ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

TΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ....Το κατοικίδιο του Κυριάκου σε διατεταγμένη υπηρεσία προπαγάνδας. Έχουν ήδη συμφωνήσει σε παραχώρηση του Αιγαίου απλώς κοιτούν πως να σας το σερβίρουν.

 ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ καταραμένες τεκτονικές πλάκες ΑΧΑΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΧΑΧΑΧpic.twitter.com/1crVjg2Eym

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Το κατοικίδιο του Κυριάκου σε διατεταγμένη υπηρεσία προπαγάνδας. Έχουν ήδη συμφωνήσει σε παραχώρηση του Αιγαίου απλώς κοιτούν πως να σας το σερβίρουν.
 
Στάνταρ σε κάποιο διαμέρισμα στον Κολωνό, ο κύριος Αριστείδης κάθεται με το σώβρακο και την φανέλα μινέρβα στον καναπέ, η γυναίκα του η Τουλά, τηγανίζει ψάρια στην κουζίνα. "Εμ... έτσι είναι, καλά τα λέει" μονολογεί παρακολουθώντας την επομπή..
 
Αυτοί είναι οι  Kooligans που ξενυχτάνε ψάχνοντας να βρουν γελοίες δικαιολογίες για το ξεπούλημα του Αιγαίου που έρχεται και ταυτόχρονα μας το παίζουν και "πατριώτες".

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν το λένε μόνο στον Κολωνό, το λένε και στο Λασίθι. Και όταν τους λέω ότι θα χρειάζονται τουρκική σημαία όταν θα βγαίνουν για ψάρεμα, μου λένε ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Μετά αρχίζουν και το επεξεργάζονται στο άδειο τους καύκαλο, ιδρώνουν, ξε-ιδρώνουν και κάνουν τουμπεκί...

Ανώνυμος είπε...

Κάτι παίρνει ….!

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ελεεινο καθικι,ακου συλλογισμο για 12 ν.μ.,αφου ειναι 2,5 το Φαρμακονησι αρα 12 και 2,5 μεσα στην Τουρκια.
Ποσο αρχιδι του κερατα πρεπει να εισαι για να πλασαρεις τετοιες σκεψεις.
Ρε κρεμαλες παλιοπουστηδες να μην ξοδευουμε και σφαιρες.
Υ.Γ.Στο Φαρμακονησι δεν ηταν ο Κολοκουρης που φαρμακωσε τις κωλοτρυπιδες τους?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Tο μόνο που παίρνει είναι μίζα. Βγαίνει ο λαγός μπροστά, για να προλειάνει το έδαφος γι' αυτά που ετοιμάζει η Μητσοτάκης ΑΕ για το Αιγαίο.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Εσείς που τον ψηφίσατε...Είπαν τίποτα εκεί στην Μητσοτακης ΑΕ και για το Ιόνιο ή όχι ακόμα;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Υ.Γ.Στο Φαρμακονησι δεν ηταν ο Κολοκουρης που φαρμακωσε τις κωλοτρυπιδες τους? "
Ναι φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ εκεί ήταν που ο Λόχαγός τότε Κολοκούρης έριξε πάνω από 200 σφαίρες με πολυβόλο στο τούρκικο υποβρύχιο. Και βύθισε τούρκικο αλιευτικό με λαθρομετανάστες και συνέλαβε τους λαθροκινητές. Και έκαναν 5 χρόνια να ξαναπατήσουν εκεί οι μογγόλοι. Και για αυτό τον "βράβευσαν" καταλλήλως με ΔΥΣΜΕΝΗ μετάθεση εκτός καταδρομών για τιμωρία.