ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Αν δεν ήθελε η Φωτεινή να την αναφέρουν θα έπρεπε να είχε κρατήσει ΠΕΡΗΦΑΝΗ στάση και να σου έλεγε στα μούτρα αυτά που μου έλεγε εμένα πίσω από την πλάτη σου σε μέιλ.!!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Πας καλά ρε ανθελληνικό σαπρόφυτο ;;; Μέλος τους ιστολογίου δεν είναι;; Η μήπως δεν έχει και αυτή ΕΥΘΥΝΗ για ότι γίνεται εκεί μέσα;; Και ποιος την ενόχλησε;; Ο σχολιαστής που δεν γουστάρει τις ηλίθιες και τοξικές παπαριές σου;;;

Αν δεν ήθελε η Φωτεινή να αναφέρουν το όνομα της τότε θα έπρεπε να την είχε κάνει από εκεί με ελαφρά πηδηματάκια. Αν δεν ήθελε η Φωτεινή να την αναφέρουν θα έπρεπε να είχε κρατήσει ΠΕΡΗΦΑΝΗ στάση και να σου έλεγε στα μούτρα αυτά που μου έλεγε εμένα πίσω από την πλάτη σου σε μέιλ.!!!!


Αι σιχτίρ λοιπόν ΟΛΟΙ  σας που μου μου το παίζετε και καθώς πρέπει. Τουλάχιστον εγώ έχω το θάρρος να λέω δημόσια ότι είμαι ΚΑΘΑΡΜΑ. Δεν το παίζω καλός ούτε λέω ότι είμαι ευγενικός . ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ.!!! ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.

Και όποιος νομίζει ότι κάτι κάνει και προσφέρει ....και σας λέει ότι θα σας αφυπνίσει...ΜΑΛΑΚΙΕΣ σας λέει.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λύκαστρε από ότι κατάλαβα το μπλογκ το τρέχει παλαιός (έξοδα) ο εργολαβος αρθρογραφει και η Φωτεινή κάνει διαχείριση με τους κανόνες που τις λένε.Έχεις δίκιο όταν λες ότι έχει μερίδιο ευθύνης γιατί πέραν της διαχείρισης, αναδημοσίευσε το άρθρο για τον Φίλιππο και στο μπλογκ της.Διάβασα όλα τα σχόλια με προσοχή και έβγαλα αυτό το συμπέρασμα. Τώρα λέει ο μπαγλαμάς ότι πρέπει να ξέρουμε την αλήθεια για να πάμε μπροστά. Σε αυτή την κρίσιμη ώρα για το έθνος δεν πετάς τέτοιες μ@λακίες δεν εξυπηρετούν σε τίποτα άλλο,πέρα απ'το να κάμψουν το ήδη πεσμένο ηθικό για αυτό και είναι όχι απλώς μαλάκ@ς αλλά επικίνδυνος. Το σχόλιο για μάνες κ.λ.π μάλλον το αφαίρεσαν ή το κουτσούρεψαν δεν χτυπάει καλά στο μάτι βλέπεις. Γνώμη μου ξεβράκωσε τον γιατί θα βρεθούν και άλλοι που θα πάρει στο λαιμό του. Κρίμα για τον εργοδότη το παιδί είναι φιλοπάτρις και τον παίρνει η μπάλλα και αυτόν.

kalliopisouf@gmail.com είπε...

"Μπράβο" και στη Φωτεινή...
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ;;;
Τελικά, μήπως πρέπει να μας προβληματίσει περισσότερο γιατί ανάρτησα το κατάπτυστο θέμα του "παλαιού", η Φωτεινή;;;
ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ;;;

kalliopisouf@gmail.com είπε...

Διόρθωση: "γιατί ανάρτησε το κατάπτυστο θέμα του "παλαιού", η Φωτεινή;;;"

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δεν γνωρίζω κ.Σουφλή γιατί έκανε ανάρτηση η Φωτεινή αυτό το ανθελληνικό κείμενο. Απορώ και εγώ δεν διάβασε τι παπαριές και ψεύδη έγραφε;; Σημασία δεν έχει αυτό...αλλά ότι ο Επειός Τελχίνας ενώ θα μπορούσε να φτιάξει το δικό του ιστολόγιο και να λέει από εκεί πάλι τις ανθελληνικές μαλακίες του...προτίμησε να κατσικωθεί στον σβέρκο του Εργάκια και να του απομυζεί όλη την "ενέργεια". Σαν ξενιστής ρουφάει ότι καλό υπάρχει εκεί μέσα για να θρέψει την καρκινιάρικη ύπαρξη του.

Τα ίδια που γράφει στου Εργάκια θα τα έγραφε στο δικό του ιστολόγιο.! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;; Αλλά προτίμησε να είναι κοντά , δίπλα και να ΕΛΕΓΧΕΙ τον Εργάκια;; Για τον Εργάκια δεν θα πω κακιά κουβέντα, ούτε για την Φωτεινή...αν και έχουν την ευθύνη τους που τον άφησαν να αλωνίζει εκεί μέσα.

Αλλά θα μου πει κανείς...αν μπει μια φορά ο καρκίνος στο σώμα σου, άντε μετά να τον διώξεις.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Το σχόλιο για μάνες κ.λ.π μάλλον το αφαίρεσαν ή το κουτσούρεψαν δεν χτυπάει καλά στο μάτι βλέπεις. Γνώμη μου ξεβράκωσε τον γιατί θα βρεθούν και άλλοι που θα πάρει στο λαιμό του. Κρίμα για τον εργοδότη το παιδί είναι φιλοπάτρις και τον παίρνει η μπάλλα και αυτόν."

