ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Δεν είμαστε σκουπιδότοπος, ούτε θα σώσουμε το αποτυχημένο πείραμα της LM. Να ψάξουν αλλού να βρούν ΘΥΜΑ για να τις αγοράσει.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σύμφωνα με το άρθρο ΕΔΩ, 600 εκατομμύρια το κόστος για 4 αλουμινοτράτες με κόφτη στους 30 κόμβους, , γιατί από εκεί και πάνω έχει συνεργείο, χωρίς πιστοποιημένο RAM (σύστημα εγγύς αεράμυνας), με πυροβόλο που έχει προβλήματα ευστοχίας άνω των 10kntos, με αντιαρματικούς hellfire των 8km λες και είμαστε στο 2.000, με πλήρης αποτυχημένη σουίτα ανθυποβρυχιακού πολέμου (sitting duck για τα τουρκικά υποβρύχια), χωρίς αντιπλοϊκούς πυραύλους.

Είναι η πρώτη φορά που το ΠΝ κινδυνεύει να απωλέσει πυροβόλο μεγάλου διαμετρήματος (76mm από τις S) για να το αντικαταστήσει απ' τα 57αρι της αλουμινοτράτας, το οποίο δεν μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά και να πλήξει στόχους σε ξηρά. Οι LCS απορρίφθηκαν απ' το Ισραήλ και αποσύρονται απ' το USN. Δεν είμαστε σκουπιδότοπος, ούτε θα σώσουμε το αποτυχημένο πείραμα της LM. Κάθε LCS χρειάζεται 24.290.000 εκατομμύρια το χρόνο σε ανταλλακτικά και τεχνική υποστήριξη. 

Τα προγράμματα του ΠΝ θα προχωρήσουν κανονικά και το ΑΝΣ μαζί με την ναυτική ηγεσία θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα τις ξανά απορρίψουν, όπως το ΠΝ είχε κάνει ξανά. Κανένας δεν θα δώσει 600 εκατομμύρια  στους οπλάδες eda as is where is και μετά να μας ζητάνε και άλλα τόσα στην καλύτερη των περιπτώσεων για να μας προσθέσουν αυτά που θέλουμε.

Η εταιρία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού καίγεται να βρει άμεσα ένα θύμα που θα τις αγοράσει. Η αγορά αυτή βολεύει και τους Τζώνηδες και τους Μογγόλους , αφού πρόκειται για πλοία με σοβαρά προβλήματα, υψηλά κόστη συντήρησης, άοπλα τα οποία θα ανοίξουν δρόμο για συνεκμετάλλευση. Οι Αμερικάνοι καίγονται να υποβαθμίσουν το ΠΝ, γιατί μέχρι τώρα ήταν ένας κλάδος που δεν μπορούσαν να ελέγξουν. Βλέποντας το ΠΝ να αγοράζει ευρωπαϊκά χάνουν τον έλεγχο και οι Τούρκοι σκούζουν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Δεν είμαστε σκουπιδότοπος,"

Καλημέρα.
Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα σου....
Μόνον αυτό περί σκουπιδότοπου...αν αναλογιστούμε πως έχουμε γίνει αποθήκη ψυχών και κορμιών....παράνομοι μετανάστες και προσφυγες με την συνθήκη που υπέγραψε ο axel,γέμισαν την χωρα.....
Γερμανοί και λοιποί βορειοευρωπαίοι επιλεγουν και διαλέγουν αυτούς που χρειάζονται και οι υπόλοιποι μας μένουν αμανάτι να τους ταΐζουμε και να τους ποτίζουμε,δίνοντας τους και επιδόματα όπως τους γύφτους......
Ας ελπίσουμε τώρα να μην γίνουμε και σκουπιδότοπος καραβιών,όπως γίναμε σκουπιδότοπος κοπριτών.....

Απλός ανώνυμος σχολιαστής


Ανώνυμος είπε...

σκουπιδότοπος και των ΑΠΕ της Γερμανίας και της Ισπανίας, εκτός από τα προβληματικά όπλα και τους (δυνητικά) προβληματικούς ανθρώπους μας κατάντησαν οι προστάτες (νταβατζήδες στην καθομιλουμένη) μας.
Κοιτώντας τις συμπεριφορές των ελλήνων πελατών , δεν μου κάνει πλέον και τόση εντύπωση......
ξενοδοχωφ