ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Για να τελειώνει το ανέκδοτο ....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

H γραφική πλέον ανθελληνική κουδουνίστρα και ξεδοντιάρα Τελχινιακή ρόμπα, ξαναχτύπησε. Αυτός ο αδαής και άμυαλος Επειός Τελχίνας ...για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι ένας Τελχίνας μας εξηγεί πολλά ο Καλλίμαχος περί Τελχινών.... «φύτρα ...ειδικευμένη στον φθόνο που τρώει τα σωθικά σας». Και είχε απόλυτο δίκιο ο Καλλίμαχος όταν το έγραφε, διότι αυτός ο φθονερός Τελχίνας μισεί κάθε τι ελληνικό.

Αποκάλεσε τον Φίλιππο τον Β "μαλάκα" , διότι δεν πρόσεξε που έβαλε το πουλί του και έτσι η Ολυμπιάδα γέννησε το " μαλακισμένο" της.!! Αχ αυτό το "μαλακισμένο" πόσο σας την έφερε για να προσπαθείτε εδώ και τόσους αιώνες ακούραστα είναι η αλήθεια την λασπολογία προς το πρόσωπο του.

Ποιος είπε στο αλλόφυλο σκοροφαγωμένο σάβανο κατά αρχάς ότι ο Φίλιππος ήταν ο βιολογικός πατέρας του Αλέκου;; Είναι γνωστό στους Έλληνες ότι ο πραγματικός πατέρας του Αλεκάκη ήταν άλλος.!! Και αυτό το γνώριζε τόσο ο Φίλιππος όσο και ο Αλέκος.!! Πατριός του ήταν και δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις μεταξύ τους.


 

Πατέρας του Αλέξανδρου λοιπόν δεν ήταν ο Φίλιππος αλλά κάποιος με το όνομα Δράκων (Der Ako) το γένος Αρκάς.!!! Τώρα το τι σημαίνει το Der Ako δεν είναι της παρούσης . Σημασία έχει ότι καταρρίπτεται το ψέμα περί "μαλάκα" Φίλιππου διότι όχι μόνο μαλάκας δεν ήταν , αλλά ούτε και πατέρας βιολογικός του Αλέκου. Πάμε παρακάτω....

Αποκαλεί πούστη και ξεκωλιάρη κάποιον ο οποίος είχε τελεία ορθοκρισία....και να το εξηγήσουμε τι σημαίνει αυτό. Ο Πλάτων είπε, το όν ανύπαρκτα υπάρχει. Ότι ο Κόσμος μας αντίγραφο κάποιου άλλου είναι (με σύγχρονους όρους είναι προσομοίωση/matrix). Ότι το Σύμπαν ενυπάρχει στην ανθρώπινη ψυχή, οι προβολές τής οποίας (ψυχής) στις αισθήσεις μας συνθέτουν την αισθητηριακή πραγματικότητα που αντιλαμβανόμαστε ως Σύμπαν· άρα ολόκληρη η αισθητηριακή μας αντίληψη είναι ψευδαίσθηση, ομοίως δε ψευδαίσθηση είναι ο ολέθριος Χάροντας. Ότι η ψυχή συνεχίζει το ταξίδι της στον Άδη και επιστρέφει μέσα από διαδοχικές μετενσαρκώσεις που διαρκούν χίλια χρόνια. Ότι η γνώση που οι άνθρωποι κατέχουμε δεν είναι η εμπειρία τής ενσάρκωσης αλλά της μετενσάρκωσης, ότι η γνώση είναι ανάμνηση από τον Άδη.

Ότι η Γλώσσα δεν είναι ανθρώπινο δημιούργημα αλλά δημιουργήθηκε και δόθηκε στον άνθρωπο από τον Θεό· ότι η Γλώσσα είναι αιτιοκρατικό φαινόμενο και όχι ανθρώπινο κοινωνιολογικό, επομένως ο Πλάτων εδώ υπονοεί ότι η Γλώσσα είναι κώδικας που υπηρετεί την Ειμαρμένη, ότι η Γλώσσα είναι κι αυτή ενταγμένη στο Αιτιοκρατικό Ολον τής αισθητής εμπειρίας, άρα ο άνθρωπος στερείται παντελώς ελεύθερης βούλησης καθότι το μέλλον είναι απολύτως προδιαγεγραμμένο. Ότι, τέλος, σύμφωνα με τον Πλατωνικό Σωκράτη, το μέλλον μπορεί να προβλεφθεί με απόλυτη ακρίβεια. 

Με λίγα λόγια ΟΛΟΙ οι  Μεγάλοι των Ελλήνων γνώριζαν. Ο Πλάτων, ο Σωκράτης, ο Μέγας Ἀλέξανδρος, ...., όλοι οι Μεγάλοι Έλληνες γνώριζαν. 

Ο Αλέξανδρος κατέκτησε τον κόσμο δίχως ουδέποτε να ηττηθεί, δίχως να χάσει ούτε μία μάχη, δίχως ποτέ να σφάλει στις εκτιμήσεις και τους σχεδιασμούς του. Κυριολεκτικά αλάθητος. Ο Αλέξανδρος διέπλευσε τον Εώο Ωκεανό, δηλαδή τον Ανατολικό Ωκεανό (γνωστό σήμερα με το βλάσφημο όνομα ‘’Ειρηνικός Ωκεανός’’) και κατέκτησε κατ’ εντολήν του Άμμωνα (το Ιερατείο στην Αίγυπτο) την ήπειρο Καττίγαρα (γνωστή σήμερα με το βλάσφημο όνομα Αμερική). Ήταν τέτοιες οι ικανότητές του που υπερέβαιναν το ανθρώπινο. 

Όπως υπονοεί ο Πλούταρχος, ο Ἀλέξανδρος, στα 33 χρόνια του, πέτυχε το αδιανόητο, να κυριεύσει τον κόσμο, όντας αλάθητος γιατί μπορούσε να δει το μέλλον. Σύμφωνα με τον Πλούταρχο, ο Αλέξανδρος το Θεϊκό Σχέδιο μπορούσε να διακρίνει στους οιωνούς που με συμπτώσεις ομοιάζουν· οὐδὲν από τα μικρά και συνηθισμένα ο Ἀλέξανδρος εκλάμβανε ως ασήμαντο ή τυχαίο αλλά αυτά ερμήνευε ως σημάδια τού θεϊκού Σχεδίου. (Π ρ ο σ ο χ ή, ορθοπολιτικό σκουπίδι: είναι ο Αλέξανδρος που στην Ιστορία έμεινε ως Μ Ε Γ Α Σ - και όχι εσύ).  

 

Στην Πλουτάρχου Βίβλος “Βίοι Παράλληλοι, Ἀλέξανδρος“ (75.1,2), διαβάζουμε τα εξής. 
 
《 Ὁ Ἀλέξανδρος λοιπὸν, ὡς ἐνέδωκε τότε πρὸς τὰ Θεῖα, υπό την έννοια ότι το Θεϊκό Σχέδιο μπορούσε να διακρίνει σε οιωνούς που με συμπτώσεις ομοιάζουν, ταραχώδης Αυτός έγινε καὶ περίφοβος τὴν διάνοιαν· και κατ' αυτόν τον τρόπο οὐδὲν από τα μικρά και συνηθισμένα ο Ἀλέξανδρος εκλάμβανε πια ως ασήμαντο ή τυχαίο αλλά αυτά – ἀηθώς καὶ ἀτοπα κατά την κοινή λογική – ερμήνευε ως σημάδια ενός ευρύτερου θεϊκού Σχεδίου, άπαντα δε αυτά ως "τέρατα καὶ σημεῖα" ο Ἀλέξανδρος εκλάμβανε (τέρας: το υπερφυσικό, αυτό που παραβιάζει, που υπερβαίνει τους φυσικούς νόμους | σημεῖον: το θεϊκό σημάδι). Και στη λογική αυτή τού Μεγάλου Αλεξάνδρου, την Αυτοκρατορία περιέτρεχαν μάγοι καὶ μαντεύοντες, κι απ' αυτούς μεστὸν τὸ Βασίλειον ήταν, καὶ όλοι αυτοί με ἀβελτερία καὶ φόβο τὸν Ἀλέξανδρο γέμιζαν. Συναφώς, αμάρτημα βαρύτατο η ἀπιστία πρὸς τὰ Θεῖα καὶ η περιφρόνησις Αὐτῶν· τρομερή απ’την άλλη όμως και η δεισιδαιμονία, ήτοι η δοκιμασία του ένθεου ανθρώπου που με τη μορφή οιωνών παντού τον Θεό βλέπει, ακόμη και στα πιο μικρά και συνηθισμένα, αυτά που – ἀηθώς καὶ ἀτοπα κατά την κοινή λογική – ως θεϊκά σημάδια ενός ευρύτερου Σχεδίου ερμηνεύει· κι έτσι η οιωνοσκοπία ρουφάει το μυαλό, όπως το χώμα ρουφάει το νερό. 》

