ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Κάποιοι έχουν μπερδέψει την μηχανολογία με την τέχνη του καφέ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κάποιοι έχουν μπερδέψει την μηχανολογία με την τέχνη του καφέ. Όσο μεράκι και να έχεις, τα πλοία της σημερινής εποχής δεν παίρνουν πατέντες. Είναι κατασκευασμένα έτσι απ' τις εταιρίες, ώστε να σου πουλάνε με το παραμικρό ότι ανταλλακτικό σου χρειαστεί. Όπως και στα αμάξια.

Αλλιώς μπορείς να παρέμβεις σε ένα αμάξι 30ετίας και αλλιώς σε ένα 10ετίας.

Και βουνίσιους να έβαζες να σου επιλέξουν πλοίο για το ΠΝ , την LCS θα την απέρριπταν. Μόνο σε μια μπανανία ένα προβληματικό πλοίο μπορεί να βρει τη τύχη του. Όταν ο CNO Gilday του USN λέει ξεκάθαρα πως αυτό το πλοίο το μόνο που κατάφερε είναι  να κυνηγά εμπόρους ναρκωτικών και εσύ πας να το φέρεις σε ένα απ' τα πιο απειλητικά περιβάλλοντα του πλανήτη, πρέπει να είσαι τρομερό μυαλό.

Ανώτατες πηγές του Ναυτικού Επιτελείου ξεκαθαρίζουν πάντως κατηγορηματικά ότι ουδέποτε κλιμάκιο το Πολεμικού Ναυτικού προέβη σε έλεγχο Αμερικανικού LCS είτε κατά τη διάρκεια του αγκυροβολίου του στον Ναύσταθμο της Σούδας, είτε εν πλω, είτε στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε σύνταξη. 

Μίμης ... Δούρειος* Ίππος παλαιότερα σε στεριά, τώρα και στην θάλασσα.

* Πως νομίζεται είχαν ονομάσει τον Δούρειο Ίππο οι Αχαιοί;; Ναι καλά καταλάβατε...Μίμη.! 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συγγνώμη που σας ζαλίζω σήμερα, αλλά πως έφτασε στη Σούδα η τράτα; Την έσερνε το Α'ι'ζενχάουερ;;;
ξενοδόχωφ
(δυτικά του 25ου μεσημβρινού, μπορείτε να έρθετε και του χρόνου χωρίς διαβατήριο-μάλλον)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το θέμα δεν είναι αν θα έρθουμε εμείς με διαβατήριο η όχι ακόμα στα νησιά. Το θέμα είναι ότι θα έρθει ο....Εριχθόνιος Όφις εκεί.!!! Τότε να δω ποιός θα τον αντιμετωπίσει;; Και ξέρετε δεν είναι και κανένα καλό παιδάκι...τα έχει χεσμένα τα διαβατήρια γενικώς.

Ανώνυμος είπε...

το θέμα κ/Λύκαστρε είναι να φύγω με διαβατήριο, γιατί αυτά που βλέπω και γίνονται μου προκαλούν θλίψη και αηδία.....
Αυτόν τον όφιν τον είχαν κάποτε στην Ακρόπολη Αθηνών σε ένα υπόγειο στο Ερεχθείο -το οποίο μάλιστα βλέπω από το σπίτι μου μαζί μ τον Παρθενώνα - τι έγινε πάει διακοπές στας Κυκλάδας τώρα;; Εχει υπ'όψιν του πόσο ακριβά είναι;;
Πέρα από την πλάκα, εγώ τούρκος/αλβανούς περιμένω να εισβάλλουν , ο Εριχθόνιος πως εμπλέκεται;;