ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Αυτοί που τον ψήφισαν είναι συνένοχοι στην εθνική προδοσία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζοντας την συνέντευξη του πρωθυπουργού καταλαβαίνουμε πως το υψηλό επίπεδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων είναι μπαρούφες 60' δελτίων, αφού ο ίδιος κάνει λόγω για δωρεάν παραχώρηση EDA υλικού. Είναι να απορεί κανείς πως κατάφερε να εξασφαλίσει χειροκρότημα μέσα στο Κογκρέσο, αλλά όχι ετήσια δωρεάν αμυντική βοήθεια, όπως πράττουν οι ΗΠΑ με την Ταϊβάν, την Αίγυπτο, το Ισραήλ ή την Ουκρανία. 

Δηλαδή δώσαμε Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Σούδα και δεν λαμβάνουμε ούτε ενίσχυση 2$bil το χρόνο. Να δείτε που οι τούρκοι θα συνδέσουν τα F-16 - F-35 με παραχωρήσεις στο Αιγαίο.

- Δια Στόματος ΠΘ: ''Οποιαδήποτε συμφωνία με την Τουρκία μπορεί να συνεπάγεται,ναι και ορισμένες υποχωρήσεις από κάποιες θέσεις οι οποίες μπορούν να αποτελούν την αφετηρία μιας διαπραγμάτευσης''

Επικίνδυνες οι δηλώσεις του ΠΘ για "βαριά γεωπολιτικά ζητήματα" ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αφορούν μόνο την ΑΟΖ. ΑΝ με πίεση της Τουρκίας  δεν ασκηθεί το μονομερές δικαίωμα αύξησης των ΕΧΥ/ΕΕΧ τότε θα μιλάμε για προδοσία πολύ μεγαλύτερη αυτής της συμφωνίας των Πρεσπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: