ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΟΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.! ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΟΣ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΝΥΠΑΚΟΉ. ΑΛΛΩΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ
ΚΆΘΕ ΗΜΈΡΑ, ΜΕ ΚΆΘΕ ΠΡΆΞΗ, Η ΠΑΡΆΛΕΙΨΗ ΌΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΏΝ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΠΕΡΊΤΡΑΝΑ, ΌΤΙ Η ΏΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΈΧΕΙ ΦΘΆΣΕΙ.....

ΟΛΙΚΉ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΉ ΣΕ ΚΆΘΕ ΕΠΙΒΟΛΉ ΤΩΝ ΕΞΩΝΗΜΕΝΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΑΠΌ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.

5 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Καλησπέρα αγαπητέ Λ και καλή χρονιά αν και δεν το βλέπω πού μπορώ να το πάρω αυτό το χαρτί πρέπει να πάω στον δικηγόρο;Δώσε σε παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες.

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Φίλε Καλησπέρα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...
Μακάρι να μπορούσαν να το κάνουν όλοι οι Έλληνες αυτό... πως μπορεί να γίνει όμως ;;; υπάρχουν νομικές συμβουλές για το θέμα ;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Χρήστο και ΝΙΚΟ 56

Όπως έχω ξαναγράψει εδώ σε σχόλιο αυτά τα 300 καθάρματα μέσα στην Βουλή είναι οι αντιπρόσωποι μας, οι οποίοι ψηφίστηκαν από λαό για να μας αντιπροσωπεύουν , αλλά και η Κυβέρνηση. Όταν τους ψηφίζεται τους νομιμοποιείται να σας αντιπροσωπεύουν και να ενεργούν αντί για εσάς. Με την ανάκληση ...τους παίρνετε την εξουσία απο τα χέρια. Είναι όπως όταν δίνεις ένα πληρεξούσιο σε ένα δικηγόρο για να κάνει την δουλειά αντί για εσένα.

Με την ανάκληση είναι σαν να παίρνεις το πληρεξούσιο πίσω..και στέλνεις τον δικηγόρο στο ταμείο ανεργίας. Μετά δεν νομιμοποιείται να ενεργεί για εσένα. Όλα είναι συμβάσεις και ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ...Οι βουλευτές οι πολιτικοί και η κυβέρνηση σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ μας! ...Όλοι μας νομίζουμε ότι ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ λειτουργεί κατ' εξουσιοδότηση μας, πλην δεν είναι όμως έτσι !
Παρευρίσκεται για λογαριασμό μας όπου θέλει, αποφασίζει ότι θέλει, υπογράφει όποια σύμβαση θέλει, διαχειρίζεται την περιουσία μας όπως θέλει και για τις πράξεις του δεν χρειάζεται την άδειά μας, ενεργεί σαν να είμαστε εμείς, ένας ένας ξεχωριστά, ή όλοι μαζί ως ομάδες.. Οι πράξεις του όμως, δεν βαρύνουν αυτόν, αλλά βαρύνουν μόνο εσένα.
Οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ μας!

Για παράδειγμα ...αν είστε πέντε αδέρφια και έχετε ένα οικόπεδο εξ αδιαιρέτου και οι τέσσερις αδελφοί συμφωνούν να το πουλήσουν και διαφωνεί ο ένας, μπορεί το οικόπεδο να πουληθεί; Όχι σε καμία περίπτωση, πρέπει να συμφωνήσει και ο πέμπτος γιατί όλοι είναι εξ αδιαιρέτου ιδιοκτήτες με ποσοστό 100%! Αν όμως οι τέσσερις με διάφορα κόλπα (γνωστός Συμβολαιογράφος, υπεύθυνες δηλώσεις κλπ) το πουλήσουν, ένα είναι σίγουρο: Αυτός που αγόρασε το οικόπεδο χωρίς την υπογραφή του πέμπτου αδελφού, αγόρασε όπως λέμε λαϊκά, ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ και οι τέσσερις αδελφοί που πούλησαν το οικόπεδο και αγνόησαν τον έναν αδελφό ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΆΠΑΤΗ!! Τόσο απλά.
Αν θέλεις να πάρεις την χώρα σου πίσω, πρώτα ξεκινάς παίρνοντας την ζωή σου πίσω Ανακαλώντας όλους τους ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΟΥ!
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!

Χρήστος είπε...

Ευχαριστώ για την απάντηση ήσουν πολύ κατατοπιστικός και εγώ από τη μεριά μου πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο και τον ρώτησα πώς μπορώ να πάρω αυτό το χαρτί και μου είπε ότι πάω στο πρόεδρο του χωριού και ζητάω να κάνω ανάκληση πληρεξούσιου και με είπε ότι δεν υπάρχουν επιπτώσεις.. για όποιον ενδιαφέρεται απλά πάει στον Πρόεδρο και παίρνει το χαρτί...

ΑΡΡ. είπε...



Ο ευγενής θεός του κάλλους έπλασε το ευγενές ανθρώπινον γένος καλλίμορφον
και ελευθερόφρον καθ' εικόνα και ομοίωσιν αυτού, ψυχή τε και σώματι.

Ο ερπετικός δύσμορφος θεός έπλασε το δικό του κακομούτσουνο και κακεντρεχές ανθρώπινο γένος τυραννόδουλον, ίνα εξολοθρεύση το ευγενές γένος δια των θρησκευτικών ψευδαπατητικών παγίδων του κυρίου του.

Το ευγενές ανθρώπινον γένος δεν έχει άλλην επιλογήν πέραν του δια της φιλοσοφίας και του λόγου της αληθείας εξημερώσαι, εξυψώσαι και αφομοιώσαι το αγενές και κακόβουλον γένος

ή άλλως ηττηθήναι οριστικώς υπό του αυτοκαταστροφικού αυτού γένους του κακού και εξολοθρευθήναι προ της αυτοκαταστροφής και του ιδίου.