ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Ισραηλινοί...μανούλες στο καμουφλάζ.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Δείτε πόσο καλοί είναι οι Ισραηλινοί στο καμουφλάζ. Ένα νέο καμουφλάζ για στρατιώτες έχει αναπτύξει το Ισραήλ το οποίο μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες κάλυψης τόσο την ημέρα αλλά κυριότερα κατά τη νύχτα, καθώς όπως φαίνεται μπορεί και «εξαπατά» ακόμη και τα υπέρυθρα συστήματα παρατήρησης. Ονομάζεται Jag Hide.





5 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Τετοια δεν φορουσαν και τα Χομπιτ?
Ποσο πισω ειμαστε ρε παιδια,εχουμε και μεις ιδεες αλλα ποιος θας μας ακουσει?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολλά μπορούμε να κάνουμε φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ αλλά δεν μας αφήνουν.!! Ακόμα και στις στολές των στρατιωτών μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το φθηνό υλικό maylar [ space blanket] που κάνει την δουλειά αυτή. Το οποίο αντανακλά την θερμική ακτινοβολία που εκπέμπει το σώμα πίσω στο σώμα και φαίνεται "κρύο" στις κάμερες.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Πολυ καλη ιδεα αλλα μαλλον οτι κανουμε μονοι μας.
Θα μπορουσαμε με ενα poncho απο αυτο το υλικο προσαρμοσμενο κατω απο ενα ghillie suit να κανουμε κατι τις,αυτο το υλικο ειναι σαν αλουμινοχαρτο και δεν εχει και πολλες αντοχες μονο του.
Δηλαδη το φανταζομαι σαν το καβουκι της χελωνας και το χειμωνα θα ηταν πολυ καλη λυση για το κρυο.
Κατι τετοια με σκανε και δεν θελω να ασχολουμαι καθολου,παντως εχεις δικιο για την αφανεια προς το παρον,αν και νομιζω οτι ειμαστε μαρκαρισμενοι ολοι και μονο απο αυτα που διαβαζουμε στο ιντερνετ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

NIKANΔΡΙΚ : αν και νομιζω οτι ειμαστε μαρκαρισμενοι ολοι και μονο απο αυτα που διαβαζουμε στο ιντερνετ.

Μην ξεχνάς φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ ότι από την πρώτη στιγμή που γεννιόμαστε μας έχουν "μαρκαρισμένους". Μόλις γεννηθεί ένα παιδί το πρώτο πράγμα που γίνεται είναι να πάνε στο Ληξιαρχείο να το δηλώσουν.!! Βαφτίζεσαι σε δηλώνουν...παντρεύεσαι σε δηλώνουν.

Μην ξεχνάς ότι τελικά το W.W.W δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας " Υφαντόκοσμος" και αυτοί που μπορούν να "Υφάνουν" και να συνδέσουν κομβικά σημεία μεταξύ τους αλλά και να δημιουργήσουν καινούργια δεδομένα είναι ελάχιστοι...και όχι αυτοί που το δημιούργησαν για τις μυστικές υπηρεσίες.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Τα σχολια σου παντα ουσιωδη με πολλες προεκτασεις.