ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Xωρίς πολλά πολλά λόγια...όσο εμείς ασχολούμαστε με τα αμφίβια φέρετρα AAV7, οι Τούρκοι κάνουν αυτό. Τα σχόλια είναι περιττά.

 .@havelsanglobal unveiled its latest innovation, the ÇAKA S-KUSV (Submersible Kamikaze Unmanned Surface Vehicle), at #IDEF2023 🇹🇷https://t.co/kZDULzDEBE

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Xωρίς πολλά πολλά λόγια...όσο εμείς ασχολούμαστε με τα  αμφίβια φέρετρα AAV7, οι Τούρκοι κάνουν αυτό. Τα σχόλια είναι περιττά.

Οι τούρκοι με αυτά θα κάνουν κουμπότρυπες τα AAV7, πολύ φθηνά, και χωρίς να διακινδυνεύσει κανένας Τούρκος στρατιώτης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , μωρέ δίκιο έχεις αλλά που θα το βρεις . Οι γαλονάδες κοιμούνται με τα τσαρούχια , δεν σκοπεύουν να πάνε στο μέτωπο , θα στέλνουν μόνο τους κατώτερους . Από όπου πέρασα φαντάρος ταγματάρχες μέχρι και αντισυνταγματάρχες είχε αρκετούς καλούς και φιλότιμους , οι πιο πάνω ήταν μόνο για τα πανηγύρια με το δεσπότη κυριολεκτικά . Αντί να φροντίσουν για προμήθειες paintball στους νεοσύλλεκτους να μαθαίνουμε cqb αναίμακτα και κατάληψη υψωμάτων χωρίς να σε φάνε τα φίλια πυρά κτλ μας ξυπνούσαν την Κυριακή μην λείψει κανείς από την λειτουργία με τον μητροπολίτη και ξεχόρτισμα . Στο δια ταύτα τώρα δυστυχώς το μέλλον είναι τα ρομποτικά σμήνη και για άμυνα και για επίθεση και για θυσία προστασίας του΄mothership στο scifi ή του βασικού πλοίου στα δικά μας . Να προσθέσω και το να προηγείται σε επίθεση σμήνος φτηνότερο για διασπάθιση πυρομαχικών αντιπάλου ή 2 οπλισμένα drone ανάμεσα σε 10 τζούφια για οικονομία και κορεσμό άμυνας πλοίου - στρατοπέδου κτλ . Οι δικοί μας υπεύθυνοι ζούνε σε άλλο πλανήτη . Δεν ξέρω τι μπορούμε να υποκλέψουμε από τους Τούρκους για ανάπτυξη δικών μας και ταυτοποίηση των δικών τους . Και καταλήγουμε στα ίδια πως θα φύγει η άρχουσα τάξη πριν την θυσία μας .

kakos04

Μμ είπε...



Εμείς ως γνήσιοι οθωμανορωμηοί ανέκαθεν ρουσφέτι, ευνοιοκρατία ψηφίζομε και πατρίς γαία πυρί μειχθήτω. Κι άμα λάχοι και κανα μητροπολίτη, ναούμε, για τα μεταθανάτια ρουσφέτια μας. Όπως λέμε όταν βγήκε η συγνώμη καταργήθηκε η ντροπή, έτσι και με την θρησκεία χάθηκε η υπευθυνότης. Φάτε τώρα καμμένα δάση, ηυξημένο ρεύμα και ΑΠΕ ελικόπτερα.
Η τιμωρία του κακού πολίτου, έλεγε ο σοφός Σόλων, είναι να κυβερνάται από χειροτέρους του.