ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Προς μίντια: Βάλτε το «αρνητές της μάσκας» στον κώλο σας, που συγκρίνεται, υπεύθυνους ευφυείς πολίτες, με τους αλγερινούς εισαγώμενους αλήτες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 

Τα Αλγερινά εισαγόμενα ασυνόδευτα τσογλάνια που έδειραν τον άνθρωπο.., καταχωρήθηκαν από τα media ως "αρνητές της μάσκας" με την υποβολιμαία πρόθεση να ταυτίσουμε κάθε έναν που δεν του αρέσει η μάσκα με αντίστοιχες συμπεριφορές. Ένα ακόμα κρεσέντο παράκρουσης της κυβερνητικής προπαγάνδας. Οι εισαγόμενοι αυτοί αλήτες είχαν επίσης αρνηθεί να κατεβάσουν τα πόδια από τα καθίσματα και θα μπορούσαν να επιδείξουν οποιαδήποτε άλλη αντικοινωνική συμπεριφορά όπως και έκαναν... να προπηλακίζουν, να χτυπούν και να γρονθοκοπούν βίαια απλό κόσμο, διότι απλά είναι κωλόπαιδα. Από όλα όμως αυτό που θεωρήθηκε πιο "πιασάρικο" ήταν το "Αρνητές της μάσκας".

 Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τους δράστες της βίαιης επίθεσης σε βάρος του Σταθμάρχη της ΣΤΑΣΥ, στην αποβάθρα του Σταθμού Ομόνοια το μεσημέρι της Τετάρτης (13/01). Οι δράστες για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα χτυπούσαν τον εργαζόμενο ελεγκτή της ΣΤΑΣΥ, και στη συνέχεια αποχώρησαν από τις αποβάθρες του ΜΕΤΡΟ Ομόνοια. Από το κλιμάκιο της ΔΕΕ εξετάστηκε και ο συρμός προκειμένου στα πειστήρια να συμπεριληφθούν και τα αποτυπώματα από τα καθίσματα που είχαν κατά τη μετακίνησή τους, με το δεδομένο ότι δεν φορούσαν γάντια. Οι δράστες οι οποίοι γρονθοκόπησαν τον υπάλληλο της ΣΤΑΣΥ, ταυτοποιήθηκαν και πρόκειται για “ασυνόδευτα ανήλικα” από την Αλγερία.

Δεν θα πρεπε να βρίσκονται εδώ. Οι ηθικοί αυτουργοί Τσίπρες, Μητσοτακηδες, Τασιες, Βιτσες, ....Μηταρακηδες κόμματα ΜΚΟ Ιδρύματα ...τους στηρίζουν με λύσσα εναντίον των Ελλήνων!!

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Σωστά όπως τα λες ακριβώς , φαίνεται και από την κοψιά τους στο βίντεο ότι δεν είναι ντόπιοι , κάνουν το μαύρο άσπρο τα ΜΜΕ της κυβέρνησης-Αντίνοος .

Και στο άρθρο που είχες ανεβάσει από το https://ahvalnews.com/turkish-foreign-policy/how-significant-greece-uae-defence-agreement χτες, ο George Tzogopoulos, a senior fellow at the Centre International de Formation Européenne and research associate at the Begin Sadat Centre for Strategic Studies (BESA) ο υποφαινόμενος δεν νομίζω ότι δουλεύει για το συμφέρον της Ελλάδας , από το βιογραφικό του και τις απόψεις του να δώσουμε λίγο γη και βυθό στην Τουρκία , οι θαμώνες στα ιδρύματα που παρίσταται είναι συγκεκριμένου προσανατολισμού ....

https://www.eliamep.gr/members/george-tzogopoulos-bodossakis-foundation-postdoctoral-fellow/
Ο Δρ Γιώργος Ν. Τζογόπουλος είναι Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ ως ειδικός σε θέματα ΜΜΕ, διεθνών σχέσεων και κινεζικών υποθέσεων. Είναι επίσης Διευθυντής Προγραμμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης-Κίνας στο Centre international de formation européenne (CIFE) και Διδάσκων διεθνών σχέσεων στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Επιπλέον, ο Δρ Τζογόπουλος είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Begin Sadat Center for Strategic Studies (BESA) του Ισραήλ, όπου συντονίζει τις ηλεκτρονικές συζητήσεις του σε διάφορα διεθνή θέματα. Επίσης, είναι συνδιοργανωτής του πρόσφατα ιδρυθέντος Ελληνοϊσραηλινού Φόρουμ υπό την αιγίδα της B’nai B’rith International.

Το καλοκαίρι του 2017 ο Δρ Τζογόπουλος επελέγη ως «young leader» από τη Διπλωματική Ακαδημία της Κίνας και την άνοιξη του 2019 ήταν υπότροφος στο πλαίσιο του International Visitor Leadership Programme (IVLP) του Υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι συγγραφέας τριών βιβλίων: US Foreign Policy in the European Media: Framing the Rise and Fall of Neoconservatism (IB TAURIS), The Greek Crisis in the Media: Stereotyping in the International Press (Ashgate), και Κατανοώντας την Κίνα: Προς Ένα Νέο Modus Vivendi με τον Δυτικό Κόσμο (Ι.Σιδέρης, υπό έκδοση). Είναι τακτικός αρθρογράφος στους Global Times, το china.org.cn, τη Jerusalem Post και TA NEA. Το έργο του εμφανίζεται σε πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Να είσαι καλά για την ενημέρωση .

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Θα πρέπει να τους καλέσουν στο Μέγαρο Μαξίμου για επίπληξη, αλλά και με αίσθημα ευθύνης και νουθεσίας γιατί είναι άδικο αυτές οι κατηγορίες που πήραν τον δρόμο της δημοσιότητας να αιωρούνται, επειδή συνέβησαν σε μια ας το πούμε άτυχη και ιδιαίτερη στιγμή της νεανικής τους ορμής, που κάθε νέος ας μην γελιόμαστε έχει μέσα του. Ως αρωγοί αυτών των ευγενών στοιχείων που μας διακρίνουν, προκειμένου να δίνουμε και το καλό παράδειγμα στο κοινωνικό σύνολο, δίνουμε ευκαιρία σ αυτούς τους νέους να συμπεριληφθούν στις νέες δυνάμεις του οργανισμού ΣΤΑΣΥ μετά από εκπαίδευση τους που θα γίνει απο όλους τους φορείς αποδεκτή, ώστε αυτή η ενσωμάτωση της διαφορετικότητας να είναι η απαρχή για όλους μας σε τέτοιες περιπτώσεις.