ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Όταν ο κάτοικος τηςς χώρας μάθει να ενδιαφέρεται για το ΠΝ, όπως ενδιαφέρεται για το αμάξι που θα αγοράσει απ' την αντιπροσωπεία, τότε μόνο οι Τούρκοι θα αρχίσουν να απομακρύνονται απ' τα νερά μας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σήμερα συνεδριάζει το ΑΝΣ. Το θέμα των LCS, που επανεμφανίστηκε"ξαφνικά" στην επικαιρότητα, ΔΕΝ θα συζητηθεί καθώς δεν είναι στην ΗΔ,σύμφωνα με υψηλόβαθμη ναυτική πηγή.

Ο,τι και να πω για τον αρθρογράφο είναι λίγο. Πραγματικά το άρθρο τον τιμά. Σταράτα λόγια. Μόνο έτσι θα σωθεί το ναυτικό του Θεμιστοκλή, του Κουντουριώτη, του Μιαούλη και του Κανάρη. Όταν ο κάτοικος της χώρας μάθει να ενδιαφέρεται για το ΠΝ, όπως ενδιαφέρεται για το αμάξι που θα αγοράσει απ' την αντιπροσωπεία, τότε μόνο οι Τούρκοι θα αρχίσουν να απομακρύνονται απ' τα νερά μας.

Ας το πάρουν απόφαση πως οι LCS δεν θα ακουμπήσουν σε ελληνικά νερά. Να σοβαρευτούν και να βρουν τα εκατομμύρια   που χρειάζεται το ΠΝ όπως βρήκαν για τα F-35, τα MH-60R, τα C-130, τα Black Hawk, τα AAV7 και τα MQ-9. Κάποια στιγμή να μας εξηγήσουν γιατί 3 MQ-9 με 400mil και όχι 6 Hermes 900 απ' το Ισραήλ στα 200 εκατομμύρια , όπως έγινε με το συμβόλαιο της Ελβετίας. Αυτό θα ήθελα πραγματικά κάποιος να το εξηγήσει στον Μητσοθάφτη , γιατί απ' ότι φαίνεται κάποιοι τον κοροϊδεύουν.

Η είδηση ΕΔΩ... 

3 σχόλια:

KALLISTRATOS FM είπε...

η ΠΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ AIRBUS….Α330-ΖΖ333 ΤΗΣ R.A.F…ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΓΑΛΛΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΤΑΞΥ 21000-28000 ΠΟΔΩΝ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Όχι του Μιαούλη. Ήταν προδότης.

Η "μαγκιά" του να κάψει Ελληνικό πολεμικό πλοίο "του κουτιού", επειδή ήταν αντικαποδιστριακός (και φιλοάγγλος) πρέπει κάποια στιγμή να χρεωθεί στους απογόνους του. Ο δέ αδριάντας του πρέπει ν' απομακρυνθεί από τη δημόσια θέα.
Μόνο γιά φτύσιμο ήταν το άτομο.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω έχει μπόλικο χώρο μπροστά από το κανονακι και πίσω βέβαια που παρκάρει το ελικόπτερο. Θα μπορούσε κάλλιστα να αντικαταστήσει το Αβέρωφ που μια εποχή το νοίκιαζαν για πάρτυ και για επιδείξεις μόδας. Ούτως ή άλλως για πόλεμο δεν το βλέπω,ούτε αυτό ούτε τα ευρωπαϊκά. Ας βγάλει τα έξοδα του λοιπόν.