ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Η άμυνα μιας χώρας απ την παιδεία ξεκινά!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτό το βιβλίο διδάσκεται σήμερα στα Πανεπιστήμια και στις σχολές πολέμου, της Τουρκίας ,όπως και ο νόμος του ισχυρού και της θεωρίας του ζωτικού χώρου!!

Και εδώ μιλάνε για υποχωρήσεις και για διεθνές δίκαιο.!!! Και έχεις τον Σκέρτσο να σου λέει : «Καμία υποχώρηση που δεν πρέπει να γίνει δεν θα γίνει». Δεν υπάρχει διεθνές δίκαιο, παρά μόνο ο νόμος του ισχυρού. Εδώ ξεκρεμάσαμε τα κάδρα των Ελλήνων αγωνιστών του 1821 και του 1940 από τα σχολειά, γιατί ήταν "εθνικιστές"!Και τα αντικαταστήσαμε με καταλόγους δικαιωμάτων κλπ.

Η άμυνα μιας χώρας απ την παιδεία ξεκινά! Καληνύχτα Ελλάδα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΨΑΛΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΓΕΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΡΤΙΒΕΣ

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

θα έλεγα ότι η άμυνα της χώρας αλλά και η παιδεία, ξεκινά από το σπίτι (παππουδες και γονείς).
Κοιτώντας το σήμερα που τα περισσότερα παιδιά τα έχουν μεγαλώσει άχρηστοι δάσκαλοι και αλβανίδες, και πιό πρόσφατα το κινητό τους, κατανοώ μεν την κατάρρευση της δυτικής κοινωνίας, δεν παύω να λυπάμαι όμως, και να αγωνιώ για το μέλλον.
Ξενοδόχωφ

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους , δυστυχώς ξέρω αρκετούς που ξεφορτώνουν τα παιδιά και στο διάβασμα και όπου αλλού μπορούν σε όποιον βρουν . Προτιμούν να δουλεύουν και να πληρώνουν άλλους για τα βασικά παρά να ασχοληθούν με διάβασμα ή διάλογο . Για αυτό και πολλά παιδιά από αντίδραση στην παραμέληση των γονιών έχουν περίεργες ή ενοχλητικές συμπεριφορές . Συμμαθητής του γιου μου στο ολοήμερο αυτός οι γονείς θεωρούν ότι τα διαβάζει όλα και τα κατανοεί στο σχολείο και δεν αγγίζουν , δεν ξέρουν ούτε τι κάνει , 6 τάξεις δημοτικού σε μια αίθουσα μετά τις 2 το μεσημέρι . Ο άλλος πάει καμπ τα παιδιά του 7 15 με 4 30 , αν είχε μέχρι τις 6 θα τα άφηνε ευχαρίστως . Και καμία διάθεση να βελτιωθούν , μπαίνει ο καθένας στο μαγαζί και σε πυροβολάει με το χρησμό του και την μόνη αλήθεια που ανακάλυψε , το κουραστικό είναι ότι δεν θυμάται τι σου έχει πει και λέει τα ίδια και τα ίδια . Άστα ξενοδόχε όποιος έχει επαφή με πολύ κόσμο καταλαβαίνει .
Κατά τα άλλα η αίρεση Μητσοτάκης δεν θα αφήσει τίποτα στα δικά μας χέρια : πάει στο μέλλον και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης https://www.jpost.com/business-and-innovation/all-news/article-751676
. Ηράκλειο - Πειραιάς - Ηγουμενίτσα - Αλεξανδρούπολη - Καβάλα - Θεσσαλονίκη κτλ . Γαμώ τους προδότες και τους υποστηρικτές τους και όλους τους προσκυνημένους .

kakos04