Όσο και να σβύσει ο Επειός Τελχίνας...δυστυχώς για αυτόν και τα έχουν διαβάσει πολλά μάτια, και έχουν γίνει αντιγραφή. Παλαιότερα του την χάρισα όταν έριχνε λάσπη στο δικό μου πρόσωπο . Έκανα λάθος.!!! Το συνέχισε αυτές τις τραγικές μέρες που ζούμε σαν έθνος και σαν χώρα, και ενώ έχουμε θύματα από τους εσκεμμένους εμπρησμούς που γίνονται σε όλη την Ελλάδα βάση σχεδίου...τόλμησε να αποκαλέσει τον Αλέξανδρο ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ , και ξεκωλιάρη , τον Φίλιππο ΜΑΛΑΚΑ, και την Ολυμπιάδα ΠΑ΄ΛΙ μουνοπανο.!!!

Ε όχι δεν θα του χαριστώ...και γιατί λέει ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ και γιατί αυτός ΔΕΝ έχει το δικαίωμα να κρίνει και να κατακρίνει ΕΛΛΗΝΕΣ. Τους Έλληνες τους κρίνουν για τα λάθη τους ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

Αυτός δεν έχει το δικαίωμα σαν Επειός Τελχίνας να μιλάει και να κρίνει κανέναν Έλληνα...πόσο μάλλον να τους αποκαλεί μουνόπανα. Μόνο οι όμιοι κρίνουν τους ομοίους...κανένας άλλος. Αυτό το σαπρόφυτο ΔΕΝ ανήκει στους Έλληνες και θα πρέπει να το βουλώσει.

Αν θέλει να κατακρίνει κάποιον ας ασχοληθεί με κάποιον που δεν είναι Έλληνας. Για παράδειγμα για τον Μωάμεθ...ας βγεί να ρωτήσει και να γράψει π.χ... αν ο Μωάμεθ θεωρείται παιδεραστής εφόσον παντρεύτηκε 6χρονη και έκανε σεξ μαζί της όταν ήταν 9 και αυτός 56.;; Τολμάει για γράψει για αυτόν;; ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ αναφέρεται στον Μωάμεθ και να πει να γράψει/να ρωτήσει...αν ήταν αιμομίκτης ο Μωάμεθ εφόσον παντρεύτηκε την ανιψιά του.;;Τολμάει;; Δεν τολμάει.

kalliopisouf@gmail.com είπε...

ΛΥΚΑΣΤΡΕ, κανείς δεν σου κατσικώνεται στη πλάτη, αν δεν του το επιτρέψεις...
Εξαιρετικός και ως άνθρωπος και ως Έλλην ο εργάκιας...
Κάνει όμως τραγικά λάθη... άφησε τον "παλαιό" να του διαλύσει το ιστολόγιο... και δεν έχει τη δύναμη να τον πετάξει έξω...
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;
Και επειδή γνωρίζω τον εργάκια, αναρωτιέμαι μήπως ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΕΙΝΗ...
Γιατί τέτοιες αυτοκτονικές τάσεις, εκεί με παραπέμπουν...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

κ.Σουφλή δεν μπορώ να γνωρίζω ακριβώς για ποιό λόγο ο Εργοδότης άφησε τον Σαπίλα να του χαλάσει το ιστολόγιο. Όμως αυτό που γνωρίζω καλά είναι ότι η Φωτεινή μου έγραψε...ότι ο Σαπίλας ΕΛΕΓΧΕΙ τον Εργοδότη.!! Τώρα το πως και με ποιόν τρόπο δεν τόσο σημαντικό...όσο ότι ο Εργοδότης ΔΕΝ είναι αυτόνομος.!!

Ο Εργοδότης καλός είναι , αλλά έκανε και κάνει τραγικά λάθη. Δεν θα τον κρίνω όμως εγώ για αυτό. Δεν μου πέφτει λόγος για αυτό. Αλλά για το ανθελληνικό μίσος και μένος του Σαπίλα ...εκεί θα ΧΛΑΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Metallica ….72 εποχές
“Lux Æterna” Αιώνιο Φως
Προσμονή στην κυριαρχία
Anticipation in domination

Μια θάλασσα από καρδιές χτυπούν σαν μία, ενιαία
A sea of hearts beat as one, unified

Μεγέθυνση, όλες οι γενιές
Magnification, all generations

Πλησιάζει βροντές, περιμένοντας το φως
Approaching thunder, awaiting the light
Πλήρης ταχύτητα ή τίποτα
Full speed or nothin'

Πλήρης ταχύτητα ή τίποτα
Full speed or nothin'
Lux æterna
https://cdn.ozon.gr/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/e/87f44a747fc41b5b9d32cb931e9ae276/metallica---72-seasons-cd-30.jpg
Συνέχισε να περπατάς..Ζεύς Ελαύνων Πτηνόν Άρμα

Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝ θα έχει πάντα το “Lux Æterna” Αιώνιο Φως
ευχαριστώ
Use your illusion

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ Use your illusion

Ευχαριστούμε για το τραγούδι. Θα το κάνω ανάρτηση.