ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΒΙΑΣΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Για να σωθεί η Ελλάδα και οι Έλληνες από όλα αυτά τα λαμόγια, από όλους αυτούς τους ξενιστές που μας απομυζούν το αίμα...πρέπει να βρούμε έναν Καιάδα και να ρίξουμε όλους μέσα. Δεν θα ακούσετε κανένα από αυτά τα λαμόγια να μιλάει για τους άστεγους...διότι οι άστεγοι είναι Έλληνες, και δεν τους καίγεται καρφάκι για τους Έλληνες. Αυτό είναι που θέλουν να εξαφανιστούμε να μην υπάρχουμε...διότι θέλουν την χώρα των Ελλήνων...αλλά ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

Από το πρωί μου έστειλαν ένα μήνυμα για έναν άστεγο που διατρέχει κίνδυνο από το χιονιά. Με δεδομένο ότι είμασταν αποκλεισμένοι εδώ πάνω, προσπάθησα να στείλω κάποια κομάντα φίλους που έχω να δουν τι γίνεται με τον άνθρωπο αυτόν.
Βρήκαμε κάποια άκρη γιατί ο Δήμος έχει κάνει κάποια δομή στη ΔΕΘ για τους αστέγους όσο διαρκεί ο χιονιάς. Από εκείνη την ώρα όμως κάθομαι και σκέφτομαι πόσοι άστεγοι άνθρωποι υπάρχουν τελικά στη χώρα μας. Ποσοι κινδυνεύουν άμεσα σήμερα; 
 
500;
5.000;
 
Ή τελικά είναι πάνω από 25.000 οι άστεγοι στη χώρα μας; Κανείς δεν μπορεί να δώσει μια απάντηση σε αυτό!
 
Και ξέρετε γιατί; Γιατί κανείς δεν ασχολείται! Γιατί θεωρούν ότι δεν "πουλάει".
Τα κομματόσκυλα των κομμάτων εξουσίας και κάθε λογής σωτήρες που θέλουν να μας σώσουν ασχολούνται 24 ωρες το 24ωρο με τον κορωνοιο και τα εμβόλια. Γιατί εκεί είναι τα φράγκα και η δόξα.
 
ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ:
 
Ξέρανε μέρες τώρα ότι έρχεται ο Λέανδρος. Και γνωρίζουν καλά τις περιοχές των αστέγων.
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ;
 
Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας...
Τον Πρωθυπουργό...
Τον δήθεν υπουργό Υγείας....
Καλά για την αντιπολίτευση του Τσίπρα δεν συζητάμε. Αυτοί δεν καταδέχονται καν να ασχοληθούν με άστεγους Έλληνες. Μόνο με αλλοδαπούς κι άν εμπίπτουν σε καμιά ...δράση, φίλιας ΜΚΟ ...
 
Ακούσατε τίποτα από το ΚΚΕ;
 
Ακούσατε τίποτα από τους λοιμωξιολόγους που όλη μέρα είναι στα κανάλια; Αλήθεια, σπίτια δεν έχουν αυτοί; Ή μήπως τους έχουν μονίμως έγκλειστους και κοιμούνται μέσα στα στούντιο; 
Θέλω να μου πείτε έναν κομματικό ή έναν θεσμικό που τούτες τις δύσκολες ώρες σας μίλησε γι'αυτούς τους ανθρώπους!!!
 
Ούτε ένας....
 
ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....
 
Γιατί αυτοί είναι που μας έφεραν ίσαμε εδώ και σκοπεύουν να μας πάνε ακόμα χειρότερα!
 
Κατά τα άλλα, "ο κόσμος θα πεθάνει από κορωνοιό"! Έχω μόνο μια ερώτηση να τους κάνω σήμερα μεσάνυχτα Σαββάτου:
ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΒΑΡΙΑ; ΠΟΣΟΙ ΑΓΚΟΜΑΧΟΥΝ ΕΡΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ;
 
Αλλά ξέχασα! Ποιος είμαι εγώ που θα ρωτήσω τέτοια πράγματα στους Σωτήρες του Εθνους μας;;; Ποιοι είστε εσείς που τολμάτε να διακόψετε το έργο των Σωτήρων μας με τέτοιες άθλιες ερωτήσεις; Ο πολιτικός πλέον έχει καταστεί ένας επαγγελματίας βιαστής συνειδήσεων. Και μάλιστα πολύ στυγνός!
 
Ας γυρίσουμε πίσω στα τζάκια μας τώρα αλλά ας σκεφτούμε ΠΏΣ μπορούμε να δράσουμε υπέρ τον ανήμπορων αυτών ανθρώπων, ο καθένας μας ατομικά!
 
Μην γίνουμε σαν και τους Πολιτικούς μας. Μην γυρνάμε την πλάτη μας στους ανθρώπους που πραγματικά κινδυνεύουν αυτές τις ώρες. Να παραμείνουμε αυτό που είμαστε. Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ...  

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπασταρδοι πολιτικοι τι περιμενεις .

ολοκληρες πολιτειες φτιαχνονται για τους επενδυτες σε χρονο ρεκορ με ηλιακους αιρκοντισιον παιδικες χαρες και επιδοματα στα ατμ καθε μηνα .

ενα κομματι γης ομως δεν περισσευει για να φτιαχτουν δωματια προκατ για ολους αυτους τους αστεγους συνανθρωπους μας .

αλλα ετσι ειναι οταν εισαι ανθελληνας .

σκατανθρωποι ψυχη τε και σωματι .

βουλη των βιαστων πουστηδων παιδοφιλων και ολων των ανωμαλων .

αυτους ψηφιζουν χρονια οι ελληνες .

να τους χαιρονται και να τους φιλανε τα χερια οπως κανουν κατι γλοιωδη ανθρωπακια.



χρηστος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς όπως τα έγραψες φίλε Χρήστο...συμφωνώ απόλυτα. Αλλά αυτός δεν είναι ο σκοπός τους;; Να κάνουν αντικατάσταση πληθυσμού. Δεν θέλουν τους Έλληνες εδώ σε αυτόν τον τόπο...για αυτό και φέρνουν όλα αυτά τα βοθρολύματα με τους τόνους και τα ταΐζουν και τα ποτίζουν. Βέβαια κάποια στιγμή θα κοπεί το επίδομα...και τότε οι εξαθλιωμένοι Έλληνες θα έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από την πείνα την φτώχεια την εξαθλίωση και την βαριά φορολογία....και τα οπλισμένα στίφη των μουσουλμάνων εισβολέων.

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Εδώ στην γειτονιά που μένεις και γνωρίζουν οι γείτονες για τις όποιες δυσκολίες κάποιων που μένουν κοντά τους, όχι μόνο δεν ασχολούνται αλλά προσπαθούν με κάθε τρόπο να τους βλάψουν κιόλας, επειδή η αλαζονεία του να έχουν μια μόνιμη (δου-λεία) τους έχει μετατρέψει - μεταλλάξει σε ζωάνθρωπους

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ φίλε Ατμέ ...προς επίρρωσιν αυτών που έγραψες θα πω ότι στον Πειραιά, Υψηλάντου και Βενιζέλου , σε ένα άδειο κατάστημα κοιμόταν ένας Φώτης από Μυτιλήνη, άστεγος απολυμένος μαραγκός- όπως έλεγε. Στείλαν και του πήραν το στρώμα και τις κουβέρτες πριν 3 ημέρες. !!

Αυτός είναι ο κάτοικος της χώρας και ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. Διότι για να είναι κανείς Έλληνας, πρώτα θα πρέπει να έχει γίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ.