ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΨΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Κάψατε και συνεχίζεται να καίτε την Ρόδο, την Κέρκυρα, την Εύβοια ξανά,σήμερα καίτε Βόλο και  την Λαμία....καίτε όλη την Ελλάδα απ΄άκρη σε άκρη.

Λοιπόν αλλόφυλα τομάρια θα σας πω κάτι και βάλτε το καλό στο μυαλό σας.....ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΨΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ.

Τώρα θα μου πεις δεν φταίνε οι πουτάνες σε τίποτε, ίσα ίσα που είναι πολύ πιο τίμιες από εσάς. ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ...ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΡΑ...ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ...ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ . ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ...ΥΠΟΣΧΕΣΗ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό βράδυ , δεν είναι δυνατόν να καίγεται το σύμπαν , τώρα ξεκίνησε και Βόλος και Λαμία με πολλές εστίες και να μην έχει βγει διαταγή για αστυνομία και στρατό , πρέπει να ξεσηκωθούν οι δήμαρχοι και να υποχρεώσουν τα κατά τόπους νωθρά στελέχη ότι πρέπει να πάρουν θέση . Και όχι να βαυκαλίζουν τους ανώτερους τους. Μαζί με τους κατοίκους παντού περιπολίες , αν και θέλει μερικές αθόρυβες αυτοδικίες . Όλοι βλέπουμε το σχέδιο εκτός τους καθ' ύλην αρμόδιους . Τα βλέπουμε οι απλοί άνθρωποι και οι διορισμένοι τίποτα . Είδα σε βίντεο τον Μπέο να λέει ότι πάει η φωτιά δίπλα σε δεξαμενές προπανίου και προσπαθούν να την προλάβουν , τυχαία πάντα . Μόνο οργή για τον βιασμό της φύσης και του τόπου μας . Για τις ανεμογεννήτριες και όχι μόνο . Η φωτιά στην αποθήκη πυρομαχικών στην Κάρπαθο πως ξεκίνησε . Μόνο εμείς σκεφτόμαστε το τόξο Κρήτη-Κάρπαθος-Ρόδος-Καστελλόριζο .. Γαμώ τους μισθούς σας .
Άμα ξανασταματήσει η αστυνομία τους πολίτες που πάνε να σβήσουν ότι κάνουν την δουλειά τους , η δουλειά τους είναι να εκτελέσουν όλους τους βουλευτές και τους εφοπλιστές και τους βιομήχανους ΑΠΕ στα 3 μέτρα μαζί με τις οικογένειες τους .

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλό βράδυ και σε σένα φίλε Κακέ. Μάλλον το πλάνο "TurkAegean" μπήκε σε εφαρμογή μετά το Vilnius. Ετοιμαστείτε θα έρθουν και χειρότερα.

ΔΙΟ είπε...

Βόλο έχω φίλη που πήγε να βοηθήσει και βρίσκουν γκαζάκια. Όλα βάσει σχεδίου.

Ανώνυμος είπε...

Eίπαμε ας καεί το σύμπαν αλλά όχι και .....η Πολιτεία. Κανενας σεβασμός στην εξουσία.