ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

TO ΠΕΚΙΝΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΛΗ.

 ALERT 🚨 Highest flooding alert issued for Beijing in China, authorities say

READ: https://t.co/z2A6JaJ6rD

pic.twitter.com/8eGFAY89v3

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

TO ΠΕΚΙΝΟ ΈΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΛΗ.

Στο Πεκίνο, της Κίνας έπεσε τόση βροχής τις τελευταίες 24 ώρες και ακόμα δε σταμάτησε. Οι καταστροφικές πλημμύρες θέτουν σε κίνδυνο το ΦΡΑΓΜΑ ΤΡΙΩΝ ΦΑΡΑΓΓΙΩΝ και το Πεκίνο είναι ήδη υποβρύχιο.  

Το φράγμα Three Gorges της Κίνας κινδυνεύει σοβαρά να σπάσει. Οι Κινέζοι κομμουνιστές χαιρέτησαν το τεράστιο φράγμα ως το «φράγμα 1000 ετών» όταν κατασκευάστηκε το 2003. Τα μηνύματα του ΚΚΚ αυτή την εβδομάδα το αποκαλούν τώρα «φράγμα 100 ετών σε μια πλημμύρα 200 ετών». Και λένε στον λαό να προετοιμαστεί για την κατάρρευση του. το φράγμα δεν θα φτάσει ούτε καν την ηλικία των 100 ετών. Η ύβρις που διέπραξαν δημιουργώντας αυτό το τερατούργημα, θα εξοφληθεί σε "γραμμάτια" που λήγουν οσονούπω. Και μετά την ύβρι ακολουθεί πάντα η Νέμεσις.

Σε άλλα σημεία, μεγάλες οδικές γέφυρες έχουν ήδη καταρρεύσει σε αρκετές περιοχές όπως φαίνεται στο παραπάνω βίντεο. Σε όλη την περιοχή, οι πλημμύρες είναι τόσο τεράστιες που τα οχήματα κυριολεκτικά παρασέρνονται σαν καρυδότσουφλα.

 WATCH: Shocking footage of flood in China show vehicles being washed away. Highest flooding alert issued for capital Beijingpic.twitter.com/jPL3s5ERyq

Δεν υπάρχουν σχόλια: