ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

«Μπήκαν» οι υπογραφές για τα Rafale: Συνεχίζεται η συζήτηση για τις φρεγάτες [photo]

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μέχρι να δούμε τα πρώτα Rafale να προσγειώνονται σε ελληνικό έδαφος...καλά θα είναι να είμαστε μετρημένοι. Γιατί το να παραχωρούμε εθνική κυριαρχία και να παίρνουμε Rafale... κάτι δεν κολλάει από τα δύο. Άρα...;

Yπεγράφη λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας η σύμβαση για την προμήθεια των 18 Rafale

Mε την υπογραφή επισφραγίζεται η αγορά των 12 μεταχειρισμένων και 6 καινούργιων μαχητικών αεροσκαφών και των οπλικών συστημάτων τους που αλλάζουν τις ισορροπίες στο Αιγαίο. Η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί από γαλλικής πλευράς και ο Έλληνας ομόλογός της Νίκος Παναγιωτόπουλος, θα έχουν συζητήσεις στο Πεντάγωνο και για το θέμα των φρεγατών. Η κ. Παρλί για το ίδιο θέμα θα συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.


ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Λύκαστρε καλησπέρα...
Σίγουρα μεγάλη ημέρα σήμερα με την υπογραφή... Εκείνο που με προβληματίζει είναι αυτό που είπες και συ... Αγοράζουμε Rafale και παραχωρούμε κυριαρχία... όντως δεν κολλάει... Κάποιος μου είχε πει κατά τον Οκτώβριο, ότι οι στρατιωτική ηγεσία πιέζει την Πολιτική να κάνει τα << πάντα >> (στην Τουρκία) προκειμένου να υπάρχει καλό κλίμα για να προλάβουμε να κλείσουμε τρύπες... πως το ακούς ;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε ΝΙΚΟ 56 . όντως η υπόθεση "βρωμάει" απ' όπου κι αν την πιάσεις.!! Ένα έχω να πω....Tsoglan alisveris ... kazan-kazan !! Demek kavga !!

Δηλαδή μου λές ότι η στρατιωτική ηγεσία έχει καταλάβει ότι έρχεται πόλεμος και λέει στον Μητσοτάκη να κερδίσει χρόνο;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Μα αν είναι έτσι τότε έχουν αποτύχει στον ρόλο τους.!! Διότι τόσα χρόνια άφησαν την Ελλάδα ξεβράκωτη και δίχως εξοπλισμούς και τώρα τρέχουν για να βουλώσουν τρύπες.!!!!

Με τέτοια ηγεσία όχι σε πόλεμο ΔΕΝ θα πάμε..αλλά θα τα παραχωρήσουμε όλα με πολιτικό τρόπο. Είδαμε και στην εισβολή στην Κύπρο τι έπραξε η στρατιωτική ηγεσία...το είδαμε και στα Ίμια. Να μένει το βύσσινο.!! Όχι μόνο η πολιτική ηγεσία, αλλά ούτε και η στρατιωτική ηγεσία θέλει πόλεμο με την τουρκία ...διότι τότε θα φανεί η γύμνια και η ανικανότητα τους.!! Συν ότι φοβούνται με έναν πόλεμο μπορεί να χάσουν τα κεκτημένα τους. Βέβαια δεν είναι όλοι έτσι, υπάρχουν και τα ικανά στελέχη όμως αυτά δεν αποφασίζουν..και απλά ακολουθούν εντολές.

Για να καταλάβεις τι σου λέω , θα σου δώσω ένα παράδειγμα...την βραδιά των Ιμίων αρκούσε έστω και ένας απο τους Έλληνες καταδρομείς ΟΥΚ να ρίξει έστω και μια σφαίρα...ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ..ακολούθησαν διαταγές να μαζέψουν την σημαία , μην την πάρει κανένας αέρας...και να σηκωθούν να φύγουν.!!!! Μήπως δεν είχαν τις ικανότητες να τα καταφέρουν;;; Τα είχαν και τα κότσια και τις ικανότητες....αλλά βλέπεις ακολούθησαν εντολές.

Δεν βρέθηκε ούτε ένας τρελός να πει.."εγώ θα τα γαμήσω όλα...και ας με χώσουν μέσα..και ας πεθάνω".!! Να αρχίσει να ρίχνει και να τα κάνει πουτάνα.!! Διότι αν γινόταν αυτό...θα ξεκινούσαν μετά και οι άλλοι..και απο τις δυο πλευρές να ρίχνουν και να εξελιχθεί σε κανονική πολεμική αναμέτρηση. Ποιός νομίζεις θα έχανε;; Μήπως η Ελλάδα;; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ...εκείνο το βράδυ ο στόλος μας είχε παραταχθεί με τέτοιο τρόπο....που το ναυτικό των τούρκων θα βυθίζονταν. Ταυτόχρονα ο καιρός στον Έβρο δεν ευνοούσε τους τούρκους για μια προσπάθεια εισβολής...τα τουρκικά τάνκς θα παγιδεύονταν στην λάσπη και στο νερό. ΧΑΣΑΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ και τώρα θα δώσουμε την μάχη ...γιατί ακόμα και το μισό Αιγαίο να πάρουν, θα θέλουν περισσότερα...από χειρότερο σημείο εκκίνησης.

Πολιτική και στρατιωτική ηγεσία όχι μόνο δεν θέλουν πόλεμο..αλλά τον αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι.!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΟΜΩΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.!! Απορώ πως μπορούν να κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.!!

Μμ. είπε...



Ο/Η ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΔΕΝ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.!! Απορώ πως μπορούν να κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.!!

.....................................................................

Έριξαν πώς δεν έριξαν...
Η μπαρουτοκαπνισμένη μούρη του Εβραιοσημίτη πως νομίζεις, Λύκαστρε, έγινε έτσι; Δεν είναι κρεατοελιές, Ιμιοσφαιροελιές είναι.

Υ.Γ.
Κατάρα στον λαδέμπορα... Α ρε αθάνατη Μαλβίνα!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε Μμ...όπως έλεγε και η αθάνατη Μαλβίνα..."Πολεμόχαρη φυλή μου, ΜΑΣ ΠΟΙΑΣΑΝΕ ΤΩΝ ΚΩΛΟ. ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΉΚΑΜΕ , ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ...ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ".!!!

https://www.youtube.com/watch?v=7VS0XzmEnHs