οοουυ  πολύ δούλεμα ακόμα αντέχει ο κάτοικος της χώρας. Ακόμα έχει αυταπάτες ότι αυτοί που τον αφανίζουν θα γίνουν οι "σωτήρες" του.!!! Ο Τσακαλώτος ήταν που δημιούργησε την εταιρεία ροή που έχει ως στόχο την αρπαγή των χρημάτων των Ελλήνων καταναλωτών και επιχειρήσεων και έχει παρέμβει στα δικαστήρια για να στηρίξουν τις τράπεζες που ήταν καρτέλ και κατακλέβουν ποσά με αθέμιτο ανταγωνισμό με τον τρόπο αυτό θεμελίωσε την κατάργηση των αγωγών κατά των τραπεζών. Όμορφος κόσμος...τραπεζικά πλασμένος.!!

Τα καλά παιδιά σε αυτή την χώρα ποτέ δεν χάνονται ανεξαρτήτως ποια κυβέρνηση μας πουλάει παραμύθι  και παραμυθιάζουν τον Ελληνικό λαό με αριστερές και δεξιές ιδεολογίες αλλά στο τέλος της ημέρας αποδεικνύονται τα καλύτερα τραπεζικά τσιράκια αυτοί και οι γυναίκες τους..

Περί του λόγου το αληθές δεν μένει παρά να δούμε ποια διόρισε ο υφυπουργός οικονομικών της κυβέρνησης ΝΔ αρμόδιος για τις τράπεζες κύριος Ζαββός στην περιβόητη επιτροπή η οποία θα ελέγχει τάχα τις εγγυήσεις που θα υπογράφει το Ελληνικό δημόσιο προκειμένου οι τράπεζες να τιτλοποιούν και να πουλάνε τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια δίχως εξασφαλίσεις..

Η εν λόγω κυρία η οποία κατά τα άλλα το παίζει αριστερή είναι σύζυγος του πρώην υπουργού οικονομικών συντρόφου κυρίου Τσακαλώτου υψηλόβαθμο στέλεχος στην τράπεζα της Ελλάδος και τώρα αναβαθμισμένη επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη με το όνομα Heather Denise Gibson.

Εκτός και εάν η εν λόγω κυρία προκειμένου να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγο της ασπάστηκε τον καπιταλισμό.. 

ΠΗΓΗ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αχ ρε λυκ τα λες εσυ τα λεω εγω τα λεμε το 2% των ελληνων .

ξερεις πως τωρα τελευταια σε συζητησεις πο κανω με καποιους εχουν γυρισει και εχουν πει πως μια χαρα ειμασταν με τον τσιπρα και περιμενουν να γινουν εκλογες για να του ριξουν την ψηφο ?

δεν υπαρχει γιατρεια . τελος



χρηστος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε Χρήστο...όταν πριν κάποια χρόνια είπα σε κάποιον που πού πήγε και ψήφισε Chipra τι μαλακία έκανε...και ότι αυτό θα το πληρώσει τόσο αυτός όσο και τα παιδιά...μου έκοψε την καλημέρα.!! Δεν μου μιλούσε επι 2 μήνες.!! Μόνο όταν ξεπουλήθηκε η Μακεδονία και αυτό το λαμόγιο ΔΕΝ έκανε ότι υποσχέθηκε στους ψηφοφόρους του...μόνο τότε μου μίλησε. Αλλά η ζημιά όμως είχε γίνει φίλε Χρήστο.

Έτσι τώρα και με αυτούς που ψήφισαν τον αλλογενή Κούλη....θα δώσει το μισό Αιγαίο. Μετά εγώ τι να την κάνω την μεταμέλεια τους, όταν δεν θα έχουμε πατρίδα;;; Να πάνε να κάνουν μόνοι τους χαρακίρι....διότι ένα είναι το σίγουρο...όλα αυτά είναι γραμμάτια που έχουν υπογράψει ΟΛΟΙ τους.!! Και τα γραμμάτια αυτά θα πληρωθούνε με...ΑΙΜΑ.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Come again plz....

Η σύζυγος η ο σύζυγος;

Αδελφή ....βοήθειααααα....

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Νομίζω ότι ο μακαριστός καθηγητής Σαραντος το είχε διατυπώσει ακριβέστατα περί της διοίκησης αυτης της χώρας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τι ακριβώς είπε φίλε Ρόκκο ο μακαρίτης ο Σαράντος;;

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Σε μια δήλωση γροθιά στο στομάχι προχώρησε ο ιστορικός και συγγραφέας Σαράντος Καργάκος, αναφορικά με το ν/σ για το δικαίωμα αλλαγής (διόρθωσης) φύλου, ακόμα και από την παιδική ηλικία των 15 ετών, που ψηφίστηκε σήμερα από τη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα ο Σ.Καργάκος δήλωσε:

«Ζούμε την εποχή εκπούστευσης και εκπουτάνευσης του Εθνους. Σπεκουλαδόροι κίναιδοι διευθύνουν τη χώρα μας».

ΠΗΓΗ
https://www.pronews.gr/koinonia/637967_sarantos-kargakos-gia-ns-allagis-fyloy-spekoyladoroi-kinaidoi-dieythynoyn-ti-hora

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Nαι φίλε Ρόκκο...τώρα το θυμήθηκα...με το «Ζούμε την εποχή εκπούστευσης και εκπουτάνευσης του Εθνους. Σπεκουλαδόροι κίναιδοι διευθύνουν τη χώρα μας».

Απόλυτα σωστός....πρώτος και καλύτερος βαζελινάκιας, ο Κούλης.!! Το κανελώνει το ρυζόγαλο, το γυαλίζει το πόμολο, τον πασπαλίζει τον κουραμπιέ , το πάει το γράμμα...το μαστιγώνει το δελφίνι, τον βάζει το σύρτη,το γυαλίζει το φινιστρίνι δηλαδή ο Κούλης το ζυμώνει το μπιφτέκι, τη σουρώνει την ψαρόσουπα,