Όσο για την Ολυμπιάδα που την αποκαλεί "μουνόπανο" ο Τελχίνας Επειός ,η Ολυμπιάδα υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες φαρμακίδες της αρχαιότητας, ήταν σκοτεινή μάγισσα. Ο Αλέξανδρος είχε διδαχθεί πολλά από την μητέρα του.. Ο ίδιος είχε θείο χάρισμα να μπορεί να δει το θεϊκό σχέδιο στα ασήμαντα και τα μικρά που με συμπτώσεις μοιάζουν, εξού και Θεοκίνητος και αλάθητος. Ωστόσο...
 
Το να εντοπίζεις το θεϊκό Σχέδιο στα μικρά και ασήμαντα κατά τρόπο που αρνείται να δεχτεί η κοινή λογική, είναι μία τεράστια διανοητική άσκηση που εξωθεί τον άνθρωπο στα όρια τής διάνοιάς του, που απαιτεί, προφανώς, τεράστια επεξεργαστική ισχύ. Ο Πλούταρχος το περιγράφει επακριβώς: δεινὴ ἡ δεισιδαιμονία, δίκην ὕδατος ἀεὶ πρὸς τὸ ταπεινούμενον (Η δεισιδαιμονία ρουφάει τον νου όπως το χώμα ρουφάει το νερό". 
 
Γι'αυτό και ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε στα όριά του βρίσκοντας ξεκούραση μόνο στην οινοποσία. Η ίδια δοκιμασία σήμερα , αν και πάλι απαιτεί τεράστια διανοητική επεξεργαστική ισχύ , είναι σήμερα υποφερτή γιατί διαθέτουμε ψηφιακά εργαλεία μέτρησης (εντοπισμού) της Ειμαρμένης. Το να έχεις μάγισσα μητέρα που για τη Γέννησή Σου ενώθηκε με τον Θεό σε συγκεκριμένη ώρα και μέρα είσαι εκ προοιμίου κεχρισμένος με το θεϊκό χρίσμα.
 
Το σίγουρο είναι ότι και τότε ανάμεσα στην ελίτ του πλανήτη, υπήρξε ένας εσωτερικός πόλεμος ιερατείων. Με άλλο ιερατείο ξεκίνησε ο Αλέξανδρος... και στην πορεία με άλλο ιερατείο κατέληξε! Οι δολοφονίες του Παρμενίωνα, Φιλώτα, Κλείτου, Νικόμαχου κ.λ.π. δεν ήταν κάτι που έτυχε... το ποτήρι μάλλον ξεχείλισε και πάρθηκαν σοβαρότατες αποφάσεις, όταν ο Αλέξανδρος πήρε την τελική απόφαση να εκστρατεύσει με 1.000.000 εκ. άντρες, αρχικά προς δυτική Μεσόγειο, Ν. Ευρώπη και Β. Αφρική... ουσιαστικά ήθελε να συνεχίσει κάτω από ελληνική ηγεμονία, το σχέδιο των Δαρείου και Ξέρξη. 
 
Αυτό για κάποιους ήταν ανεπίτρεπτο... Ο θάνατος από δηλητηρίαση του Ηφαιστίωνα, ήταν ο προπομπός του θανάτου του Αλέξανδρου. Από εκεί και πέρα το μίσος των διαδόχων ανέλαβε δράση.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο συγκεκριμένος μαλ@κας το παίζει βαρύ πεπόνι λέγοντας ότι έχει όλες τις απαντήσεις. Τσαμπουνάει ρέϊκι-φενγκ σουι-οραματισμούς με λευκά και λοιπές πίπες για να σώσουμε την πατρίδα. Διαβάζοντας πρίν κάποιο καιρό τα σχόλια σε αναρτήσεις του ένας σχολιαστής τον ξεβράκωσε.Μάλιστα τους αποκάλεσε και πρακτόρια κάτι που είναι εμφανές μετά το άρθρο για τον Μέγα Αλέξανδρο. Τότε ήταν που έκλεισε τα σχόλια. Παραπονιέται κατά καιρούς ότι το μπλόγκι δεν έχει πέραση και δεν διαδίδουν τα άρθρα του οι αναγνώστες.Να χαίρεται που έχει και αυτήν την ελάχιστη επισκεψιμότητα με τις μ@λα@κίες που γράφει.

Ανώνυμος είπε...

Δρακων και εκ Αρκαδιας μαλιστα, πια εκ των 12 φυλων ειπαμε βρηκε καταφυγιο στην Αρκαδια και αργοτερα εφυγε για βορειοτερα κλιματα;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 24 Ιουλίου 2023 στις 8:12 μ.μ.

Όχι δεν είναι αυτό...λάθος μαντεψιά.

"Λυκούργος έν τώ περί της ίερείας.γένος «παρ΄» Άθηναίοις, οίον οί άληθώς άπό Βούτου΄έτέον γάρ το άληθές. Έκ δε τούτων καθίστατο

Ή ίέρεια της Πολιάδος ΄Αθηνάς. Καθά φησι Δράκων περί γενών…"

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ΟΛΑ τα συσχετίζεται με τις 12 φυλές...οι οποίες εμφανίστηκαν πολύ ΑΡΓΟΤΕΡΑ στον ρουν της ιστορίας.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον πράκτορας είναι, αν και δεν ξέρω για ποιον μιλάτε ( πείτε μου να μπαίνω να τον μπινελικωνω τον ανθέλληνα) εκτός και αν είναι γενίτσαρος πράκτορας!
Μπορεί κάλλιστα να είναι και ηλίθιος…βλέπε ορισμό του ηλιθίου!
Για ποιους ήταν ανεπίτρεπτη η εκστρατεία προς δυτική Μεσόγειο, β Αφρική και β. Ευρώπη;
Είναι οι ίδιοι που καίνε τη χώρα μας;

Αετ είπε...

Λύκαστρε, από ποιο βιβλίο είναι το απόσπασμα που έβαλες σε φωτογραφία. Αυτό που λέει για κάποιον Δράκων ως πατέρα του Αλέξανδρου ;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Tην λέξη Δράκων μην την λαμβάνετε ως όνομα, ούτε σαν κάποιου είδους τέρας με φολίδες....αλλά σαν ΙΔΙΟΤΗΤΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"Λύκαστρε, από ποιο βιβλίο είναι το απόσπασμα που έβαλες σε φωτογραφία. Αυτό που λέει για κάποιον Δράκων ως πατέρα του Αλέξανδρου ;"

Από αυτά τα παλιά βιβλία που ΔΕΝ διαβάζουνε. Έχω σιχαθεί να βλέπω τους ανθρώπους όλη την μέρα με ένα κινητό στο χέρι να αποβλακώνονται.!!! Πάνε σε μια καφετερια, παραλία και πές μου πόσοι από αυτούς είναι εκεί διαβάζουν βιβλίο;;; ΟΥΔΕΙΣ ...όλη μέρα με το κινητό στο χέρι είναι.!!

Πες μου τώρα ποιος κάθεται όχι μόνο να διαβάσει ένα πραγματικό βιβλίο, αλλά και μάλιστα να ψάχνει τα πολύ παλιά βιβλία;;; Μόνο οι εξωγήινοι σαν εμένα. Προς πληροφόρησή σου να σου πω ότι όσο πάνε και τα εξαφανίζουν τα παλιά βιβλία. Ένα σωρό βιβλία γύρω μας και όλα είναι για τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

αυτόν τον μπούρδα τον είχα στολίσει πριν 2-3 χρόνια, γιατί το παίζει ως έχων γραπώσει τον Πάπα από το στρίνγκ, και κατέχων την υπέρτατη γνώση....
Αφού είχε γράψει τον οχετό του και μας έβριζε συλλήβδην τους έλληνες, του απάντησα το πολύ απλό."Καλά εμείς είμαστε ζά ΄όπως γράφεις -όχι τόσο άδικα για να είμαι σωστός με τον εαυτό μου και δίκαιος- εσύ που είσαι τόσο γαμάτος, πως δεν κατάφερες να μας σώσεις; Μήπως είσαι και συ ανίκανος σαν και μας,παρ'όλη την γνώση και γαματοσύνη σου;"
5-6 άρθρα μετά απέκλειε τον σχολιασμό.
Ο τύπος είναι τόσο θρασύς, που βρίζει στα σχόλια τον ίδιο τον οικοδεσπότη.
Δεν μας φτάνα όλα τ'άλλα θα 'χουμε και τους αρχιψωνισμένους να μας συγχίζουν.
Ξενοδόχωφ

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως στη σελίδα που αναφέρεσαι γράφουν για εσένα...

