ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Η ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται ....Για να τελειώσουν ότι ξεκίνησαν στην Κύπρο (αλλά και στο Αιγαίο) μετά εκείνα τα πρώτα "Ιουλιανά" του 65.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

15 Ιουλίου πάλι : Η μέρα που ο Καταδότης των Γερμανών έριξε την εκλεγμένη με 53% κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου, προκαλώντας πολιτική αστάθεια που είχε ως αποτέλεσμα τον ερχομό της χούντας και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο . Στο μεταξύ τους κορόϊδευαν οι Αμερικανοί ότι δεν θα επέμβουν οι Τούρκοι.
 
Mόνο που τώρα το comeback των χουνταίων μέσω του γκουβέρνου της ΝΔ και με 4 δεκανίκια δεξιότερα για backup, το λες σήμερα και ρήτρα αναπροσαρμογής τους. Για να τελειώσουν ότι ξεκίνησαν στην Κύπρο (αλλά και στο Αιγαίο) μετά εκείνα τα πρώτα "Ιουλιανά" του 65.
 
Θα τιμήσει την επέτειο δεόντως ,σαν νάναι χωράφι του.Γιαυτό έβαλε και τον άνθρωπο για όλες τις δουλειές επί των εξωτερικών...καθάρματα..Όσοι έχετε σκοπό να επισκεφθείτε το Καστελόριζο....
βγάλτε και κανένα διαβατήριο από την τουρκική πρεσβεία.
 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης... πατώντας στα χνάρια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη...θα μείνει στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος εθνοπροδότης της νεότερης ιστορίας..Οι ενωμένοι ηλίθιοι πίστεψαν αυτό που τους πούλησαν οι δημοσιογράφοι και όλα δείχνουν ότι πάμε σε νέα εθνική τραγωδία.
 
Ο Μητσοτακης αποκάλυψε το σχέδιο ξεπουλήματος της Ελλάδας στους Τουρκους : «Οποιαδήποτε συμφωνία με την Τουρκία μπορεί να συνεπάγεται,ναι και ορισμένες υποχωρήσεις από κάποιες θέσεις οι οποίες μπορούν να αποτελούν την αφετηρία μιας διαπραγμάτευσης».
 
Πάει σε διάλογο άνευ όρων με Ερντογάν ,ο άνθρωπος που δεν τόλμησε να πάει σ' ένα debate με  Τσίπρα.!!

 
Υ.Γ Θυμάστε τι λέγαμε ΕΔΩ αλλά και παλαιότερα;;  Σας το είχαμε πει...αυτός που θα κυβερνά το 2022-2023 θα γραφτεί στις σελίδες της ιστορίας με μαύρα γράμματα.!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: