ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

O παράκτιος εναέριος χώρος των ΗΠΑ είναι κλειδωμένος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κάτι συμβαίνει στα ανοικτά της ακτογραμμής των Ηνωμένων Πολιτειών που ανάγκασε την κυβέρνηση να εκδώσει μια ειδοποίηση προς τους αεροπόρους και τους ναυτικούς (NOTAM) κλείνοντας τα νερά της ανατολικής ακτής από τη Βοστώνη προς τα νότια της Ουάσιγκτον, DC, στις Καρολίνες, ακόμη και έξω από το Μαϊάμι, Φλόριντα , αναφέροντας ότι είναι μια "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ".

Αυτή την ώρα δεν είναι γνωστό ποιος μπορεί να είναι ο «Κίνδυνος».

Η παραπάνω εικόνα δείχνει την τεράστια περιοχή από τον Μεσοατλαντικό μέχρι βόρεια μέχρι τη Βοστώνη, η οποία είναι τώρα μια «Περιοχή κινδύνου». Παρακάτω, τα κλεισίματα από την ακτή της Φλόριντα, από το Palm Beach, FL, προς τα βόρεια:


Υπάρχει επίσης τώρα μια νέα NOTAM που καλύπτει τον νοτιοανατολικό Κόλπο του Μεξικού! Κάτι γίνεται εκεί .

Βάλτε στην εξίσωση και ότι η Σουηδία εντάσσεται στο ΝΑΤΟ.Η  Σουηδία, που είναι ένα κράτος που έχει από τα μεγαλύτερα σύνορα με την Ρωσία. Τώρα τι;; Εφόσον οι πύραυλοι των ΗΠΑ και πιθανώς με βάση το ΝΑΤΟ/ΗΠΑ δεν μπορούν να τοποθετηθούν στην Ουκρανία, τι θα κάνει η Ρωσία όταν αυτοί οι ίδιοι (ή χειρότεροι) πύραυλοι σταθμεύουν στη Σουηδία, η οποία βρίσκεται ακριβώς βόρεια της Ουκρανίας με περίπου τον ίδιο χρόνο πτήσης προς τις μεγάλες πόλεις της Ρωσίας;; Άλλη μια «κόκκινη γραμμή» που πρέπει να ξεπεραστεί. 

Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι οι ΗΠΑ θα χρησιμοποιήσουν τη Σουηδία με τον ίδιο τρόπο που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την Ουκρανία με βάσεις και πυραύλους που στοχεύουν τη Μόσχα. Τι θα κάνει τώρα ο Πούτιν;; Έχει επιστρέψει στην αρχή. 

7 σχόλια:

Dojo Westend είπε...

Η Σουηδία πατάει πάνω στη Γερμανία. Εκεί είναι όλο το παιγνίδι. Ο Βλαντ και οι Τζωνηδες τη Γερμανία έχουν στόχο. Αυτή θα σκάσει μέσα στο 24 και οι Σουηδοί θα μείνουν στον αέρα.

Ανώνυμος είπε...

Καλό βράδυ, οι λυσσασμένοι το τραβούν το σκοινί. Το ένα ζήτημα είναι να ανοίξει η Ρωσία παιχνίδι και αλλού, 2ον ο χρόνος πτήσης από Σουηδία δεν επιτρέπει στην Ρωσία να την αφήσει να πάρει πυραύλους. Άμεσα χρειάζεται η Ρωσία να ανοίξει βάση με πυραύλους λατινική Αμερική για καθρεφτισμό στρατηγικής. Δεν ξέρω αν κάνει blitzkrieg στην Σουηδία πριν ολοκληρωθεί η εισδοχή στο νάτο. Η Ρωσία με την βοήθεια της Κίνας πρέπει να ανοίξει 1 - 2 σημεία φθοράς της αυτοκρατορίας κ χάος στους συμμάχους κ για διάσπαση δυνάμεων.
Η ανατολική ακτή μάλλον ψάχνει υποβρύχια ή ετοιμάζονται οι χαζαροι για καμιά μαλακία προκαταβολικά.
Για την Ρωσία πλέον είναι μονόδρομος η γενίκευση με τα δηλωμένα σχέδια καθυπόταξης της.
Κατά τα άλλα εμείς δηλώνουμε ότι δεν θα ξαναπάμε Όπλα στα νησιά, μόνο παγωτά. Και να μην τα έλεγες για τον αφοπλισμό.

Τα νεύρα μου βραδιάτικα.

Kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Και να μην τα έλεγες για τον αφοπλισμό."

Καλημέρα φίλε Νικόλα....τα έλεγα.! Όπως και για τους S-300 που είχαμε κάτι έχω γράψει και μένει να επαληθευτώ και για αυτό.Δες το όλο αυτό σαν μια ευκαιρία...να ξεφορρτωθούμε το 40% .!! χα χα χα Όπως διαλύθηκε ο Τσιριζας έτσι θα διαλυθεί και το Τυφωνικό παραμάγαζο της Ν.Δουλοκρατίας.

Όσο για τον αποβλακωμένο κάτοικο της χώρας καιρός να εξαφανιστεί από τον ρου της ιστορίας.!! Διότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος ΕΧΘΡΟΣ των Ελλήνων.!!

Πουστράκια, κομματόσκυλα, πουτανάκια, μασατζούδες, δημ.ξύστες , πολιτικά-στρατιωτικά και δημοσιογραφικά λαμόγια...ΟΛΑ θα έρθει η στιγμή που με τον έναν η τον άλλον τρόπο θα πάρουν τον ΜΠΟΥΛΟ.!!

Ο τόπος αυτός θα ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Dojo. Η τελευταία φήμη που πήραν τα μυτερά και Λυκίσια αυτιά μου είναι μια Ζώνη NoFly του ΝΑΤΟ πάνω από τη δυτική Ουκρανία, οπότε φυσικά θα έχουμε μια κλιμάκωση ή διαίρεση της Ουκρανίας. Ας δούμε λοιπόν τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ο Βλαντ και οι Τζωνηδες τη Γερμανία έχουν στόχο. "

Ναι διότι ΔΕΝ την επιτρέπουν πλέον να έχει δική της παραγωγή. Υπάρχει έλλειψη χάλυβα στην Γερμανία που είναι ένα από τα κύρια υλικά για να παράγουν τα εργοστάσια της.

«Μεταξύ άλλων, υπογράφηκε μια κατ' αρχήν συμφωνία τη Δευτέρα, σύμφωνα με την οποία η Αυστραλία θα προμηθεύσει στη Γερμανία περισσότερα από 100 τροχοφόρα οχήματα αναγνώρισης τύπου Boxer».

Το Boxer είναι ένα προϊόν της KraussMaffei Wegmann Rheinmetall. Θα πρέπει κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η Γερμανία έχει βάλει τους μπόξερ στην Αυστραλία και όχι στο Μόναχο.;;;;!!!!!

https://euro-sd.com/2023/03/news/30573/boxer-production-begins-in-australia/

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα αγαπητοί Συν-Έλληνες

Πιθανόν να κινείτε ο "Ποσειδών (1)" .. (2) και (3) ...

Δημιουργώντας Παλιρροϊκό κύμα 1000 μέτρων οι ανατολικές ακτές είναι σχεδόν τελειωμένες...

Με εκτίμηση
Διαγγελέας

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάτε ότι οι πύραυλοι έχουν πλέον και πιθανές τροχιές πάνω από τον Β. Πόλο. Πολύ συντομώτερες από το ανατολικά-δυτικά.