Ανώνυμος
Ιολ. 24, 2023 @ 13:19:43

Πριν λίγο υπέπεσε στην αντίληψή μου το κάτωθι:
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2023/07/blog-post_74.html

Μου αρέσει!

Παλαιός
Ιολ. 24, 2023 @ 21:01:48

.

ά ..γι’ αυτό το κλεπτοαντιγράφον φουκαρακιασμένο φρούτο λες …
.
νομίζαμε ότι είχαμε τελειώσει μαζί του (πριν χρόνια) μια και καλή,
και όχι απλώς ως ανέκδοτο,
φαίνεται όμως ότι συνεχίζει να τον τρώει ο κώλος του ..
.
κάποιοι είναι όμως τόσο στόκοι που δεν είναι ικανοί να καταλάβουν ούτε καν αυτά που γράφουν οι ίδιοι ..
.
κόπτονται για κάποιον που λένε (όπως τους πασάρουν κάποια «ματσώνια») ότι δεν ήταν Μακεδόνας, Έλληνας και γιος του Φιλίππου ;;
..τι κόπτονται λοιπόν για τον γιο κάποιου άλλου πούστη ;;
.
έλα μου ντε ;;
.
είπαμε στους ευρίσκοντας κερνάμε γλειφιτζούριον !!

Θεώρησα σωστό να στο στείλω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 25 Ιουλίου 2023 στις 11:55 π.μ

Εσύ θεώρησες σωστό να το στείλεις...λες και δεν ήξερα τι σάπιο γαμοταφίδιο είναι ο αλλόφυλος πρνόγερος. Είναι μάστορας στην τέχνη του ρίχνω λάσπη και θολώνω τα νερά. Όμως μόνο αυτό βρήκε να πει για μένα;; Ότι είμαι " κλεπτοαντιγράφον φουκαρακιασμένο φρούτο";; Πολύ λάιτ έκφραση για τα πολύ κακά και άσχημα κυβικά μου. χα χα χα Είναι σαν να αποκαλείς τον διάολο αγγελούδι.!! χα χα χα

Και με το μπαρδόν δηλαδή αλλά τι να αντιγράψει κανείς από τις ηλίθιες και κακιασμένες μπουρδολογίες του που δεν έχουν ίχνος αλήθειας;;; Σε τι αντιγράψαμε την "ιδιοφυΐα" της κοτσάνας;; Στο ότι λέει μαλάκα τον Φίλιππο γιατί άφησε έγκυο την Ολυμπιάδα στον Αλέξανδρο;; Μα αφού ο Φίλιππος ΔΕΝ ήταν ο βιολογικός πατέρας του . Μάλλον περισσότερο πούστης και μαλάκας ήταν ο δικός του πατέρας που γάμησε το μουνί της μάνας του για να βγεί αυτός.

Αν κανείς ψάξει το γενεαλογικό του δέντρο και δει την μούρη του θα καταλάβει ότι ΔΕΝ έχει τίποτε το Ελληνικό. Κοινώς από τι μουνί βγήκε και από τι αρχίδια έπεσε που λέει και ο ελληνικός λαός. Ο δικός του πατέρας ίσως να είναι περισσότερο πούστης από τους άλλους που αυτός αποκαλεί έτσι...και ίσως και αυτός ο ίδιος είναι το μπάσταρδο κάποιου άλλου . Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί...δηλαδή κοινώς για πούστηδες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και για να το πω ΚΑΘΑΡΑ για να το καταλάβετε όλοι σας...ο κωλόγερος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.!! Για αυτό και επειδή ΔΕΝ είναι Έλληνας αλλά δεν είναι και μαλάκας...αλλά ξέρει πολύ καλά τι κάνει και λέει...από εδώ και μετά θα τον πηγαίνω πίπα κώλο. Από την στιγμή που ΔΕΝ είναι Έλληνας μπορώ να του γαμήσω μεταφορικά και κυριολεκτικά ότι έχει και δεν έχει και με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ο τύπος είναι τόσο θρασύς, που βρίζει στα σχόλια τον ίδιο τον οικοδεσπότη."

