ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΣΑΦΡΙΑΚΙΣΜΕΝΗ ΑΛΛΟΦΥΛΗ ΚΟΥΡΑΔΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Γράφει σήμερα σε σχόλιο το αλλόφυλο κωλάντερο :

" Ξαμολήθηκε ο καραγκιόζης της γελαδικής να βρίζει ασυστόλως ..όχι επειδή οι λέξεις που χρησιμοποιεί είναι υβριστικές, αλλά επειδή ΟΛΑ αυτά που θέλει να στηρίξει ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΑΕΡΑΣ !!"

Κοπανιστός αέρας και μάλιστα με άρωμα κλανιάς είναι όσα ανυπόστατα γράφεις. Ο Φίλιππος ήταν μάλακας έγραψες διότι δεν πρόσεξε που έβαλε το πουλί του και βγήκε ο Αλέξανδρος.!!! Ξεκινάς από την αρχή από τον τίτλο με ΨΕΜΑ. Διότι ο Αλέξανδρος ΔΕΝ ήταν βιολογικό παιδί του Φίλιππου. ΤΕΛΟΣ. Από εκεί μετά αφού ο τίτλος του κειμένου είναι ΨΕΜΑ...άρα ο Φίλιππος δεν ήταν μαλάκας...ρε μαλάκα. Συνεχίζεις όμως να βρίζεις και να αποκαλείς μουνόπανο και ξεκωλιάρη τον Αλέξανδρο με μια ορμή και με ένα μένος .....λές και σου γάμησε όντως ότι έχεις και δεν έχεις. ΥΠΟΠΤΟ αυτό.

Μάλλον ΜΑΛΑΚΑΣ και ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ήταν ο δικός σου πατέρας (όποιος κι αν ήταν αυτός) που γάμησε την ξεκωλιάρα την μάνα σου για να βγείς εσύ. Βλέπεις δεν έχει μόνο ο άλλος ξεκωλιάρα μητέρα, μπορείς κάλλιστα να έχεις και εσύ.!! Ρε σαφριακιασμένη κουράδα νομίζεις ότι μπορείς μόνο εσύ να βρίζεις και να λες ότι παπαριά σου έρθει στο κεφάλι;;; Δεν σου τα είπανε καθόλου καλά σκατόγερε. Με τι νοημοσύνη ρε εσύ ένας ΜΗ Έλληνας τολμάς και κρίνεις έναν άλλο Έλληνα;;; Με την νοημοσύνη της παστής αμοιβάδας που έχεις;; Το μυαλό σου ρε έχει γίνει κουρκούτι από το δηλητήριο που έχεις μέσα σου για κάθε τι ελληνικό, και σου έχει καταστρέψει όλα τα σάπια κύτταρα του όποιου εγκεφάλου είχες. ...και το συνεχίζεις :

"πράγμα που προσπαθήσατε να κάνετε κι εδώ κάποια χρόνια πρίν (είπα στις «κιουρίες» : ήσυχα μωρή ..διότι ότι και να σας τάξανε ούτε παπάρια δεςν θα πάρετε ..γκέκε ;;) ..και αν η άλλη η ΧΑΖΗ με την μαλακία που την δέρνει να νομίζει ότι παίζοντάς το καλή θα καταφέρει κάτι με ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ..αλλά τελικά δείτε το ..τα έκανε σκατά ..θα βάλει μυαλό ώστε να μην πέφτει σε ατοπήματα ;;"

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς με αυτόν τον τρόπο και ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ την Φωτεινή και την αποκαλείς "ΧΑΖΗ"  ρε γίδι;; Με ποιο δικαίωμα ρε πουτάνας γιέ;;; Γιατί σου φέρθηκε καλά και σε συμμάζεψαν εκεί μέσα;;; Και την δέρνει και "μαλακία".!!!! Ρε ΚΑΘΑΡΜΑ , ρε ΑΠΑΤΕΩΝΑ αν ήμουν ο άντρας της Φωτεινής θα σου έσπαγα την μάπα στο ξύλο. Αυτό είναι το ήθος σου και η προσωπικότητα σου και την βλέπει όλη η μπλογκόσφαιρα...να ΒΡΙΖΕΙΣ και να ΥΠΟΤΙΜΑΣ τα άτομα που σου έδωσαν ηλεκτρονική "στέγη".

Γιατί ρε ΛΑΜΟΓΙΟ δεν πας να κάνεις ένα ιστολόγιο δικό σου και να τα λες από εκεί μόνος σου και όσο θέλεις;;; Αφού η Φωτεινή είναι "χαζή" και δεν ακολουθεί ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΟΥ...ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ αν ήσουν εντάξει και είχες φιλότιμο δεν φεύγεις από εκεί και να φτιάξεις το δικό σου μπλόγκ, όπως έκαναν τόσοι και τόσοι ;;; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ...έπιασες τις δύο σχολιάστριες που έγραφαν εδώ στον Ζ.Ε και της είπες λόγια εναντίον μου;;;; Νόμιζες ότι δεν το ήξερα;;; Ότι δεν μου τα είπανε;;; ΟΛΑ ΤΑ ΗΞΕΡΑ κωλοτρυπίδα της συμφοράς....και με τον τρόπο μου απομάκρυνα και τις δύο σχολιάστριες, αλλά και όλους όσους ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ και είχαν παρτίδες μαζί σου.!!!

