ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Το ΝΑΤΟ ζήτησε από την Ουκρανία να ανακαλέσει τα στρατευματά της από το μέτωπο. Κάτι ΜΕΓΑΛΟ φαίνεται ότι σχεδιάζεται πολύ σύντομα!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σήμερα Κυριακή  πρωί ξημερώματα, το ΝΑΤΟ έδωσε εντολή στην Ουκρανία να ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ του πολέμου και να ζητήσει από όλα τα στρατεύματα «να επιστρέψουν στις πόλεις αμέσως για να αναζητήσουν καταφύγιο».  

Κάτι ΜΕΓΑΛΟ φαίνεται ότι σχεδιάζεται πολύ σύντομα! Θα επέμβει το ΝΑΤΟ, άμεσα;; Θα μπουν «ειρηνευτικές δυνάμεις» στη Δυτική Ουκρανία για να «παγώσουν» τον πόλεμο;;; Ή θα επιτεθεί το ΝΑΤΟ απλά;; Δυστυχώς, επί του παρόντος, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν εμφανείς απαντήσεις σε κάποια από αυτές τις ερωτήσεις.  

Χθες το βράδυ, ο πρώην Ανώτατος Διοικητής των Συμμάχων του ΝΑΤΟ και ναύαρχος των ΗΠΑ Τζέιμς Σταυρίδης δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ μπορεί να σχεδιάζει να επιτεθεί σε ρωσικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα! Η Ρωσία θα προετοιμαστεί και για επίθεση του ΝΑΤΟ! Είπε ότι τα πλοία του ΝΑΤΟ θα πρέπει να συνοδεύουν μεταφορείς σιτηρών στη Μαύρη Θάλασσα και, εάν χρειαστεί, να ανοίξουν πυρ ως απάντηση στα ρωσικά πολεμικά πλοία.  

Επίσης χθες το βράδυ, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι παρακάλεσε δημόσια τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ να συγκαλέσει επειγόντως το Συμβούλιο Ουκρανίας-ΝΑΤΟ στο πλαίσιο της ήττας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην Οδησσό και της απώλειας εξοπλισμού του ΝΑΤΟ. Ο Ζελένσκι ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ να συγκαλέσει επειγόντως το Συμβούλιο Ουκρανίας-ΝΑΤΟ. Ο Στόλτενμπεργκ άκουσε το αίτημα του υποτελούς.

Συγκάλεσε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ουκρανίας-ΝΑΤΟ για τις 26 Ιουλίου. Η επίσημη ατζέντα της μελλοντικής συνάντησης είναι οι διαβουλεύσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία και η συζήτηση για τη μεταφορά ουκρανικών σιτηρών μέσω της Μαύρης Θάλασσας. Αυτό που είναι εμφανές σε όλους αυτή τη στιγμή είναι ότι κάτι πολύ, ΠΟΛΥ, μεγάλο πρόκειται να συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: