ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Μια σκοτεινή και δύσκολη περίοδος που έχει ήδη ξεκινήσει για τις Η.Π.Α θα εξελιχθεί σε ΕΦΙΑΛΤΗ.

 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στην άνωθεν φώτο βλέπουμε συγκλονισμένο τον απερχόμενο..να κοιτά το κινητό του.!! Βλέπουμε τι ήταν αυτό που τον αναστάτωσε...Τα καλύτερα τσίρκα μας τον ζητούν.

Ο Τραμπ όπως είχα προβλέψει παρέδωσε την εξουσία ομαλά και την έκανε για Νότο. Ο παππούλης μπροστινός ορκίστηκε ομαλά πάλι για να παραδώσει στο εξάμηνο στην εκλεκτή Καμάλα την εξουσία. 

Τίποτα εκτός προβλέψεων μέχρι σήμερα . Ούτε πραξικοπήματα ούτε μαγκιές. Μόνο δηλώσεις πυροτεχνήματα και μέχρι εκεί. Η ΗΠΑ έχουν αλλάξει σελίδα επί Τραμπ, και αυτό θα φανεί έντονα από αύριο με την αλλαγή διαχείρισης της πραγματικότητας. Μια σκοτεινή και δύσκολη περίοδος που έχει ήδη ξεκινήσει για τις Η.Π.Α θα εξελιχθεί σε ΕΦΙΑΛΤΗ.

Μην έχετε καμιά αμφιβολία..ο Τράμπ είναι ανδρείκελο ενός υποσυστήματος της ΝΤΠ, ενώ ο Μπάϊντεν είναι ανδρείκελο του συστήματος της Νέας Εποχής . Μας το λένε και μας το δείχνουν πλέον φόρα παρτίδα . Και κάποιοι επιμένουν λανθασμένα να πιστεύουν, ότι το σύστημα που ελέγχει τον Μπάϊντεν, είναι η ΝΤΠ.


Υ.Γ  Ξεκινάν τα γούστα με τη συμφωνία TTIP. Ο Τριντώ τη θύμισε στον Biden πριν λίγες μέρες.


4 σχόλια:

Μμ. είπε...



ΤΡ: Καλά για εμβόλιο βγήγε αυτό το γιουσουφάκι ή για οθωμανικές διερευνητικές;
Και που να έρθουν οι καθ' αυτό συνομιλίες, τί ελληνοτουρκική τσόντα έχομε να δούμε!

kakos04 είπε...

Καλημέρα , να είσαι καλά για την ενημέρωση . Με τις εξελίξεις έπεσες πλήρως μέσα σε όλα που λες από παλιά , εντυπωσιακό και το πόσο μέσα... Η Αμερική θα πάρει πιστεύω την πορεία που λες με τον Τραμπ τρίτο πόλο . Εδώ η κυβέρνηση έκανε εσωτερικό δάνειο χτες από τις τράπεζες 2 δις , όποτε η οικονομία είναι στα τελευταία της όπως λέμε , πόσοι το άκουσαν και το εμπέδωσαν . Ο Δένδιας αυτονομείται από την κυβέρνηση , δεν το περίμενα ότι οι εντολοδότες του θα βάλουν φρένο στις προδοσίες του Μητσοτάκη και της Σουρανή για την ώρα . Το έκτρωμα της TTIP το θυμάμαι τότε που προσπαθούσαν να το ξαναπεράσουν , ελάχιστοι είχαν καταλάβει τι πρεσβεύει . Άμα δεν σου κάνει κόπο διευκρινίζεις την διαφορά ΝΤΠ και Νέας Εποχής , έστω και με παραπομπή αν δεν προλαβαίνεις ? Σου χρωστάμε μπύρες για την πραγμάτωση των προβλέψεων σου ....:)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Νά σαι καλά φίλε Νικόλα...οι μπύρες θα είναι σκέτες η μετά μεζέ;;; χα χα θα σου γράψω το απόγευμα που θα βρω λίγο χρόνο.

kakos04 είπε...

Καλημέρα , δεν υπάρχει μπύρα χωρίς μεζέ , για να κάνουμε ρεκόρ στις μπύρες..........