ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

«Συμβιβασμός ή πόλεμος» -Η κυβέρνηση σκέφτεται δημοψήφισμα για συμφωνία με την Τουρκία!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Θα έχει πολλή πλάκα..εδώ θα ξεβρακωθούν πολλοί αν όντως γίνει το δημοψήφισμα. Διότι ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων είναι και δειλός και παρτάκιας...εκτός από φοβισμένο ανθρωπάκι. Ποιος να τρέχει τώρα σε πολέμους και δεινά ! Ενώ εμείς ΔΕΝ κάναμε την χώρα μας Ισραήλ..το Ισραήλ έκανε την χώρα του Σπάρτη. Τα χειρότερα είναι μπροστά μας. Αν και
δεν νομίζω να κάνουν δημοψήφισμα απλώς θα δώσουν έδαφος. Δυστυχώς εδώ έχουμε το παράδειγμα του Άδωνι που ήθελε να δώσει σε Τούρκους να κάνουν μαρίνες σε νησιά του βόρειου Αιγαίου.Μπορώ να πω από τώρα ότι μας πήρε τα σώβρακα (κατά το κοινώς λεγόμενο), η Τουρκία. Και μην έχετε αμφιβολία για το αποτέλεσμα 90-10 θα κερδίσει ο συμβιβασμός. Και για όποιον αναρωτιέται πως έβγαλα το νούμερο...ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ!!!!

 Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώνονται κι από πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου, η κυβέρνηση της ΝΔ σκέφτεται να αναβάλει για λίγο τις εκλογές και να προχωρήσει μόνη της την «ολική» συμφωνία με την Τουρκία και μετά να τη θέσει σε δημοψήφισμα στα πρότυπα του σχεδίου Ανάν, ώστε να αποποιηθεί τις πολιτικές ευθύνες και τους εσωτερικούς κλυδωνισμούς που μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και σε διάσπαση του κόμματος.

Μάλιστα το δίλημμα που θα θέσει στους Έλληνες πολίτες θα είναι συμβιβασμός ή πόλεμος, στα πρότυπά του ευρώ ή δραχμή του τελευταίου δημοψηφίσματος.

Η κυβέρνηση θεωρεί πως με τον έλεγχο στα ΜΜΕ θα μπορέσει να περάσει το πολυπόθητο «ΝΑΙ» στη συμφωνία, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που σε πρώιμες συζητήσεις έχει καθησυχάσει ΗΠΑ και ΕΕ πως θα μπορέσει να το πετύχει.

Το κλίμα θα είναι λίγο-πολύ γνωστό, το «ΝΑΙ» θα παρουσιαστεί ως η φυσική και υπεύθυνη επιλογή με το απαραίτητο δημοσκοπικό αβαντάρισμα, ενώ το «ΟΧΙ» η επιλογή των «ψεκασμένων», «νεοναζί», «πολεμοχαρών» που θα οδηγήσει την Ελλάδα στον πόλεμο. Ήδη μάλιστα έχουν γίνει βολιδοσκοπήσεις σε γνωστές και λιγότερο γνωστές δεξιές φιγούρες για να υπερασπιστούν το «ΝΑΙ» ως «υπεύθυνοι δεξιοί».

Η κυβέρνηση θεωρεί πως οι ψηφοφόροι της αριστεράς & της κεντροαριστεράς, σε συνδυασμό με αυτούς του φιλελεύθερου κέντρου φτάνουν για να περάσει η συμφωνία.

Σε περίπτωση που δεν περάσει, η κυβέρνηση πιθανότατα θα παραιτηθεί και θα πάει σε εκλογές, με εκεί πολλά σενάρια να είναι πιθανά, με το πιθανότερο αυτό μία οικουμενικής κυβέρνησης «συγκολλημένης» από εξωτερικές πιέσεις η οποία θα περάσει η συμφωνία κοινοβουλευτικά με την ψευδαίσθηση της απόλυτης λαϊκής αποδοχής.

Αυτό βέβαια ξέρουν στη Νέα Δημοκρατία πως πιθανό να σημάνει ακόμα και την κατάρρευση του κόμματος γι’ αυτό και θα τα δώσουν «όλα» να περάσει η συμφωνία με δημοψήφισμα.

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

kakos04 είπε...

Το διάβασα και μου σηκώνεται η τρίχα και μόνο που τολμάνε και το αναφέρουν . Για τους γνωστούς μου έχω κακή εντύπωση για το τι υποστηρίζουν οι περισσότεροι δυστυχώς . Οι μαρίνες νομίζω κάποιες και ο Αστέρας βουλιαγμένης ενώ ήταν σε Τούρκους πουλημένες απο τους προδότες μας νομίζω εξαναγκάστηκαν να πουλήσουν πίσω σε αμερικανικό fund αν δεν κάνω λάθος . Αμφιβάλλω για το ξεπούλημα αν το καταφέρνουν μόνοι τους , το πλάνο είναι οικουμενική με διαλυμένα τα πάντα μέχρι τότε . Ολική σμφωνία δεν θα είναι αλλά πρώτο στάδιο μέχρι να μας καταπιεί πλήρως η Τουρκία με τους λάθρο την υπόλοιπη Ελλάδα. Μεταφέροντας λάθρο σε κάποια περιοχή θα την καταστρέφουν πλήρως οικονομικά και παραγωγικά (τουριστικά , αγροτικά , υποδομές κτλ ) μέχρι να διώχνουν τους ντόπιους λόγω συνθηκών (λέγεται εξευγενισμός μιας περιοχής πχ Λονδίνο - Εξάρχεια κτλ). https://www.koutipandoras.gr/article/gentrification-exarheia

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Λύκαστρε καλησπέρα...
Δεν αποκλείεται να κάνουν ότι έκανε ο Τσίπρας το 2015 με το δημοψήφισμα, όπου το 62% του ΟΧΙ το έκανε ο Προδότης... ΝΑΙ. Κάτι ανάλογο θα κάνει ο Γερμαναράς Μητσοτάκης, αν κάνει δημοψήφισμα.. αλλά έχει και άλλες λύσεις αυτός... κάτι θα βρει.. Παλιότερα ο Γ. Τράγκας είχε πει ότι οποιαδήποτε συμφωνία φέρει στη Βουλή, θα τον ρίξουν οι 88 Καραμανλικοί - Σαμαρικοί βουλευτές... κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τον Προδότη... έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα. Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί δεν αντιδρά η στρατιωτική ηγεσία...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μην ντρέπεσαι φίλε Νικόλα να πεις τον προσανατολισμό του...ΦΑΣΙΣΤΑΣ είναι το έχει πει άλλωστε και μόνος του δημόσια και με καμάρι.!! χαχαχα Θα μπορούσα να τον είχα χώσει μέσα με αυτά τα "όμορφα" που ξέρω για αυτόν...αλλά βλέπεις ο παππούς είναι για λύπηση και δεν ασχολούμαι με καημένους. Πρώτη και τελευταία φορά μίλησα τώρα διότι μου έφερες τις μπουρδολογίες του εδώ για σχολιασμό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε ΝΙΚΟ 56 ναι και αυτό θα μπορούσαν να κάνουν το ΟΧΙ στην διαπραγμάτευση να το κάνουν ΝΑΙ όπως το έκανε και ο άλλος φοινικοβαβυλώνιος ο Chipras.
Aν ήταν να τον ρίξουν θα τον έριχναν...η μισή ΝΔούλα παίρνει εντολές από την Γερμανική Πρεσβεία και η άλλη μισή από την Αμερικάνικη Πρεσβεία.

Ποιά στρατιωτική ηγεσία να αντιδράσει;;; Αυτή που δεν αντέδρασε ούτε στην Κύπρο..ούτε στα Ίμια;; Μα σε αυτές τις θέσεις ΔΕΝ βάζουν άτομα που θα αντιδράσουν...αλλά ΥΠΑΚΟΥΑ και ΒΟΛΙΚΑ άτομα για να εκτελούν ότι εντολή δώσουν τα ξένα αφεντικά τους.!!

Ποιός περιμένεις να αντιδράσει για παράδειγμα ο Αποστολάκης;;; Η υπογραφή του υπάρχει φαρδιά πλατιά στην επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.!! Συνήθως μιλάνε αφού αποστρατευτούν και γράφουν βιβλία για να διώξουν τις ευθύνες από πάνω τους. Ο Κώδικας Μπουσίντο...είναι άγνωστος για αυτούς..όπως και η λέξη ΤΙΜΗ.!!