ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Mονάδες του στρατού των ΗΠΑ έχουν λάβει"προειδοποιητικές εντολές" για ανάπτυξη στην Ουκρανία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Γνωρίζαμε για αυτήν την είδηση εδώ και 24 ώρες, αλλά σκοπίμως δεν την αναρτούσαμε. Θέλαμε να είμασταν σίγουροι.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δημοσιοποίησε ότι καλεί 3.000 Εφέδρους, συμπεριλαμβανομένων έως και 450 από το Individual Ready Reserve, για ανάπτυξη στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη.

Τώρα, όμως, αυτό έχει αλλάξει. . . . .

Καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να πιέζουν για πόλεμο με τη Ρωσία, τα πράγματα  θα χειροτερεύουν σταδιακά. επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι πλέον στην κορυφή του βουνού ως η παγκόσμια υπερδύναμη. Δεν είναι πλέον παρά μια τριτοκοσμική χώρα. Οι ΗΠΑ. Το δολάριο είναι πλέον άχρηστο .έχει χάσει το 85% της αξίας του παγκοσμίως. Οπότε αυτοί που κουνάνε τα νήματα από τον Μπάιντεν τον έβαλαν (με δυσκολία είναι η αλήθεια)  να μιλήσει και να πει ότι. στέλνουν στρατεύματα για να εμπλακούν με τη Ρωσία. Οι ίδιοι στέλνουν F-16 τώρα στην Ουκρανία.  

Η Κυβέρνηση του One World (το Τυφώνειο Ιερατείο) πρέπει να έχει έναν μεγάλο πόλεμο για να καταστρέψει επιτέλους τις ΗΠΑ...και αυτό είναι το σχέδιο. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα υπάρχει ειρήνη από εδώ και πέρα. Και ο πόλεμος θα είναι έτοιμος ΠΡΙΝ τις εκλογές του '24. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«Μην πιστεύετε ότι σας λέει μια οθόνη!! Ουκρανοί ΝΑΖΙ σκοτώνουν αθώους», χαμός στον «αέρα», vid

https://www.el.gr/diethni/kosmos/min-pisteyete-oti-sas-leei-mia-othoni/

Απλός ανώνυμος σχολιαστής