ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ.!!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αν δεν υπήρχαν τέτοιοι στρατιωτικοί που κάνουν γαργάρα τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες για υποχωρήσεις στο Αιγαίο,ούτε Μητσοτάκηδες θα υπήρχαν. Κρίμα ειλικρινά.

Η ελληνόφωνη κλίκα του ΝΑΤΟ στην Αθήνα κάποτε θεωρούσε "βαρίδι"την Κύπρο και τον Κυπριακό Ελληνισμό γιατί αυτό συνέφερε Άγγλους και Αμερικανούς. Και τα κατάφεραν. Ακολούθησε ο Μακεδονικός αγώνας όπου τον πρόδωσαν με Αμερικανική καθοδήγηση "για να αφιερωθούν απερίσπαστοι στον κίνδυνο"έτσι μας έλεγαν. 

Αποδείχθηκε πως τώρα βαρίδι για αυτούς είναι τα νησιά του Αιγαίου,ο Ελληνισμός της περιοχής,αν μπορούσαν το Καστελλόριζο θα το εξαφάνιζαν από τον χάρτη. Για αυτούς Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα,πατρίδα τους το ΝΑΤΟ,εθνικό κέντρο η μασονίλα της Ουάσιγκτον.

Σε λίγο με την φόρα που έχουν πάρει με τους Τούρκους θα κάνουν επίσημα το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής υπουργείο Δυτικής Θράκης. Είναι στο μελλοντικό τους πρόγραμμα.

Ντόρα Μπακογιάννη 22/1/2020,προάγγελος των όσων βιώνουμε σήμερα. Το Καστελλόριζο έχει τελειώσει,ο συνδετικός κρίκος των ΑΟΖ Κύπρου και Ελλάδος παραδόθηκε στην Τουρκία από την οικογένεια Μητσοτάκη και τους Αμερικανούς.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ.!!!!

Επειδή οι προδότες που μας κυβερνούν,τα δειλά ανθρωπάρια των Αμερικανών δεν έχουν ασκήσει τα κυριαρχικά δικαιώματα μας όπως αυτά απορρέουν από το διεθνές δίκαιο,αυτό σημαίνει για τους δοσίλογους πως μπορούμε να εκχωρήσουμε μέρος αυτών στην Τουρκία!!!


 Οι αστείες ελλαδικές πολιτικές του κατευνασμού έφεραν τις πρώτες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο. Δεν πειράζει μας έλεγαν,οι εγκάθετοι ΠΟΔΙΤΣΕΣ του ΝΑΤΟ στην Αθήνα. Και ο λαίμαργος Αττίλας που αιώνες τώρα καταπίνει τον Ελληνισμό από την Μ.Ασία έφτασε στο Αιγαίο και την Θράκη. Έφτασε η ώρα να εκπληρώσει ότι μεθοδικά επιδιώκει με την κάλυψη των δυτικών. 

Το ζήτημα είναι πως αυτοί που απεργάζονται την καταστροφή του έθνους δεν είναι μόνο οι πολιτικοί προδότες. Είναι οι ένστολοι προδότες,είναι και ρασοφόροι προδότες είναι και τα αμερικανόδουλα πουστράκια τους στα μμε,οπαδοί κατά τα άλλα της "ρεαλιστικής πολιτικής"τρομάρα σας!!! Όλος ο μητσοτακικός μηχανισμός βάζει πλάτη στο ξεπούλημα του Αιγαίου. Τέτοια ευκαιρία δύσκολα θα έχουν ξανά.

 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το μπουμπούκι ο Στεφανής, είναι στο ΕΛΙΑΜΕΠ;;;;;
Κάτι μου θυμίζει τ'όνομα, αλλά είναι 5-6 πρώην στρατιωτικοί με υπουργικές θέσεις που είναι δοσίλογοι και τους μπερδεύω πλέον........
Και μια ιστορική αναδρομή από το μακρινή δεκαετία του 60 που υλοποιείται σιγά-σιγά....
Ξενοδόχωφ


https://hellasjournal.com/2018/08/aporrito-eggrafo-i-cia-schediaze-dichotomisi-kai-antallagi-plithysmon-kyproy-kai-thrakis/

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ξενοδόχε...Έχουν κάνει κεφαλοκλείδωμα οι Αμερικανοί,στην πολιτική και στρατιωτική ζωή του τόπου,αντίδραση από πουθενά,ολοταχώς για μια Ελλάδα μειωμένης κυριαρχίας.

Ανώνυμος είπε...

έτσι κι αλλιώς αποικία ήμασταν από τη δολοφονία Καποδίστρια, και ΄χανουμε συνεχώς εδάφη μετά τη λήξη των Βαλκανικών (εξόν των 12νήσσων, που μάλλον μας τα έδωσαν για να έχουμε κάτι να δώσουμετην επόμενγ φορά-όπως π.χ. το πρότρειναν τα μουνόπανα νταβαρζήδες μας σε κάποιο σχέδιο για το Κπριακό).

