ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΟΝΟΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΟΝΟΣ

Στην Ελλάδα, με έκταση 131.937km2, αντιστοιχούν σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο 505.572km2 AΟΖ και 81.451km2 υφαλοκρηπίδας.
 
Η μεθοδευμένη και από κάποια εδώ κέντρα (Σημίτης & Co μέσα σε ΟΛΑ τα κόμματα και τα τσιράκια-συνεχιστές των χουνταίων) "συνεκμετάλλευση" της ΑΟΖ με την Τουρκία σημαίνει:
 
1. Παραχώρηση κυριαρχίας 94.000km2 θαλάσσιου χώρου στην Άγκυρα (και περίπου 10.000km2 Κυπριακής ΑΟΖ) στην εκτός Αιγαίου ΑΟΖ 
 
2. Εκχώρηση μετά δικαιωμάτων στην Τουρκία επιπλέον περίπου 92.000km2 ΑΟΖ στο Αιγαίο για τους ίδιους "νομικούς" λόγους! Τα νησιά δεν έχουν, λέει ΑΟΖ, όπως υπογράφτηκε σχετικά με τις ΑΟΖ Ιταλίας και Αιγύπτου. Ούτε σοβαρά όπλα για την άμυνα τους πλέον, αφού αυτό διέταξε τον εδώ γόνο το σαράι του πολύχρονεμένου μας Σουλτάνου. 
 
3. Επί της ουσίας κατάργηση και της Συνθήκης της Λωζανης και του δικαίου της θάλασσας.
 
✔️Δηλαδή μεθοδεύτηκε συνολικά η παράδοση θαλάσσιας έκτασης όσο περίπου 1,5 χερσαία Ελλάδα!!!
 
Αλλά και την δυνατότητα στο γερμανικό κεφάλαιο και στον Πούτιν, μέσω της Τουρκίας, να ελέγχει και αυτό τις βάνες νότια του Καστελόριζου του αγωγού φυσικού αερίου Κυπρου-Ισραηλ-Αιγυπτου-Ελλαδας EastMed, που είναι να καλύψει μέσω Ιταλίας γύρω το 10% των συνολικών αναγκών της ενεργειακά διψασμένης ΕΕ, περιορίζοντας την σχεδόν πλήρη σημερινή της εξάρτηση είτε από τον Πουτιν είτε από το LNG του θείου Σαμ. Η ζήτηση του δεν πρόκειται να μειωθεί μέχρι το 2050, όσο και να το ακριβύνει ο Σκρεκας ή ο Τσακαλωτος! (στο ** η σχετική έκθεση του ΙΕΑ).
 
(Ότι μείνει, υποθήκη για το επόμενο μνημόνιο που περιμένει στην γωνία υπομονετικά από το 15. Το πόσα μένουν-σε ευρώ, στο *).
 
Όσο για τον κουμπάρο. Αφού πάρει ότι πάρει, θα συνδεθεί βρέξει χιονίσει με τις τύχες των ΒRICS+ και το αντιδολαριο τους που λανσάρεται αυτόν τον Αύγουστο. 
 
Θέλεις τώρα να στα υπολογίσω όλα τα πιο πάνω σε οκάδες;;
 
* Ταμείο (σε ευρω) ΕΔΩ...

** Όσα κρύβουν τα επιτελεία για τα Πράσινα άλογα ΕΔΩ..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με ποιο μέρος θα πολεμήσεις αν γίνει αντάρτικο κατά του ελληνικού κράτους, πχ από θρησκευόμενους ορθόδοξους;