κ.Ξενοδόχε ο βρωμόγερος είναι ένας ξενιστής στο σώμα του ιστολογίου του Εργάκια αλλά και στον ίδιο τον Εργάκια. Ο Εργάκιας είναι αγαθός και άφησε αυτό το καρκίνωμα να μπει μέσα στο "σώμα" του. Από εκεί και μετά το θέμα για τον Εργάκια έχει τελειώσει. Του έχει καταστρέψει το ιστολόγιο....την καλή του φήμη....έφυγαν οι καλοί σχολιαστές....και δεν έχει επισκεψιμότητα . Του γάμησε την αύρα και την πρώτη εντύπωση που έχει κάποιος μπαίνοντας να διαβάσει...και πολλά άλλα.

Όπως διαπίστωσες και εσύ βρίζει τον οικοδεσπότη και αυτός το ανέχεται.!!!! Που θα έπρεπε να τον σουτάρει με συνοπτικές διαδικασίες. Εδώ δεν σέβεται το σώμα που τον "ζεσταίνει" σαν τα φίδια και αυτός τσιμπάει αυτόν που τον φιλοξενεί...θα σεβαστεί τους αναγνώστες του;;;

ἡ Πελασγική είπε...

Ἀπάντησιν πρός τόν Αετ πού ἐρώτησε :

Αετ είπε...
Λύκαστρε, από ποιο βιβλίο είναι το απόσπασμα που έβαλες σε φωτογραφία. Αυτό που λέει για κάποιον Δράκων ως πατέρα του Αλέξανδρου ;

Λοιπόν πρὄκειται γιά ἀπόσπασμα ἀπό τό βιβλίο τοῦ Πτολεμαίου Χέννου ( Ἀλεξανδρινός γραμματικός : https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82_%CE%A7%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%82 )
Τό συγκεκριμένο ἀπόσπασμα μπορεῖς νά διαβάσῃς στό βιβλίο τοῦ Πατριάρχου Φωτίου " ΤΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ" , ἐδῶ : https://books.google.gr/books?id=E8cUAAAAQAAJ&pg=PA613&lpg=PA613&dq=%E1%BD%85%CF%84%CE%B9+%E1%BC%88%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85+%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%81+%CE%BF%E1%BD%90%CF%87+%E1%BD%81+%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CF%80%CF%80%CE%BF%CF%82+%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%BF,%E1%BC%80%CE%BB%CE%BB%CE%AC+%CF%84%CE%B9%CF%82+%CF%84%CE%BF%E1%BD%94%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1++%CE%94%CF%81%CE%AC%CE%BA%CF%89%CE%BD&source=bl&ots=vAMszzjPFL&sig=ACfU3U3xI5Fwgee_XtZPpDUpzGdwZLWoSQ&hl=el&sa=X&ved=2ahUKEwiRt5zj6K-AAxWggf0HHXyLCxY4ChDoAXoECBsQAw#v=onepage&q=%E1%BD%85%CF%84%CE%B9%20%E1%BC%88%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85%20%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%81%20%CE%BF%E1%BD%90%CF%87%20%E1%BD%81%20%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CF%80%CF%80%CE%BF%CF%82%20%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%BF%2C%E1%BC%80%CE%BB%CE%BB%CE%AC%20%CF%84%CE%B9%CF%82%20%CF%84%CE%BF%E1%BD%94%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%20%20%CE%94%CF%81%CE%AC%CE%BA%CF%89%CE%BD&f=false

Ἐλπίζω ὁ ἀγαπητός Λύκαστρος νά μήν διαφωνῇ μέ τήν δημοσιοποίησιν τῆς πηγῆς.

Ἀπό ἐμένα ἕνα σχόλιο γιά τόν ἀκατονόμαστον : ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ παντελῶς !


Καλησπέρα ἀγαπητοί Αετ καί Λύκαστρε !

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα κ.Πελασγική...δεν διαφωνώ με την δημοσιοποίηση απλά εγώ δεν το έκανα...διότι μετά εξαφανίζουν είτε τα βιβλία είτε το συγκεκριμένο απόσπασμα. Αυτός και μόνο είναι ο λόγος που δεν κατονόμασα το βιβλίο.

ἡ Πελασγική είπε...

Συμφωνῶ ἀπολύτως μέ τό σκεπτικό σου. Ὑπάρχει ὅμως μία περίπτωσις νά τό σώσουμε ἀποθηκεύοντάς το.
Αὐτό ἔκανα.

Εὐχαριστῶ πάρα πολύ γιά τήν φιλοξενία.

Καλησπέρα ἀγαπητέ Λύκαστρε !