Ρε ΞΕΦΤΙΛΑ αν θες να μάθεις η Φωτεινή με πλησίασε και έβαλε τον Κωτσο-ταύρο να μάθει το ημέιλ μου και ΟΧΙ ΕΓΩ. ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕ...ΟΧΙ ΕΓΩ (έχω και τα αποδεικτικά μειλ). ΟΠΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟ.....διότι εγώ επαρχιώτης είμαι ....αντικοινωνικός είμαι...ΚΑΘΑΡΜΑ είμαι....και δεν εμπιστεύομαι κανέναν. ΡΕ ΤΕΝΕΚΕ απομακρύνθηκα από οτιδήποτε και όποιον είχε σχέση μαζί σου, ακόμα και εξ αποστάσεως ηλεκτρονικά. ΜΕ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ...ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ.

Η σκοτεινή και συμφοριασμένη αύρα σου κάνει μπαμ από μακριά.!!! 

-και θα στηλιτεύω πάντα κάθε τι σάπιο και ψεύτικο, όσο και να μην σας αρέσει και να σας δυσαρεστεί αυτό -πάντα θα δείχνω ότι πιό καθαρό γνωρίζω, ότι μπορεί να κάνει την χώρα και τον κόσμο καλύτερο"

ΑΡΧΙΔΙΑ θα καταφέρεις. Με τι μυαλό ρε θα τα κάνεις αυτά;; Με το μυαλό της κατεψυγμένης αγκινάρας;;;  Όσο μυαλό έχει μια αγκινάρα που βγάζει κανείς από την κατάψυξη έχεις και εσύ. Ποιό είναι το ποιο "καθαρό" που γνωρίζεις Μικρή Λουλού;; Το να βρίζεις τον κόσμο και να τους λες :

"και θυμήσου !! … μακριά από τον βρωμερόν αυτόν λαό … μακριά !!"...." …δεν το αξίζει να χαλιέσαι για δαύτον … δεν το αξίζει !!" 

Αφού δεν το αξίζει αυτός ο "βρωμερός" λαός όπως έγραφες τότε ρε λαμόγιο ΓΙΑΤΙ θέλεις να συνεχίσεις να γράφεις και να κάνεις ότι μπορείς για την χώρα και να κάνεις τον κόσμο καλύτερο;;; Αφού εσύ έλεγες τους 'Ελληνες "βρωμερό λαό" τώρα θέλεις να μας σώσεις;;;; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσύ δεν μας έστελνες να πάμε να ΠΗΔΗΧΤΟΥΜΕ;; Τώρα τι σκατά θέλεις είτε μας αρέσει είτε όχι να διαβάζουμε τα ασύστολα ψέμματα που αναρτάς.;;

.είναι ώρα να πούμε το … «άντεστε και πηδηχτείτε» !!"

ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΝΙΞΟΥ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ , ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ...ΛΟΓΟ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΓΑΜΙΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ.

 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επίσης πρόσεξα κι αυτό μέσα σ’ όλα τ’ άλλα,

https://www.tanea.gr/2023/07/12/science-technology/voulgaria-entyposiako-vinteo-apo-ptosi-meteoriti/

να θυμίσω εδώ πως στις 12/07 γιορτάζει η Βερενίκη (Φερενίκη, φέρειν+νίκη), δηλαδή τη μέρα της πτώσης του μετεωρίτη, στους Μακεδόνες άρεσαν τα Β και το Φίλιππο τον έλεγαν και Βίλιππο.
Ας θυμηθούμε και την κόμη της.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%8C%CE%BC%CE%B7_%CE%92%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82

Δεν επιλέγονται τυχαία οι χρονικές στιγμές των αντιπερισπασμών.

Πῦρ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Πῦρ

Η Βουλγαρία σήμερα είχε 16 βαθμούς θερμοκρασία...ενώ πριν είχε 36-38 βαθμούς.! Είχε μια ανεξήγητη πτώση θερμοκρασίας χωρίς να έχει βρέξει και χωρίς καμία άλλη αιτία.Λέτε να έχει σχέση;;

Όπως το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται ξαφνικά και από το πουθενά δυνατοί ανεμοστρόβιλοι στην Αμφίπολη...που κάνουν καταστροφές στο γύρω πεδίο. Τεράστια δέντρα είναι κομμένα πλάγια λες και ήταν φτιαγμένα από βούτυρο...και έχουν αλλάξει χρώμα.!! Έχουν ένα κόκκινο χρώμα...έχει αλλάξει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στην γύρω περιοχή.!!! Κάποιος έχει ΘΥΜΩΣΕΙ πάρα πολύ.