ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Ο σκύλος θα πάρει την εκδίκηση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Με ρωτά ο Βρασίδας σήμερα τι νομίζω ότι πρέπει να κάνει ο δικηγόρος του δράστη.
Του λέω ... το κουνέλι!!
 
Να αφήσει τους κανίβαλους να τον ξεσκίσουν να τον σταυρώσουν να τον κάνουν κομματάκια. Να περιμένει να εκτονωθούν. Ούτως ή άλλως την προσωρινή κράτηση δεν την γλυτώνει. Να αφήσει να ξεθυμάνει γρήγορα. Αν δεν υπάρχει αντίδραση δεν υπάρχει και συνέχεια. Υπομονή άλλωστε δεν θα αργήσει να τραβήξει σύντομα κάτι νέο το ενδιαφέρον τους. Η αρένα είναι ανοιχτή 24ώρες όλες τις ημέρες του χρόνου... 
 
Να μην μιλήσει ή να εμφανιστεί στα κανάλια . Μόνο να πει ότι έχει γραπτώς και εκεί που πρέπει, Αιφνιδιασμός και όχι προαναγγελία. Τώρα θέλει υπομονή μέχρι την εκτόνωση .Να μαζέψει τα λάθη που πρόκειται να γίνουν και να τα χρησιμοποιήσει υπέρ του αιφνιδιαστικά στο μέλλον όταν ο κουρνιαχτός θα έχει καταλαγιάσει.  Να μην παρασυρθεί στο show της τηλεδίκης.
 
Ή ισόβια ή ελαφρυντικό και πρόσκαιρη κάθειρξη με υφ' όρους απόλυση σε μερικά χρόνια Αυτό είναι το στοίχημα πλέον της υπεράσπισης.
 
Η τεχνική μορφή της υπερασπίσεως.
Τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται είναι τα παραπάνω και θυμηθείτε το ο σκύλος είναι αυτός που θα πάρει την εκδίκηση, όσο για τα μικρότερα "πταίσματα" (πλημμελήματα) αυτά θα καταπέσουν καθότι οι πράξεις αυτές έγιναν από τον δράστη που ήθελε να προφυλάξει εαυτόν από την δίωξη.

3 σχόλια:

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

απ ολα αυτα που συμβαινουν και ειδικα του πιλοτου φιλε λυκ εγω προβληματιζομαι το τι κυκλοφορει εξω στην κοινωνια και δεν υποψιαζομαστε .

βεβαια το γιατι εχει γινει ετσι η κονωνια χρειαζεται μακροσκελη αναλυση .

καλησπερα φιλε λυκ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλησπέρα φίλε Χρήστο..έχεις δίκιο για το τι σαπίλα κυκλοφορεί εκεί έξω στην κοινωνία. Οπότε ο καθένας πρέπει να μεγαλώνει συνειδητά και ελληνικά τα παιδιά του.Όταν μπουν οι βάσεις γερές από την αρχή στο παιδί...μετά δεν το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, όσο και αν κάποιοι θα προσπαθήσουν να το αλλάξουν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για σκέψου όμως και το άλλο φίλε Χρήστο...Μιά υπόθεση που έχει δεθεί από την αστυνομία εδώ και σχεδόν 10 μέρες.. εντελώς τυχαία έσκασε την μέρα που ψηφίζεται το ασφαλιστικό.!!!! Ποιός ασχολείται τώρα με το ασφαλιστικό;; ΚΑΝΕΝΑΣ.!!

Τους δολοφόνους του Καραίβαζ άραγε ΓΙΑΤΙ δεν τους έχουν ανακαλύψει μετά από τόσο καιρό;; Στην υπόθεση του φίλου του Κυριάκου Μητσοτάκη... παιδεραστή και βιαστή Λιγνάδη καθώς και στην δολοφονία Καραϊβάζ .... απλά είναι αλλιώς τα πράγματα. Το Σύστημα δίνει τις ΛΥΣΕΙΣ όταν θέλει εκείνο και όποτε το βολεύει...