ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

8 πρακτικές ιδέες +1 για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τον καύσωνα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

8 πρακτικές ιδέες +1 για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τον καύσωνα.
Από το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Ιδεών αυτού του ιστολογίου..Και δεν βγαίνετε έξω ούτε με τον νόμο Παρασκευόπουλου αν δεν υπάρχει ανάγκη.ΟΚ;; Σας Καλημερίζω.
Φώντας :  Γιατρέ μου!!!!

 







4 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Το τελευταιο το θυμαμαι -πανω κατω πανω κατω πατα ρουφατο και φατο-ετσι ελεγε η διαφημιση.
Καλημερα σε ολους

Υ.Γ.Αμα εισαι μαστορας ξερεις και απο γρανιτες.

ΑΡΡ. είπε...



Το τελευταίο της Ελενίτσας του (βλ. Μενεγάκη< Μενελάκη< Μενέλαος;) Μενελάου (τυχαίο) σε ανάβει και δροσίζει εν ταυτώ.
Υγροκαύσων!

Μαχλόταται (τουτέστιν ¨ξαναμμέναι¨ τα μάλιστα) γαρ αι γυναίκες επί Κυνικών καυμάτων όπως αναφέρει και ο Ελληνοπάτωρ Ησίοδος. (Προσέχετε οι έγγαμοι...)
Το δε κορμί των ευειδών παρθένων αλαβάστρινο, πανδαισία οπτικής αφής και επαφής, ευωδιάζει και αισθησιάζει.
Γι αυτό και ουκ ολίγοι ολιγόφρενες (¨τα πάντα ρεί¨ γαρ) απολλύουν ενώπιον του νεαρού αφροδισίου κάλλους και το ολίγο μυαλό που διαθέτουν ανταλλάσσοντες (καθάπερ όπως ο ομηρικός Γλαύκος μετά του Διομήδους)
¨χρύσεα αντί χαλκέων.¨


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡ : Μαχλόταται (τουτέστιν ¨ξαναμμέναι¨ τα μάλιστα) γαρ αι γυναίκες επί Κυνικών καυμάτων όπως αναφέρει και ο Ελληνοπάτωρ Ησίοδος. (Προσέχετε οι έγγαμοι...)

Σαφέστατα και είναι ξαναμμέναι αγαπητέ φίλε οι γυναίκες και όχι μόνο στον καύσωνα αλλά σε όλες τις εποχές...λυσσάρες είναι.! Δεν ορρωδούν μπροστά σε τίποτα για να ξεφουντώσουν. Οι δε έγγαμοι..είναι χειρότεροι από αυτές τις λυσσάρες. Τα ζητάει και αυτών ο οργανισμός. Κάτι ήξερε ο μπάρμπας ο Ησίοδος..εκεί στον Ελικώνα με τις δήθεν Μούσες ξεφάντωνε καλά.

ΑΡΡ. είπε...



Λ.
Κάτι ήξερε ο μπάρμπας ο Ησίοδος..εκεί στον Ελικώνα με τις δήθεν Μούσες ξεφάντωνε καλά.
...........................................


Και βέβαα κάτι ήξερε, Λυκάστορ ευγενές.
Η ιερατική ηγεσία, όχι το κατώτερον υπαλληλικόν προσωπικόν, αρχαιόθεν εγεύετο δικαιωματικώς και από θέσεως ισχύος (¨εκ Διός αι βασιλείαι¨ ο βασιλεύς ήτο αρχικώς ιερατικόν, το μέγιστον, αξίωμα.) τον παρθενικόν αφρόν-καρπόν της Αφροδίτης. (Ο διαδεχθείς αργότερον τον εθνικόν κόσμον Μεσαίων άλλα κατεδάφισε και διήρπασε μεν αλλά αυτό το θεάρεστον ¨χούι¨ το δετήρησε αλώβητον, χα, χα.) Βλ. και την αρπαγήν-απαγωγήν των παρθένων-ιερειών του ναού του εν Δήλω Απόλλωνος από νταβραντισμένους (ήτοι οργασμικώς ταυριασμένους πλην και ερωτικώς λιμώττωντας ) Έλληνας της εποχής με την εξ ανδρικών αδένων φυσικήν δικαιολογίαν ότι ο μεν θεός ως πνεύμα ανάγκη παρθένων ουκ έχει, οι άνθρωποι όμως έχουσι και πολλήν μάλιστα και αν δεν έχωσι, θα πλαντάξωσι και θα σκάσωσι. Έτσι απλά!