ΝΑΤΟ'ι'κά νγσιά τα λένε, την Κύπρο την έκαναν συντεταγμένες γ@μώ τον Στόλτεμπεργκ, τον Μπάιντεν και τα εδώ τσουτσέκια τους
Καλά τα λέει ο σιχαμένος ο Ερντο περί ΝΑΤΟ'ι'κών στρατηγών που έδιωξε μετά το "πραξικόπημα" το 2015-16
τα'χω πάρει και με τη ζέστη και τους πελάτες και τους παραθεριστές,ας μην συγχιστώ κι' άλλο, έχω φορτώσει γιατί φεν βρήκα ΟΥΤΕ ΜΙΑ λέξη στο ερωτηματολόγιο της εβδομάδος
καλά που έφαγα πολύ και έχι κατ΄βει το αίμα στο στομάχι
ξενοδόχωφ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν έχεις άδικο κ.Ξενοδόχε σε ότι γράφεις. Χειρότερα και από αποικία είμαστε. Τα πουτανάκια του ΝΑΤΟ και των Δυτικών είμαστε αν το δούμε ορθολογικά. Αλλά για να σε κάνω να γελάσεις και λίγο....

Ήρθε μια φίλη Λαρισαία για να μας δει. Την πήγα βόλτα στο χωριό του πατέρα μου να της δείξω τα δικά μου χωράφια. Μετά καθίσαμε στο καφενείο του χωριού και μου λέει θα πάρω ένα Φρέντο καπουτσίνο μέτριο.Της λέω κάτσε να είμαι μπροστά όταν το πεις στο μπάρμπα που έχει το καφενείο.Το λέει στον θείο τη κοιτάει της έφερε φραπέ :)

Νικανδρικ είπε...

Εσεις ειστε πισω εγω στα ορεινα πινω φρεντο εσπρεσο με ενα κομματι ρεβανι⁴....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Εσεις ειστε πισω εγω στα ορεινα πινω φρεντο εσπρεσο με ενα κομματι ρεβανι⁴..."

χαχαχαχαχα Φίλε Νικανδρικ...εσείς είστε πρωτευουσιάνοι.!!! Εμείς είμαστε αγριάνθρωποι λέμε.Πάλι καλά άγιο είχαμε που δεν παράγγειλε στο καφενείο Καϊπιρίνια , και να γίνουμε μετά θέμα για τον Σεφερλή. Φαντάσου τώρα τον μπάρμπα που έχει το καφενείο να του παραγγείλει κανείς Καϊπιρίνια .!!!

χα χα χα χα

Καφετζής : "τιντουτου;;"
Λυκ : εχς Κατσακα;;
Καφετζής : ΚΑΤΣΑΚΑ δεν εχου. τι του περασης, χουργιο;;
Λυκ :λημονια;;
Καφετζής :εχου!
Λυκ :ζαχαρ;;
Καφετζής : εχου!
Λυκ : παγακια;;
Kαφετζής :εχου!

Για τον Σεφερλή θα είμαστε μετά σου λέω...άστο φίλε πολύ γέλιο.

Ανώνυμος είπε...

και δω έρχονται με τα 15ποντα, και προσπαθούν ν'ανέβουν τα 10ο σκαλιά της Χώρας, που είναι φτιαγμένα με βότσαλα και πέτρες για τα γα'ι'δούρια, τα 4χ4 των πεζόδρομων.......
Ή να ζητάνε αυγά ποσέ σ'ένα ξεν/χείο 2 αστέρων (λόγω σχολής βέβαια τα ήξερα και τα έφτιαξα).............
αχ κ,.Λύκαστρε, ή εμείς μεγαλώσαμε και μας φαίνονται όλα παράξενα, ή στραβά αρμενίζουμε ή και στραβά αρμενίζουμε και ο γυαλός γέρνει......
Δεν ξέρω τι πιστεύετε εσείς, αν και έχετε γράψει πριν καιρό ότι όλα θ'αλλάξουν προς το καλύτερο σε 2 χρόνια, αλλά δεν ξέρω αν σε 2 χρόνια θα έχει μείνει τίποτα όρθιο.Η νήσος είναι μεν δυτικά του 25ου μεσημβρινού, αλλά έχω ακούσει για ένα σχέδιο "Τυφών" με τους......επενδυτές, που μου φαίνεται πιθανό να γίνει μαζί με το ντου εξ Ανατολής (ίσως και Δύσης από τους Αλβανούς), όχι τόσο για να χάσουμε εδάφη παντού, αλλά για να μετατοπιστεί το κέντρο βάρους στις πόλεις και να μείνουν ανυπεράσπιστα τα νησιά, και να μην τους πνίξει η -όποια- λα'ι'κή οργή όταν καταλαγιάσει ο χαμός, αν και με ένα gamisi pass είναι ικανοί αρκετοί να πουν "νταξ μωρέ 400 χρόνια τουρκία και 100 η δημόσια περιουσία σε γερμανούς,ακριβά και τα καράβια, αντί για Ρ¨οδο, θα πάμε Κόρινθο "
Θα περίμενα απάντηση, αλλά σας βλέπω για τενοντίτιδα μέχρι να καλύψετε το ζήτημα και δεν πιέζω

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε πριν χρονια οταν βγηκαν οι εσπρεσο παω με ενα φιλο που ειχε μπαρακι σε ενα απο τα καφενεια του χωριου.
Ο φιλος μου κλεινει το ματι και οταν ερχεται ο καφετζης του παραγγελνει φρεντο εσπρεσο με δυο καστανες και γαλα....επικες στιγμες...
Ο καφετζης αφου τον κοιταζει σαν εξωγηινο του απανταει,θα παρεις ενα φραπε γλυκο και δεν γαμιεσε να ασπρισεις....
Υ.Γ.Σημερα παντως γουσταρισα την φραπεδια κατω απο τα πλατανια αφου τσακισα και ενα γλυκο.
Ειστε ευπροσδεκτοι ολοι ελατε να σας φιλοξενησω οποτε θετε...θα παρετε και ενα τσουβαλι πατατες ως δωρο.