ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Θα γίνει το έλα να δεις .!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 

Η εποχή που οι τραπεζίτες είχαν το μονοπώλιο της έκδοσης και εκτύπωσης νομίσματος φτάνει στο τέλος της . Ζήτω το ιδιωτικό εξωτραπεζικό νόμισμα και τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια 🙂
Βάλτε τις ζώνες σας, μείνετε στο κάθισμα σας κλείστε τα ατομικά σας τραπεζάκια γιατί προβλέπονται αναταράξεις κατά την διάρκεια αυτής της πτήσης.
Ενημερωθείτε  π.χ πως μπορείτε να προμηθευτείτε μερικά e-yuan τώρα που είναι ακόμα φθηνό για κάθε περίπτωση.  Έτσι για να μπείτε σιγά σιγά στην νέα εξωτραπεζική (σε σχέση με όσα ξέρατε σήμερα ) συναλλακτική εποχή.
 
Η ιστορία φαίνεται ότι θα ξανακαταγράψει την 25η Ιανουαρίου ως ιστορική ημέρα.
Χθες έγιναν δύο γεγονότα που η προσοχή μας εδώ, τα πέρασε ούτε καν στα ψιλά. Κοιτάμε ως γνωστόν την Γιαδικιάρογλου:... 
 
-Στο forum του Davos σήμανε επίσημα η έναρξη του λεγόμενου Great Reset, μιας επαναρρύθμισης του καπιταλισμού στοχεύοντας τώρα σε μια "Πράσινη Ανάπτυξη"..και πράσινα άλογα.
-Ξεκίνησε η προεγγραφή για την διάθεση του ψηφιακού κρυπτονομίσματος του Facebook, το diem, έχοντας λάβει τις ευλογίες αποδοχής του Biden. Ως stable coin, λέει, δηλαδή ως απόλυτα συνδεδεμένου, προς το παρόν, με το κλασικό δολάριο αλλά έτοιμο ανά πάσα στιγμή να το αντικαταστήσει κυκλoφορόντας εξωτραπεζικά, στον ανταγωνισμό του με το e-γουαν και κάτι παλιότερα "αναρχικά", σαν το bitcoin, που ξωκείλανε στην Wallstreet και τώρα κάνουν ράλι. 
 
Αυτό το Great Reset, όρος του WEF που υιοθετήθηκε, που υποδηλώνει την αποδοχή του καπιταλισμού για το τέλος της ιστορίας της προηγούμενης παγκόσμιοποίησης και την έναρξη της επόμενης, ελάχιστη θα έχει όμως σχέση με κάποιο ουσιαστικό και καθολικό Πράσινο Deal!
Ο λόγος : Δεν είναι δυνατή, ακόμα, η απόλυτη απανθρακοποίηση της ενέργειας με το πέρασμα στην εποχή του πρασίνου υδρογόνου. Θέμα φυσικής και τεχνολογίας, δεν αλλάζουν αυτά όσο και να το θέλουν πολιτικοί και τα παπαγαλάκια τους. Τελεία.  
 
Το Global Reset αφορά την δημιουργία πολλών πόλων οικονομικής ισχύος βάζοντας σταδιακά τέλος στην μονοκρατορία του δολαρίου, που ξεκίνησε το 71, αυτό δεν μπορεί να δει ακόμα η Πετροβασίλη. Και προφανώς και το τέλος και του ατελούς ευρώ και όλων των υπολοίπων που το ακολούθησαν μέσα στους κανόνες παραγωγής και διάθεσης τους, όπως τους επέβαλε το νεοφιλελέ δόγμα.  Θα γίνει το έλα να δεις .!!! Περιμένω μετ΄από αυτό να αρχίσουν να εκδίδονται και άλλου είδους νομίσματα από ιδιώτες αλά diem.Ως Παγκόσμιο αποθετικό νόμισμα πλέον οι Banksterς δεν θα έχουν το Δολλάριο και το Ευρώ, άλλα το e-coin που θα εκδίδουν οι ιδιωτικές τους τράπεζες ή τα δικά τους ενεχυροδανειστήρια...ανταγωνισμός και χάος. Αλλά το ΧΑΟΣ παράγει πάντα τα καλύτερα συστήματα.

6 σχόλια:

Μμ. είπε...



Ο περιούσιος κοπάν Βαρούχ πάντως ήδη προκατείληφε (πήρε) Σορο κομματο Θέσι
και για το (λατ.dies=ημέρα εκ του ελλην. Δίας, επιθ. δίος) (αιτ.)
diem και για το (20)25 στην ελληνική βο(υ)λή.
Βλέπει γαρ πολύ προχώ ο άνθρωπος.

