ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

"I have a dream......."

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Προς τους αδελφούς πατριώτες του Έβρου μας, "I have a dream......."
Να τον δούμε ανάποδα τον πούστη να ξεβρωμίσει η Ελλάδα.

4 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα , μαζί σου και όχι μόνο αυτόν................ Θέλουμε και εμείς ένα Βλαντ Τέπες αντίστοιχο , τον άκουγαν οι εχθροί ότι έρχεται και ήθελαν πάμπερς γίγας. Μόνο έτσι άμα ζοριστεί θα δείξουν τα μάτια του λίγα ίχνη ευφυίας .

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , είχαμε ξαναπεί και για τον Jim Keller , σε όποια εταιρεία πηγαίνει ξαφνικά κάνει τεχνολογικά άλματα στον τομέα της και ηγείται για κάποιο διάστημα στην αγορά . Η νέα του δουλειά στην Tenstorrent σαν President and Chief Technology Officer . Εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη .
https://www.anandtech.com/show/16354/jim-keller-becomes-cto-at-tenstorrent-the-most-promising-architecture-out-there .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλό μεσημέρι φίλε Νικόλα. Όπως τα έχω υπολογίσει...πρέπει να πέσουν καμμιά 30.000 κεφάλια για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Σε όλες τις βαθμίδες και σε όλα τα κλιμάκια εξουσίας...θέλουν τρομοκρατία...για παράδειγμα το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ΨΗΦΟΣ διότι μέσω αυτής κάθονται στην καρέκλα και έτσι τα αρπάζουν χοντρά από ΜΚΟ και εξωγενείς παράγοντες για να ακολουθούν τις εντολές τους.

Μπορούμε όμως να αντιδράσουμε....εύκολα, απλά και κυρίως ΟΧΙ παράνομα....τι προτείνουμε :
Ο κάθε ένας από εμάς επικοινωνεί με τον βουλευτή του (σε όποιο κόμμα και αν είναι) είτε προσωπικώς στο γραφείο του , είτε με επιστολή , είτε τηλεφωνικώς. Και τους τρίζετε τα δόντια και τους λέτε το εξής... «ΑΥΤΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΗΣ ΣΥΝΤΟΝΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!»

Πρόσεξε δεν σας λέω μετά να πάτε να τους ψηφίσετε...αλλά να τους πείτε ότι ΔΕΝ θα τους ψηφίσετε (ασχέτως αν δεν το πράξετε)...και εγώ δεν έχω ψηφίσει κανέναν από αυτούς...αλλά όταν έρχομαι σε επαφή μαζί τους...τους λέω ότι θα χάσουν π.χ 100 ψήφους ή 200 ψήφους και ότι θα επηρεάσω φίλους, γνωστούς και φιλικό/επαγγελματικό περίγυρο να μην τους ψηφίσει κανείς, αν συνεχίσουν να κάνουν αυτά που κάνουν.

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Πορεία Βραδυνή με πλήρη φόρτο και ενδιάμεσα στις διαδρομές να παίρνει κάμψεις.... Σε περίπτωση που δεν μπορεί,να αποθέσει τον εξοπλισμό και να συνταχθεί με τα υπερ-θηρία στις καλιόπες.....