ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Ελπίζουμε το αντάλλαγμα να μην είναι οι αλουμινότρατες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αφού επί 15 μέρες μέρες έγινε κάρβουνο η μισή Ελλάδα (και ακόμα συνεχίζονται οι εμπρησμοί) ,αφού πρώτα έστειλαν βοήθεια οι πάντες από Ε.Ε ,κάποιοι ήδη γυρίζουν πίσω, οι καουμπόυδες που έφαγαν το κράξιμο της ζωής τους έστειλαν στον πυλώνα ηλιθιότητας 3 ελικόπτερα!!! 

Ελπίζουμε το αντάλλαγμα να μην είναι οι αλουμινότρατες.

Το αλισβερίσι που ξεκίνησε με την Τουρκία, είναι ίσως το σοβαρότερο θέμα που έχει ανοίξει και φαίνεται ότι θα αποτελέσει βαρόμετρο για την κυβέρνηση. Είναι σαφές ότι οι ΗΠΑ θέλουν διευθέτηση στην Ανατολική Μεσόγειο ΑΜΕΣΑ και με την παρουσία της Τουρκίας ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ, αφού είναι πασιφανές ότι δεν θα την αφήσουν “αναίμακτα” να αλλάξει γεωπολιτικό στρατόπεδο.
 
Πρόταση του ιστολογίου :  
 
Παραχώρηση της ΑΟΖ ανατολικά της οριοθετημενης με την Αίγυπτο στην Κυπριακή Δημοκρατία (νταξ διζωνική, δικοινοτικη κλπ) για 99 χρόνια, με την προϋπόθεση αποχώρησης όλων των ξένων στρατευμάτων από το νησί (δηλαδή διόρθωση της συμφωνίας του Λονδίνου ως προς τις εγγυήτριες δυνάμεις).
 
Την Λωζανη δεν την ακουμπάμε ούτε ως καλαμπούρι! Οποιαδήποτε αναθεώρηση της ανοίγει θέματα δικαιοδοσίας της Τουρκίας στις πρώην Οθωμανικής κτήσεις και απειλεί και το καθεστώς της Δωδεκάνησου)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το αντάλλαγμα θα'ναι κανά στραπόν, να γίνει επιτέλους αυτή η χώρα (όση μείνει τέλος πάντως μετά το μοίρασμα) γκέυ φρέντλυ, να μας καμαρώνει ο στρατηγός των ΗΠΑ με το χακί ταγιέρ...
Αφόρητη σήψη, αβάσταχτη παρακμή
Ξενοδόχωφ