(Οι σεληνιασμένοι όντως, (παραδεκτέον), ει μη τι άλλο,
και ως, εκ βιβλικής αυτών παραδόσεως,
κατασκευασταί αυτοεκπληρουμένων προφητειών
έχουσι και παρά φύσιν μεμαμημένην φαντασίαν. Ή όχι;)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Μμ ...ο γιάνης με ένα νι...δεν είχε ιδέα.!!!Τα IoUs του ήταν η χαρά του κάθε πλυντήριακια.
Άσχετος. Αν μιλούσε για κρυπτονομίσματα θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Κουπόνια χωρίς καμία υποστηρικτή τους τεχνολογία πρότεινε ο καψερός.

Αν τότε τότε ο Μπαρουφακης ήξερε τι είναι τεχνολογία blockchain μπορεί να είχαμε κάνει ήδη αυτό που λέγεται άλμα του βατράχου. Δυστυχώς και δεν ήξερε ΑΛΛΑ και να ήξερε δεν υπήρχε και ο κατάλληλος χρόνος για να προετοιμαστούν τα αντίστοιχα συστήματα. ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ! Όχι για να βγούμε από το ευρώ. Αυτό δεν μας ενοχλεί όπως και τα χρέη! Αντισώματα πρέπει να φτιάξουμε. Έγκαιρα.

Για παράδειγμα θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε με εναλλακτικά. Τέτοιου είδους μέσα συναλλαγών που έχουν μια ονοματισμενη αξία εκδίδει ο α ΕΛΤΑ από το 1838 που ιδρύθηκε.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , πάντα μου κάνει εντύπωση πόσο "ανάπηρα & κατευθυνόμενα ) είναι τα δικά μας ΜΜΕ . Καταφέρνουν να αγνοούν υπερβολικά πολλά πράγματα από την διεθνή επικαιρότητα , σε πλήρη βαθμό στρέβλωσης . Τα e-coin προωθούνται πάντως για τους λόγους που λες πάρα πολύ . Για πράσινη επανάσταση του Υδρογόνου έχουμε ακόμα πολλύ μέλλον , με την ασφαλή αποθήκευση του , αλλά έχουμε ήδη αρκετούς πράσινους φόρους που τώρα με το Μπιντέ θα πολλαπλασιαστούν καταστροφικά για τον απλό κοσμάκη . Υποχρεωτικά θα ασχοληθούμε στο μέλλον όλοι με τα e-coin .
Άσχετο αλλά δες και αυτό , νομίζω βγαίνει τον άλλο μήνα :
WIRED: '2034: A Novel of the Next World War,' an Exclusive Excerpt.
https://www.wired.com/story/2034-novel-next-world-war-editors-letter/

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Νικόλα....υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα χειραγώγησης, των καλοταϊσμένων με δημόσιο χρήμα παπαγάλων και των σφογγοκωλάριων του Κούλι και της Νου-Δούλας.Αμολάει κάποιο τσιράκι, με σάϊτ στημένο και χρηματοδοτούμενο με κρατικό χρήμα, μια μούφα.
Και αμέσως την τσιμπάνε οι υπόλοιποι αυλικοί και την κάνουν φέϊγ βιλάν στα δικά τους, συντηρούμενα επίσης από κρατικό χρήμα, σάϊτς.Κανονικότατα χαλκεία ειδήσεων δηλαδή. Τι να την κάνεις τη λογοκρισία, όταν μπορείς να αλλάζεις την πραγματικότητα;;

Πολλές φορές θέλω να σας κάνω ανάρτηση και ψάχνω με τις ώρες για να βρω κάτι που να είναι και αλήθεια και καλό...όταν δεν μπορώ να βρώ...προτιμώ να κάθομαι και να σας ανεβάζω αστειάκια, μουσική...χαζομαρούλες...που όμως μέσα απο αυτά περνάω το σωστό νόημα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ καλός ο σύνδεσμος που έστειλες φίλε Νικόλα. Ώστε έχουμε συνεργασία του Εβραίου Ackerman και του Σταυρίδη.!!! Για να φτιάξουν ένα πολεμικό μυθιστόρημα. Εδώ τους έχω μια ανάλυση δική μου σε 2 μέρη για τον Πρώτο Σινό-Αμερικανικό πόλεμο που έρχεται.

1- http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/07/blog-post_23.html

2- http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/07/blog-post_13.html

kakos04 είπε...

Πλάκα πλάκα λέω να τους βάλω τις παραπομπές σου σχόλια στο βιβλίο τους στο amazon , να γελάσουμε . Κάτι μου λέει ότι πιο μέσα θα πέσεις εσύ , γιατί αυτοί λόγω εξουσίας με την υπεροψία θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα .