ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Εμείς τρώμε "μπιφτέκι" και οι Κινέζοι ξεσαλώνουν.

 ( Στην άνωθεν φώτο βλέπουμε τα κινεζάκια να ξεσαλώνουν έξω την Πρωτοχρονιά, και εμείς να τρώμε "μπιφτέκι"*)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τα χω πάρει κρανίο λέμε. Αυτήν την στιγμή σε όλον τον πλανήτη την περνάνε από καλά έως αρκετά καλά, και μόνο εδώ στο παραμάγαζο με το όνομα "Ελληνική Δημοκρατία" -ακόμα- τρώμε την φούτσα από τις παράνομες κατοχικές δυνάμεις ασφαλείας , που πατάνε κάτω τον Έλληνα μέχρις τελικής εξόντωσης.!!! Όλο αυτό που ζούμε σαν αφετηρία είχε την Κίνα...από εκεί ξεκίνησε να μεταδίδεται ο υποτιθέμενος "θανατικός" ιός....που στην πραγματικότητα είναι μια μορφή γρίπης....και αντί όλος ο πλανήτης να έχει ταράξει στις μηνύσεις την Κίνα...αυτοί ξεφάντωσαν έξω την Πρωτοχρονιά , ενώ εμείς δεν μπορούμε να πάμε ούτε στο περίπτερο για τσιγάρα...αν δεν δείξουμε την Κατοχική άδεια κυκλοφορίας .!!

Όλα αυτά σας τα είχα πει ότι θα γίνουν...ότι οι Κινέζοι θα την βγάλουν "καθαρή" και εμάς θα μας πρήξουν τα παπάγια μας.!! Στις 26 Ιανουαρίου του 2020 ΜΟΛΙΣ είχε ξεκινήσει ο ιός στην Κίνα σας έγραφα ως σχόλιο....." Και αυτά τα "προφητεύει" ο Μαστρό-Λύκαστρος ..." Θα έχουν ιό οι κινέζοι, αλλά θα είναι σαν να μην έχουν, θα τρώνε νυχτερίδες αλλά δεν θα αρρωσταίνουν".! Μας δουλεύουν ψιλό γαζί αδέλφια....τα κινεζάκια.


Άραγε σκεφτήκατε ποτέ ΓΙΑΤΙ σε εμάς όλος αυτός ο εγκλεισμός, η καταπίεση, η αποεθνοπίεση ;;; Τι συμβαίνει με αυτήν την χώρα που λέγεται Ελλάς;;  Ναι είμαστε το καλύτερο οικόπεδο της υφηλίου που ενώνει 3 Ηπείρους και 7 Θάλασσες....όμως γιατί τόσο λύσσα να μας υποτάξουν τώρα ;; Θέλουν να μας έχουν "δεμένους" και υποταγμένους πριν τον νέο πόλεμο με την Κίνα. Όπως ο προηγούμενος ψυχρός πόλεμος ξεκίνησε από την Ελλάδα το 45, έτσι και ο νέος με την Κίνα φαίνεται ότι πάλι από εδώ μάλλον θα ξεκινήσει. Με τις ανατροπές των σχεδίων Μερκελ που ευνοούν την Τουρκία (και την Ρωσία) αλλά και των πολιτικών εκφραστών της στην ελληνική πολιτική σκηνή. Κυρίως με τις δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση Kou-Lee, που πόνταρε όλα της τα λεφτά στο Μερκελ Uber Alles.

* Μπιφτέκι = Κάνω κάτι που δεν θέλω διότι κάποιος άλλος με αναγκάζει.

2 σχόλια:

Μμ. είπε...


Να μη κρύβωμε λόγια, να μη κρύβωμε λόγια,
και προ πάντων ακριβολογείν δει ως ελληνόγλωσσοι παρακαλώ...

Πριαπικόν επονομάζεται η ως άνω κρεατόμαζα,
πριαπικόν, ελληνικόν και δυστυχώς καθολικώς εσωστρεφές.

Αχ, πολύ κωλόπαιδο, Κούλα, ο Κούλης!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κωλόπαιδο και λίγα λές φίλε Μμ .....

Κούλα μ΄ ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος! Ναι αυτός ο Πεπλατητής της κρέπας...ο Σοκολατάκιας...ο Τυφώνας της Λεβάντας, ο Επιπόλαιο με λες, ο Γόης της Στέπας, ο Βασιλιάς του γκλίτερ , ο Αλφαδομάστορας, ο Λεβεντης με το σκαρπίνι.!

Κούλα μ'ακούς;; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος.