ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Πως μετριέται η διάρκεια των 10sec στο "χουφτωσ'την"(ή χούφτωσ 'τον) ως αξιόποινη πράξη;; Νο problem!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η τεχνολογία πάντα ένα βήμα μπρος από την νομική επιστήμη:
 
Πως μετριέται η διάρκεια των 10sec στο "χουφτωσ'την"(ή χούφτωσ 'τον) ως αξιόποινη πράξη;;Νο problem!
 
Πέρα από τις γνωστές λειτουργίες παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης, του μοτίβου ύπνου και του περιβάλλοντος του κατόχου του, το ρολόι GeeksMe με στρογγυλή μονόχρωμη OLED οθόνη ανάλυσης 64 x 64 πίξελ, που λάνσαρε μια ιαπωνική εταιρία (για 86€, τζάμπα πράμα) συνοδεύεται από την πρωτότυπη λειτουργία «g!love».
 
Σύμφωνα με την εταιρεία, ο κάτοχος του σέξι smartwatch οφείλει να ενεργοποιήσει την λειτουργία g!love προτού περάσει στο… παρασύνθημα. Το ρολόι παρακολουθεί την συχνότητα, την διάρκεια και την ένταση της πράξης ενώ υπολογίζει και τις θερμίδες που καταναλώνονται κάθε φορά αλλά και την διάρκεια των στιγμών υψηλής κορύφωσης. Έτσι σε συνδυασμό με την συνοδευτική εφαρμογή για smartphone, ο χρήστης είναι σε θέση να λαμβάνει εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια στατιστικά στοιχεία όπως επίσης και αναλυτικά γραφήματα γύρω από τη σεξουαλική του δραστηριότητα.
 
Mετά ομως την απόφαση των ιταλικών δικαστηρίων, το σχετικό app που αναπτύχθηκε ως add on από το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης αυτού του ιστολογίου, το τερμάτισε!
 
🔺️Αν ο χρήστης μπει σε mode houftostin, μετρώνται οι σχετικοί βιορυθμοί (καρδιακοί παλμοί, στρες, σφυγμοί κλπ) στα smartwatch και του θύτη και του θύματος αυτόματα.
 
Στην περίπτωση που η διάρκεια τους υπερβεί το όριο του νόμου των 10 sec και οι βιο-μετρησεις στο smartwatch της παθούσης δηλώνουν αποδοχή, τότε και τα δύο smartwatch μπαίνουν αυτόματα σε sex mode και ότι ήθελε προκύψει (θα φανεί στα στατιστικά να τα βλέπουν και οι δύο να τα χαίρονται).
Aν όμως η υπέρβαση των 10sec συνοδεύεται από ενδείξεις στο smartwatch το θύματος που υποδηλώνουν "όχι" ή αντιδράσεις του τύπου"τι κάνεις ρε μαλεχα" κλπ,, τότε στέλνονται αυτόματα οι πληροφορίες του εφαψία, η γεωγραφική θέση του συμβάντος από το gps ,ο χρόνος και οι σχετικές μετρήσεις στο πλησιέστερο παράρτημα του metoo και το ρολόι του μαλέχα μπλοκάρεται αυτόματα βγάζοντας και ένα εκνευριστικό ήχο alarm.
 
Κατόπιν αυτού, η σχετική απόφαση του ιταλικού δικαστηρίου τροποποιείται και θα ισχύει μόνο για τους φέροντες το σχετικό gadget. (15€, για προσφορές ρίψατε σημείωμα στο inbox-επιστρεφω αμέσως)
Όχι παίζουμε!😅 

Δεν υπάρχουν σχόλια: